rovar_ka -> RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del (24.12.2008 8:50:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower rovar_ka: hm.. če boš bolj mirna raje idi. Kako pa to da P nima zamenjave? Moja je tudi na dopusta, ampak ima zamenjavo. Izven delovnega časa pa na Vošnjakovi. Kaj kašlja? Meni pediatrinja reče, da če kašlja, da naj raje pridem, da mu posluša dihanje in izmeri kisik. Ali pa pokliči k dežurnemu in vprašaj kaj in kako. Tak jaz naredim, če nisem ziher al naj ga pripeljem. Pa mi potem tak vedno reče naj ga pripeljem. Čez dan mi spi cca 4X po pol do tri četrt ure. Jaz sem s pediatrinjo govorila po telefonu (izven delovnega časa), ker se poznamo. Je na dopustu in je rekla, da lahko grem na Vošnjakovo al pa na Jezdarsko na tabor. Zamenjavo ma ziher, predvidevam da na taboru, ne vem pa točno kdo jo nadomešča. To verjetno piše na vratih pri njej, da pa grem tja da to vidim pa morem čisto na drugi konec it. Sej mi je rekla, da v primeru, če bo 2 dni mela vročino, naj grem. Vročine pa nima, kašlja tud ne nekaj. Ima poln nos (pa niti ne tolk zabasanega kot sluz tam nekje med grlom in nosom, da je ne dobim nikak ven. Tisto kar je v nosu posesam ven, pa ji še vedno nekje globoko ta sluz zastaja. Skrbi me kvečjemu zato, ker sem zjutraj mela občutek, da ji malo hrope tu v prsnem košu, pa ko je tak dihala na usta pa to.. Pa hitro dihanje..To me moti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] hm..Sem misla, da ti mogoče čez dan več spi in da ti zato tak malo ponoči, ampak vidim da ni to..
|
|
|
|