Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:17:35
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 "Otrok se redi, ZIHR je vse kul." "Pojdite kar lepo domov, saj se je otrok nasmehnil." Saj ne vem, a bi se smejala ali jokala ob tem!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:18:33
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška jst mam tud eno vprašanje...a še kaj dajete AD3 kapljice???? načeloma ja, ampak včasih kr pozabim..
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:18:46
|
|
|
|
frutka_
|
Poznam fantka, ki ima malodane odprte krastice po rokah od nenehnega ekcema. Njega ne moti. Mali je dobrovoljček. Zna tudi se tudi stepst. To je glavno. Bolj kot njega skrbi seveda njegovo mamico. Ampak otrok to čuti drugače. Če bo s tem "gor rasel" bo to poznal in bo to tudi sprejel. Najbrž pa bo sčasoma izzvenelo. Če rada bereš ti toplo priporočam za branje Alojza Ihana "Kako okrepiti imunski sistem". To je knjiga za vsa življenjska obdobja. Knjiga paopisuje okolje v katere živimo in zakaj je vedno več alergij pri otrocih ter kako pomagati oz. preprečiti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:19:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:19:20
|
|
|
|
metuljcek321
|
Joj, babe, I'm on the roll tonight! Moj gleda en filmcek, mene pa ne mika. Sem kar tule gor in besno tipkam (me je glihkar vprasal, ce ne bom kar znucala nove tipkovnice ) ------ me ni bilo ze zelooooo dolgo na RR-ju sredi noci Je lustno!
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:20:40
|
|
|
|
metuljcek321
|
rovarka, evo, samo zate - pisem pocasi, da nas bos prej ujela ...
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:20:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška moja muca si pa gode preden zaspi......kr mmmmmm, mmmmmmmm, mmmmm dela....taka sladka...ampak spet jo neki boli...verjetno zobki... Sorry, sem najprej prebrala sam prvi del obarvan z rdečo, pa mi ni blo glih čist jasno, katera muca gode. ti packa ti.... lej jo packo LOL
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:21:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:21:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:21:48
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: frutka Še one question za tiste, ki ste bile v Čateških. Mi bi vzeli hiško v najem pa ne vem koliko so bajtice od bazenov oddaljene? odvisno od bajtice...od 10 pa do 500, 700m Uuuu...to pa glih ni za peš hodit od bajte do bazena z dojenčkom. Moram tam vprašat preden rentamo. So bajtice ql? Na slikah zgledajo kar luštne. Metuljcek no vidiš. S patronažno imava podoben pogleda na zdravo prehrano otroka.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:24:05
|
|
|
|
lex
|
nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:25:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:26:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:27:01
|
|
|
|
lex
|
flower maš ZS
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:27:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:27:30
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, na tvoj ZS ti bomo poslale svoja imena, ti jih vtipkaj na FB, potem te me potrdimo & cvekanje se lahko zacne. Evo, jaz ti bom zdajle poslala ime ... are you ready? Pa se en Robbie Williams & Joss Stone - ANGELS LIVE: http://www.youtube.com/watch?v=eyu8YrTMDuU
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:27:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:27:53
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 rovarka, evo, samo zate - pisem pocasi, da nas bos prej ujela ... evo, vsaj ena solidarna tu gor umpa lumpa (sem že napisala tvoj bivši nick pa sem ga mogla brisat ) - ma zvočniki delajo super fino, sem že včeraj mojga zagnjavla, naj popravi preklemane zvočnike, ker ne delajo, pol pa on preveri pa reče če sem smotana, da vse dela normalno. In res, delajo normalno, samo na tej strani ni zvoka
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:27:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:28:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:28:42
|
|
|
|
frutka_
|
HD hvala. Pa mislim da si ti pisala za ene terme kako fajne so...se morda spomniš katere?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:28:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:29:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.1.2009 23:29:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 9.1.2009 23:29:41
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Ja, hd, meni je Robbie Williams ZAKON! Imam vse njegove CD-jke. Njegov glas - noro! Pesmi - se bolj noro! Njegove zasvojenosti/tezave - tanartabolj noro - upam, da se bo kmalu spet kaj skoordiniral in izdal kaj bombasticnega. Jaz tudi!!! sem zabluzila na FB, grem spat.. Kaj me ognorirate!!! Kak vas najdem???? zgoraj ko ti piše home, profile...klikni friends oziroma find friends. In pol moraš vtipkat ime in priimek pa ti najde. Morajo pa ti povedat svoja imena ostale.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)
jan (
47%)
izak (
23%)
oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!