Lenck -> RE: Septemberke 2009 (18.3.2009 14:42:35)
|
Hejhoj [sm=smiley1.gif] Šole za starše, žeee? Ojej, tole pa bo hitro minilo [sm=smiley36.gif] Pa nakupovanje tudi? Huh, mi še ne razmišljamo o tem. Raje ne. Nekaj dobim od prijateljice (bo posodila), nekaj doma, drugo pa bomo kupili. No, računam, da bomo tam maja nekje začeli zbirati zadeve. Sobice pa itak ne bo posebne, tako da s tem dela ne bo. Pač nimamo tak velkega stanovanja. V bistvu še niti ne vem, če se bo dalo eno sobo, ki je ne uporabljamo, preurediti v veliko spalnico in otroško sobo v enem. Upam, samo me je kar strah, predvsem finančnega zalogaja. Sicer se pa bomo pač stiskali v tej sobici, kjer imava sedaj spalnico, dnevno in delovno sobo v enem [sm=smiley36.gif] Samo še ne vem, kaj naj ven vržem, da bo šla otroška posteljica not [sm=smiley36.gif] Seks... kaj je to? Jaz tako bi... pa ne smem [sm=smiley19.gif] Pa bolj kot se pazim, huje je, in danes sem pa še jaz padla čisto v negativno, ker je bilo spet nekaj krvi... Včasih je kar težko. Saj večino časa sem optimistka, ampak včasih zmanjka te energije, če je stalno kaj narobe. In ob tem si pač ne upam kršit navodil, da je seks prepovedan, čeprav se komaj zadržujem... bemtiš, ko bo možno, po porodu, bomo pa seksal kot zajci, za vse mesece za nazaj [sm=jezicek.gif] Melodija, vse najboljše! Lepo praznuj [sm=smiley1.gif] Sanje pa imam jaz včasih prav grozne. Že dvakrat sem sanjala, da sem rodila, pa so mi otročka vzeli, ugrabili, skrili... [sm=smiley19.gif] in se zbudim vsa objokana in se sploh ne morem potolažit, čeprav sem že budna... kar jokam še naprej... Žana... [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|