neboglasnica -> RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del (24.12.2008 11:17:30)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic ilatic: kaj ko bi vse papirje za DD poslale k meni, pa bom jaz odnesla kar tja, saj sem najbližje??? Sporoči mi. Malce nam bo časovno škripalo, saj so prazniki in pošte ne bodo delale. Jaz sem za to da tebi izplačajo 100% in da ne rabimo vse pošiljat vseh teh papirjev pa nam potm daš ti denar po pošti ali pa ko se srečamo. Bom poklicala HD in Inigo pa ti javim. Zakaj pa si me skenslala?[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Zdaj si pa nedoseglijva Nisem te skenslala, sem ti napisala, da je gsm spustil dušo. IZVIRNO SPOROČILO: karamela6 Ciao bejbe! Najprej pomanjkanje zdravja, zdaj pa še časa. Še malo pa bomo na poti k mojim staršem. Komaj čakam. Bi se pa ustavila v Lj pri zimski in vzela knjigico Luka umetnik, pa se mi zimska ne javlja ne tukaj, ne na FB. Ali ima katera njen telefon? Lepo prosim in hvala. Lepo praznujte danes, upam, da boste z ljudmi, ki jih imate najrajši. Srečen Božič! K. Jaz imam njeno cifro..... Upam samo, da ne bo jezna, če ti jo dam. Ti pošljem na ZS. IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Neboglasnica vse smo za. Tko da ti lepo sprintaj še enkrat ta list, Zgoraj napiši vse sodelujoče, spodaj za izplačilo pa napiši, da ti prejmeš 100% in boš potenm nam prek klika nakazla pa je. Ti bomo sporočile svoj TRR pa je. Da bi napisala vse kar hočejo, mi na mail pošlji vse podatke. Sem prišibala na RR, ker bi kmalu ves nadev za potico pojedla.
|
|
|
|