Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 10:28:11
|
|
|
|
bejbibu
|
Iz CE!!!! No samo da povem da je grdoba grda prišla danes, in da se moram preselit v februar....mogoč bo pa tam več sreče!!! Dobro smo se sprijaznili, naj mine , in pridno na delo !!! Sem se odločla da si sploh ne bom več računala plodnih dni, ampak lepo vsaki drugi dan v akcijo in bomo vidli!!! Miniko ali je že ...držim pesri da boš !!! *csaje* pa sma zopet skupaj... ....v nov boj!!!
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 10:42:40
|
|
|
|
Nončika
|
miniko, čakamo tvoj lepi plusek. pa to je že skoro Prekmurje, če že ne Prekmurje te je Pomurje. . tudi moja sestrična se je mela za P dok se ni preselila iz GR v SP. te je pa ratala prava Štajerka. bejbibu, se pač selive v februar. nadaljujemo z bojem. jaz sem se odločila, da izklopim svojo psiho, dam službo na stran. in pridno na dva dni.
|
|
RE: štajerke januarja II 30.1.2009 21:52:49
|
|
|
|
nincika
|
vsake toliko pridem malo pokukat k vam, pa morm rečt, da ste me danes presenetile: Štajerke so se zbudile Lepo, da čvekate in lepo, da nas je vedno več. Se boste zdaj selile v Štajerke februarja ? Jaz pridem za vami, bom pridna in zelo, zelo, zelo glasno navijala za vse , da bo februar res vaš mesec. Lep vikend vam želim Papa, Nina
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?