metuljcek321
|
Vita, Tilen, Teja, za pol leta! zimska, shit pa tole s salco. In flower, zabavna prigoda - sam, da kofe ni bil prevroc! Smrekica, jaslice, jaz sem tud kar danes pospravila, ceprav sem bla se vceraj prepricana, da bom imela do svecnice vse skupaj. Ah, ja, easy come, easy go glux3, dobro ustimaj s Tianom! mojcek, lepo, da se javljas & srcno upam, da bo slo mali Zivi zdaj samo se na boljse! Glede fizioterapevtke: vse se vraca, vse se placa. Ni vredno izgubljati besed, kako so nekateri OUT! IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica metuljček321: Ja, sem prav čakala, če boš opazila namerno napako, ker si anglistka. Lušna fotka! , dobr ti to mene treniras glede anglescine. Je res treba bit skoz v pogonu, sicer mozganci zaspijo. Saj ves - mozgani na off in civava na strazi Pa thanks za pohvale za nas family portrait Plasmon piskot vs. plasma piskot - a je mozno, da to sploh ni eno in isto? Kaj pa Nestle-alete. Prosim mamice z izkusnjami, da mi tole malo razlozijo because I'm officially LOST. Pa brala sem o nekim piskotkih Savoiardi (DM), ki naj ne bi imeni glutena. Sploh! Katera pozna?