Lenck -> RE: Septemberke 2009 (19.3.2009 15:32:10)
|
Jaz sem si tudi izmerila bušija, ko toliko slikic lepite... pride 98 cm na najbolj izbočenem delu [sm=zardeva.gif] So mi danes na pregledu vse setre in zdravnica rekle, kako lep je že, jaz ga pa kar že težko okoli nosim [sm=smiley36.gif] Sicer sem mi pa prav smeje - po vseh teh šokih kaže, da je vse ok. Sicer je pol ure iskala srček, in vmes me je postalo že kar strah, pa se je izkazalo, da se je pikica skrila nekam tako nazaj in čispo spodaj in bogve kam se je uvila, da je komaj našla tisto hitro tapkanje - potem pa se je očitno ravno začela premikat in je utrip narastel na 170/sek. No, moj pa tudi, ko sem slišala [sm=bravo.gif] More tudi mene tlačijo, skoraj vsako noč. Danes sredi mor pa sem imela tako lepe sanje. Sanjalo se mi je, da me je obiskal dedek, ki je umrl letos poleti, in mi je rekel, naj le ne skrbim, ker je moj fant zelo v redu dečko in mu je všeč, in da bo s pikico vse v redu, on to že ve. Da se dobro drži in da bo prav fejst dete. In da me večkrat obišče, ko sem sama. Jaz sem pa mu rekla, da naj le še pride, samo straši naj me ne (ker v realnosti imava v stanovanju s fantom probleme, ker nama stalno nekaj trka, včasih me ponoči zbudi - stanujeva pa v stanovanju, kjer sta prej babi in dedi, spiva v njegovi sobi...). Zbudila sem se čisto objokana, ampak ne od žalosti. In verjamem, da me je res obiskal dedek, in vesela sem, da se veseli zame. Sicer še zdaj jokam, ko pomislim na to, ampak to so solze sreče. So me spet opomnili, da seks ne bi bil ok... a zamenja katera od vas, ki ji ne diši, z mano? Ker jaz takoooo trpim [sm=smiley36.gif] Je res - prepovedano je najslajše [sm=smiley36.gif] Glede krčev sem tudi vprašala, je pač normalno, ker se vse širi... tudi močnejši krči od tega pridejo. Je rekla zdravica: "zato pa imate tak trebušček" [sm=smiley36.gif] no, pa pikica ima očitno več prostora za igranje in skrivanje, ko jo hočejo ulovit [sm=smiley36.gif] Kepica, v popku sem jaz pred kratkim videla kavbojke, raven kroj, so pa bile mislim da okoli 50 ali 60 €... Baje imajo letos v glavnem temne, tistih nisem gledala, svetlih pa zelo malo. Cene so pa prb. enake. Kasneje pretipkam še tekst za 17. teden [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|