Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:29:51
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ we are sorry Veš kaj bi ti Blacky rekla...copy-paste!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:30:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:30:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:30:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:31:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:31:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:31:55
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 IZVIRNO SPOROČILO: lex metuljček midve bi lahko sklenle deal - jaz tebe smučat ti mene angleščino - a si za akcijo A fantastic idea, lex, ampak jaz se RES bojim strmin (beri: vsak pukel je zame strmina!) in to bolestno. Bi mogla kaksnega ta kratkega (ali pa dva) v rit vrct preden bi se spustila po bregu. Pa saj vcasih sem se sla smucat z mojim, zraven pa vedno se kaksen frend, ki je bil tud malj bolj pri ta trdih, kar se tice smucarskega znanja, da me je cakal in bil z mano. Ostali fiju, fiju po strmini, jaz pa plug do fula Za angelscino ti bom pa se tkole kaj vmes napisala, alright? Will that be OK? Ti pa take danes pihaš tlele da se je za pod mizo povaljat , se rolam tle zraven računalnika ko pr norcih. Kaj za ene tablete si pa vzela proti gripi in prehladu? Sla sem se rdeco kapico in nabrala eno orng gajbo gozdnih jagod, zdej sem pa cist naspidirana. Kako si pa kaj ti? In Lara? Aja, a je morda res plusek?????????????????????????????
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:31:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:32:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:33:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:33:37
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ frutka zlata si. bom našla to knjigo, če ne bo kje za kupit pa v knjižnici. vidim, da o tem kar nekaj veš. link od hrane sem si shranila med priljubljene in ga bom jutri bolj podrobno pregledala. hipp, tudi jaz jima ne dajem njihovih izdelkov. To še vem od prvič. Tako da... Za tvojega mačkina malega .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:33:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:34:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:35:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa še lažje bo, da jo ena doda... pol jo pa ostale poiščemo mimgrede rovarka, sem ti že povedala, da si najlepša ženska kar sem jih kdaj vidla?? kaj je to zdaj spet neka fora, kaj me hecaš lllll...umpa lumpa
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:35:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
A tisto, k sta ona in moz v vodi in ju zalivajo morski valovi ... pa tko rjava sta. Turcija, ce se spomnim prav? Je to rovarka? Tista slika je res SPONSKA!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:35:52
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: frutka HD hvala. Pa mislim da si ti pisala za ene terme kako fajne so...se morda spomniš katere? ptujske...novi hotel.primus..very very nice!!!..a ti bi rada apartma?? Ne vem kaj bi rada... Mi bi se samo radi šli kopat za neko razumno ceno pa da so bazeni OK. Morda bi kakšen % raje bili v hiški na svojem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:37:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:37:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:37:55
|
|
|
|
karamela6
|
we are sorryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bom jutri ponovila, zdej se mi ne da ... zaenkrat samo toliko da se javim, in hvala ilatic in almeri, pa še kak dan nazaj HD, da se spomnite name ... čekiram vas kolikor toliko redno, le pišem ne, ker ne znese ... ja, almera, skušam intenzivno študirat ... šibam ...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:38:01
|
|
|
|
metuljcek321
|
rebeca, always, always, always stisni ctrl+a ctrl+c Zihr je zihr. Ali pa backspace tipka, ampak mene je ta enkrat ze zeznla in ni hotlo it nazaj na sporocilo .... grrrrr .... a si predstavljate, da se to zgodi pr enem izmed mojih maratonskih postih? Ma, bi kar enga skalpirala!
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:38:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:39:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
rebeca, pol pa se ctrl+v Na Slo 1 je pa o hibridnih avtomobilih, ce katero zanima. Fajn tema, sam zaenkrat se meni zdijo se mal pretirano dragi. Recimo Toyota Prius.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:40:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:40:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
SeksJe polomija pri seksu (ga ni, neujemanje, stalno nezadovoljstvo ipd.) lahko za vas povod, da razdrete zvezo - torej, da vam je problem pri seksu tako pomemben kot vsak drug problem, ki predstavlja neizhodnost za nadaljevanje odnosa?Da (
39%)
Ne (
45%)
Ne vem (
16%)
Število vseh glasov: 252Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!