Blacky30
|
Oj! Midve sva iz posvetovalnice nazaj. Sem še zdaj čvekala po telefonu, pa kavico pila, zato se vam šele sedaj javljam. Bila je zelooo pridna, čeprav je bil njen čas za spanje. Pikico je prestala brez joka, samo nekaj je začela negodovat, češ, a si vidla, kaj mi je teta naredila. Glede AM pa mi je zdaj predlagala, da prešaltam z Novalaca AC proti krčem na navadni Novalac. Katera ga kupuje in koliko je cena, prosim? Blacky za seznam: Teja 6m 8020g, 67 cm Hvala! Prosim. Sem pa se danes spet nekaj novega naučila, ker imamo eno sestro, ki si res vzame čas in ima malo predavanje, če je treba. Sem jo vprašala, če bo težava glede cepljenja, ker imam malo nosek zamašen, pa je rekla, da ne, da so prišla zdaj nova navodila. In sicer, ker so to mrtva cepiva, se otroka s tem lahko cepi tudi, če ima do 38,5 vročine in tudi če je na antibiotiku. Pri živih cepivih pa morajo biti bolj pazljivi. Tak da veste, nekaj novega spet. Pa tudi to, da pri vsakem naslednjem cepljenju je večja verjetnost, da pride do reakcije. In da tabletk Fluonatril za zobke več ni. Očitno so spet ugotovili, da so strup za naše malčke, ker pred Nejcem so jih ukinili s tržišča zaradi tega, potem pa jih je Nejc kao moral jemat, zdaj pa jih spet ni. Zato smo dobili navodilo, da lahko gremo k zobozdravniku po nasvete glede izraščanja zobkov in nege. In spet imam celih 5 strani za prebrat. Čao do kasneje!
|