škorpijončica -> RE: Septemberke 2009 (22.3.2009 20:03:22)
|
Živjo Se že dolgo nism nič oglasila na forum, ker zadnje čase sm tako zmatrana! Pridem iz šole pa mi lubi nardi nekaj za jest in ponavadi še preden do polovice pojem že spim v kuhni za mizo, da me nese kar v posteljo. Res, čist nič energije nimam več, zdaj sem bla cel vikend v postelji, da sem prišla k sebi in zbrala moči za še en naporen teden na faxu, ker imam ful dost obveznosti pa bi rada čimprej nardila, ker kasneje ne bom mogla več. Zaenkrat še same 10ke, me pa čaka še 8 izpitov v juniju, mogoče se bom lahko zmenila za kakšen predrok. Držte pesti zame v sredo imam en ful težek nastop pred prfoxo, ki me je lani vrgla na izpitu. Zato me je kar strah, ampak upam, da bo vse šlo tako, kot sem si zamislila. Danes sva šla z lubijem na sprehod pa sva nabrala velik šopek mačic. Vam še napišem hecno zgodbico kaj me je pred enim letom vprašal 5 letni fantek (sem vzgojiteljica v vrtcu). Sva srečala nosečnico, pa se je čudil kako velik trebuh ima in sem mu razložila, da je to zato, ker ima v trebuščku otročka. Presenečeno me je pogledal in vprašal :"A ga je pojedla?" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Aja, pa čestitam vsem za prve brce. Kako sem vam nevoščljiva, jst sm v 17.t., pa še nič ne čutim (samo včasih se mi zdi, pa ne vem ali je le prebava ali pa si tako želim čutit otročka, da si kar domišljam, da se nekaj premika). Ponoči slabo spim zaradi trebuščka, se mi zdi da je tako napet, da bo kar popokal po šivih. Pa še z mojim dragim sva se že pred leti odločia, da ne bova imela zakonske postelje, ker drugače vsak spi sam zase pa se nič ne stiskava. In se že 5 let (hočeš ali ne) stiskava v postelji za eno osebo in zdaj je čedelje bolj tesna. Pa še muc se razkomoti na sredini. Saj ni tako hudo, sam bojim se, da bi dragi kaj takega sanjal in me brcnil v trebuh (enkrat mi je zaradi nočne more skoraj s komolcem zlomil nos). Saj res; meni vsak dan ful teče kri iz nosu, kar naenkrat se mi ulije... Brala sem sicer, da je to normalno, ampak ljudje okoli mene pa pravo paniko nardijo ko vidjo kri... A se vam tud to dogaja? Pa še eno dobro novico imam; če bo vse po sreči bova čez kakšno leto imela z dragim že svojo hišo. Mami je rekla, da bomo podrli njeno staro hišo in da bo sezidala novo na istem placu, čez nekaj let ji bova pa vrnila denar. Vsa je presrečna, da bo vnuček, jst sm pa tud vesela, da bom na svojem, ker mi gre tašča čedalje bolj na živce. Ojoj, saj vem, da sem ful napisala, se opravičujem, če vas dolgočasim, samo že en teden nism nič napisala, pa nadoknadim za nazaj. Lepo se imejte!
|
|
|
|