SONČEK LARA -> RE: Septemberke 2009 (25.3.2009 12:20:55)
|
Hvala vsem za izrečene čestitke Sončica glede tega koša za plenice, sej je čist dobr, sam potem ko otroci jedo že gosto hrano tudi drekec posledično kar smrdi. In ti rečem, jaz sm sedaj pa je mala stara 20m prakticirala tako, da sem v koš dajala sam polulane pleničke, tiste kakce pa sem vedno nesla 1x na dan prav vn v smeti, ker to obupno smrdi, kljub košku in ne vem čemu. Pa da ne govorim kok stanejo tiste vrečkice za notr, pa kok je to kej ekološko, že plenica sama posebi, potem pa še vsako zavijemo v vrečko. Ne vem no, jaz bom sedaj v drugo uporabljala do goste hrane, pa itak ne kupujem unih kaset z vrečkicami ampak dam notr kar sam eno veliko za smeti. To je moja izkušnja. Larilu...glede depresije, ma ja takrat smo tako občutljive da je joj. Jest sem bila v P k cvetka, dojile sva se na polno, super nama je šlo. Čim sva prišle domov katastrofa. Kot prvi razlog bom navedla to, da smo točno tist dan delali prvo plato na hiški (v katero upam gremo letos pred zimo) in valda moj me je pripeljal dam in že šibal na bajto. Sploh ne vem, kako da takrat nisem tudi malo pomislila, da lih ni fajn da naju pušča same do večera. In krizica se je začela, mleka polno, mala pa nikakor vlečt, ker je špricalo iz ne vem kok luknjic. In tako je hujšala in sem dobila vago, in pred vsakih futranjem tehtanje...in tako se zgodba nadaljuje...in VilaMalina ko sprašujejš kako jo prepoznaš, pri meni sme videla, da sem sam jokala, lara je bila tako priden dojenček, jaz pa kr naprej v solzah. Moj je letal iz bajte pa do mene, pa spet nazaj, ko je popoldan prišel notr je hitr pospravu, polikal, res vse je on počel...in minil je mesec in točno 1 mesec po porodu, smo šli na dolg sprehod in me je moj k ma mal prakse s tega področja me je mal spucal in postavil na realna tla. Zadeva mi najprej ni bla jasna, ko mi je rekel če se boš rpepustila tem čustvom boš zabredla še globje, potem me je pustil 10 minut samo da sme premislila kaj mi je vživljenju pomembno in povem vam "ozdravela sem". Glede cotik pa tkole, zdej k nekak vem da naj bi bila spet punčka, je problem kr rešen, saj imam polno oblekic, no ja kako novo pa seveda dobi. Bi pa zelo rada nov voziček, Od Jane, slalom pro...pa je drag k žafran...
|
|
|
|