metuljcek321
|
Hojla, pupe! Spet en mrzel dan, a ne? Mi smo se kar notri skrivali, se crkljali, Anja je izvajala akrobacije - zdaj se seveda non-stop obraca s hrbta na trebuh, pa nazaj - je ni za ustavit Tudi danes je jedla & ga je zmazala cetrt (ma, je bilo tako, bolj majhno, domace jabolko), pa se 200 mlekca cez. To je bilo dopoldne. Popoldne je pa jedla rizevo kasico (narejeno s 40 ml mleka), pa 120 mlekca cez. I'm happy , ona pa tud frutka, cestitke za pol desetletja. Eh, neboglasnica, nekaj let gor al dol Stoletje, desetletje, who cares? Plasmon vs. plasma ni isto .... me pa zanima, ce ni niti enako Gilo, rovarka, pa kje jaz hodim po H & M-u, da nikoli ne vidim tolk kjut kapic, no Will have to check again! Majuska, kaksna plesna predstava pa je bila? Mercator salcke - ja, so pa res fajn. Prijetno pitje iz njih vam zelim! Bottoms up! dzanika, kako se drzi Jan? Je temp. ze kaj blizje 37??? Wimbledon - je katera vceraj uspela gledat? Meni je tko cortkan filmcek, res. No, mi2 sva pa prejle KONCNO pogledala Mamma Mio - vau, I'm impressed. Se mi pa zdi, da je to definitivno bolj chick movie. Mojega je med nekaterimi pesmimi kar zmanjkalo & je oddremal eno kitico. Meni je blo pa the best ... sem kar prepevala zraven ... Mamma Mia, here I go again, .... 3jemi - do tell me everything about Robbie Williams & his concert!!!!!! Details, please! rebeca, za Irayino kozo! Jaz sem tudi danes (spet) nekaj flekasta ratala po obrazu .... grrrrr .... pa tko pazim, kaj jem - od tega zihr ni. Ma, sem se tud jaz z eno kremo namazala, k ima notri Advantan. Vem, vem, je treba bit previden, ker tanjsa kozo in se koza se navadi nanjo. Ma, menda se bo hitro izboljsalo. Blacky, how do you like my style?