metuljcek321
|
Hej! Evo, mi smo zdaj oddelali eno rundo petja, plesa, scipanja, igranja, valjanja po tleh, norenja po dnevni ... mami, ati, Anja in Je blo fino in malo utrujajoce. ze drema, midva pa tud bolj na izi in pocasi: mami: ati (samo, da jaz ne odhajam takole kot zgleda na slikici ): auroraa, za potep po praznicno razsvetljeni Lj in zimsko vreco. pepa, WB! Lustna pupa, tvoja Bozickica! Si kupila oblekico v H & M? Tinky, kdaj si pa uvedla banano? S cim si zacela? Sadje ali zelenjava? Evo, sem se odlocila, da jutri poklicem patronazno glede GH in potem pride enkrat naokoli ter mi razlozi, kaj in kako. Tinky, jaz imam ACDSee - tako kot Blacky, in mi je zelo simpaticen programcek. Ga maram ZELO! sasi, tole z zobki, ki niso malcka nic matrali, se slisi sanjsko liju, se dobr, da si razkrinkala krivca za tvoje slabo pocutje - klobasa je bla torej tista packa .... hm ... pa brez porednih misli, prosim No, samo, da si bolje! populis, mi smo se pa skoraj odpravili v Supernovo vceraj, potem si pa v zadnjem trenutku premislili in sli v Spar, kjer nisem bila ze kar nekaj casa. Folka je bilo veliko, jep. Joj, kaj pa je zdaj to z , da se hocejo dojiti tako pogosto ponoci? Je mleko premalo nasitno in kazejo na to, da bo treba zaceti uvajati GH? Si sploh ne morem predstavljati, da bi morala vstajati na 2 ali velo na 1 uro ... joj, ej! Dobre ste, punce! No, pa saj za male skratke itak clovek naredi prav vse, kajne? Majuska, pa je res zadnja letosnja nedelja ... uf, smo se res tik pred vstopom v leto 2009. Pa tko zivo se spomnim, ko smo cakali in odstevali za leto 2000 - kot bi blo vceraj. NORO, kako leti cas! In kul, da je malemu bolje! neboglasnica, je Ana OK? Tole z raznimi vratci, k se potem clovek notri zabije, se pa tako pogosto zgodi. Glih moz se je par dni nazaj kresnil v delavnici - pridem domov in ga zagledam - krvavecega. On pa sploh ni vedel, da je po celu ves krvav. Se je udaril, ampak ni nic cekiral v ogledalu Dobr, da ni okoli hise hodil - bi se se kdo ustrasil. No, ni blo nic hudega, samo zgledal je pravi masaker. Blacky, kdaj bos pa pregledala vse te serije? Kdaj si utrgas cas? Midva imava pa zmeraj ene filme, k nama jih moja sestricna dol potegne, potem pa komaj najdeva cas, da jih pogledava. Pa Teji za se eno prima noc. Nasa je pa 10,5 ur drnjohala, potem po jutranjem hranjenju le pol urice, zdajle pa po nasem zgoraj opisanem zuriranju drema ko polh. sasi, Tinky, nice pics! sasi, a tvoja fantica sta enojajcna dvojcka? lunica, kako si zadovoljna s prodajo knjigic so far? Kaksni so odzivi ljudi? Btw: a je kaj novic o Aljazu in Ksenci?? Grem zdaj se kaj po hisi narest, skuhat, ... je treba delat ...