Lenck -> RE: Septemberke 2009 (20.3.2009 19:20:06)
|
Hej [sm=smiley1.gif] Laneno seme jaz jem kar z navadnim jogurtom oz. jogutrom in koruznimi kosmiči, ki jih imam zelo rada. Ali pa z mlekom in kruhom (not nadrobljenim). Pa povrhu še kar to posujem, ni problema potem zgrist. Mogoče bi kateri pasalo v jogurt. Mi je pa kar malo hecno - nisem prav nič kave pila že dolgo let, tole pomlad pa jo moram, ker imam občasno grozne glavobole in samo to pomaga. In to prava turška kava, črna, močna. Potem počasi glavobol mine, prej pa so hudi napadi. Upam, da bebe potem preveč ne razmetava po trebuščku [sm=smiley36.gif] ker mene kar zadene. Sončnica, upam, da ti tole zoprno stanje v službi kmalu mine. Jaz sem bila prej zaposlena nekje, kjer sem pregorevala, in na koncu sem pustila, ker nisem mogla več. Ne predstavljam si, da bi bila sedaj zaposlena... no, sicer bi bila na bolniški, samo vseeno mi ni žal za tisto službo. Bo že. Barika, če te srbi, to pomeni, da se koža širi, pa je presuha za to. Maži z oljem [sm=smiley1.gif] (Aha, sem kasneje videla, da so ti veliko pisale na to temo.) Bety, žal mi je za odziv tvoje punce... verjetno je ravno v puberteti, ne? Upam, da bo predelala tole, mogoče se mora le malce pomiriti, premisliti, se morda kaj pogovoriti s teboj. V bistvu ni tako nenavadno - verjetno je bila do sedaj navajena, da je ena in edina "punca" v družini, ne? Zdaj pa se boji, da jo bo kdo drug izrinil. Daj ji čas, da premelje [sm=smiley1.gif] Ko sem bila na pregledu, me je sestra, ki je iskala srčka, vprašala, če čutim bebo, pa sem ji povedala, da ne vem [sm=smiley36.gif] sem ji opisala, pa je rekla, da je lahko to to. Ampak jaz še vedno nisem zihr. Verjetno bom šele, ko bo taka brca, da se bo odtis noge poznal na bušiju [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Melody, čestitke še za poroko [sm=smiley1.gif] Midva sva včeraj izdelala vabila, danes sva dve odposlala, ostale pa bova osebno dostavila (ker jih pač ni veliko). Sem zelo vesela, ker mislim, da so res krasna. Nepoznana, vem, da glede pritiska veliko opozarjajo, ampak jaz bi se raje držala tega, kako se počutim. Jaz imam včasih nizkega, včasih visokega, in zaskrbi me samo, če se zelo slabo počutim (če mi preveč pade, ker potem dobim migreno). Sicer pa je počutje najpomembnejše, tvoje telo ti bo najbolj povedalo, samo poslušaj ga [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|