|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: štajerke januarja II
6.1.2009 0:48:07   
baby1978
Hello ..
Tudi jaz vam zelim v Novem Letu 2009 vse naj naj naj naj, da bi se bile naprej delezne veliko ljubezni in cimprej zagledale user posted image user posted image .
moje Novo Letoje bilo kr pestro, ceprav sem prav vesela, da je vseh teh praznikov mimo- ce ne bi me itak razneslo.
Jutri pa letim hitro Na Fitness....

Kako ste kaj ostale?
A ze kaksen novi ++++???

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.1.2009 11:53:41   
punčkica
Hvala bogu da je konec totih praznikov so mi že pošteno šli na živceuser posted image . Vsem želim srečno in uspešno 2009 da bo čim več user posted image . No jaz sem že na sredini stimulacije in v petek me čaka prvi UZ da vidimo koliko jajčk sem pridelala. Lep dan še naprej!!

še vedno čakamo na pikico.....

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.1.2009 14:02:25   
punčkica
Evo mene danes po UZ, pridelala sem 6 jajčk in v ponedeljek me čaka punkcija user posted image

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.1.2009 15:53:48   
baby1978
Pridna si bila puncka, nimam kaj rect.
Jaz pa sem spet dobila tisti nepricakovani obisk user posted image , sem kr user posted image , pa mojuser posted image tudi.
Gremo pa dalje, kaj pa nam bdruga preostane. Kako kak ostalke puncike?

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.1.2009 15:59:17   
D0aisy
Baby1978 user posted image ! Sočustvujem s tabo.
Ne sekiraj se, ko bo pravi čas boš zagledala user posted image ! Imam eno, upam da ne preveč osebno, vprašanje: 1978 je tvoj letnik rojstva?

Lep vikend vsem!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.1.2009 17:46:25   
eva Ana
živoja, sporočam vam da sem danes imela prvi pregled. G mi je pokazala na UZ plod a PDP še ni mogla izračunat, ker je kao še premajhen. Mam 23.1. spet pa bomo takrat videli!

vsem ki vas je obiskala user posted image  pošiljam user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.1.2009 19:19:01   
nincika
OJ,
najprej me je novica od baby1978 malo razžalostila, sem res upala, da bo ta mesec sreča na tvoji strani. Zato user posted image user posted image user posted image  in čimprej glavo gor ter s polno paro naprej.
Eva Ana, me je pa tvoja novička razveselila, da si imela danes tako lep dan, Je verjetno nepopisno prvič videt svojo pikico, sploh pa izvedet, da je vse ok. Se veselim s tabouser posted image user posted image

Jaz sem ravnokar končala čistilno akcijo po stanovanju, je blo že kot bi bomba vsekalauser posted image
Drugače smo kar pridni kar se user posted image  tiče, čeprav sploh ne vem, kdaj so plodni dnevi. Se moram prav nazaj držat, da ne bi računala. Tako tudi predvidenega prihoda user posted image  ne vem, tam nekje proti koncu januarja, tako ˝od oka˝user posted image
Se pa počutim čisto normalno, tako da imam občutek, da tudi ta mesec nič ne bo...mogoče pa...se pustim presenetit.

Lep vikend vam želim drage moje in imejte se radi...

Papa
Nina

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.1.2009 19:21:02   
nincika
Ups,
pozabila sem čestitati še punčkici, ki je bila tako pridnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
10.1.2009 23:09:28   
punčkica
Baby 1978 user posted image bo pa drugi mesec. Vsem ostalim ki čakajo držim pesti. Danes sem si dala stopko in v ponedeljek punkcija user posted image joj joj.....

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 34
13.1.2009 8:55:18   
baby1978
Ojla decve.. Vidim da ste vse pridne, vsaka na svojem področju, vse pa pridne pri user posted image user posted image user posted image ..... Ja ja. Punčkica- držim pesti za tebe, da ti v prvo rata, Ostale pa, dajmo, dajmo. Jaz pa grem danes v nabavo in bom kupila Ovulacijski test, ker me firbec mantra, kdaj neki imam ta slavni O dan, ker namreč nimam dobenih znakov.
Eva ana- za tebe, tvojega dragega in malo pikico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu punčkica)
Neposredna povezava do sporočila: 35
21.1.2009 16:30:52   
nincika
Drage moje Štajerke, kaj ste vse zaspale???user posted image

No, sporočam vam, da se je splačalo malo odmislit vse kar zadeva zanositev, saj sem danes na testku zagledala user posted image !!! Trenutno sem še v rahlem šoku, nekako ne morem še čisto verjeti, sem pa jutri že naročena pri ginekologu, da bomo videli kako in kaj.

Joj, tako si želim, da bi se mi kmalu pridružile...zelo stiskam peste za vas, da bo tudi vam kmalu uspelo...

LP, srečka Nina

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 36
21.1.2009 17:20:09   
D0aisy
Nincika! Ja superuser posted image ! Ful fajn.
Iskrene čestitke obema! Čimlepšo in zdravo nosečnost ti želim.
Upam, da nas zdaj ne boš zapustila user posted image .

Sori malo sem že pozabila, koliko časa sta potrebovala za user posted image ?

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 37
21.1.2009 18:09:32   
nincika
Hvala DOaisy, veš da vas ne bom zapustila, še vedno bom ostala vaša zvesta navijačica. Mogoče bi vas rada samo malo bolj zbudila, da bi več čvekaleuser posted image
Se je že enkrat izkazal za resnični rek: v tretje gre rado user posted image , torej zdaj nama je v tretje uspelo. Kar hitro...

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
21.1.2009 18:13:51   
eva Ana
nincika iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image

tud jaz sem že user posted image , pa še vedno mal pokukam sem, a se nam pridružiš med septemberkami 09?

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 39
21.1.2009 18:33:50   
tweety83
Hej bejbe!

Evo se eno stajerko! nincika cestitke za plusek - in vse ostale tudi! jaz sem pa en teden po laparo in histero, tak da bom še morala počakat na nove borbe do konca februarja! Upam pa, da nama potem uspe!

LP

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 40
21.1.2009 20:20:12   
nincika
tweety83 lepo pozdravljena med nami in navijamo, da bodo novi boji uspešni.user posted image
Eva Ana, bom vsekakor pokukala k vam septemberkam, ampak po mojih izračunih mi je ta september ravno odpeljal, na koledarčku mi kaže 01.10. Bomo videli, kaj bo jutri povedala ginekologinja, vsekakor ostajam med vami štajerkami...

LP, Nina

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 41
22.1.2009 12:48:14   
baby1978
Ojla, štajerke so se prebudile....

Nincika, zelo sem vesela za tebe, ni nas več dosti ostalo ki čakamo na svoj +user posted image .
Kupila sem ta Ovul test, sem ga tudi stestirala, in vam povem, nevem no če je ravno to zanesljivo. Sej ga niti ne rabim, saj z mojim dragim telovadiva skoraj vsak dan.
Pozdravcek vsem srečnimuser posted image in bodočim user posted image .

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 42
22.1.2009 13:21:25   
ziva1
user posted image user posted image user posted image user posted image vsem, ki vam še ni uspelo, bo pa prihodnjič.

user posted image user posted image user posted image novim nosečkam. Dajmo punce, še malo pa bo konec meseca. Držim pesti za vse.

Punčkica, zate pa držim pesti, da rata v prvo.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 43
23.1.2009 19:49:49   
nincika
Hej Štajerke moje, kako smo?

Malo sem vas prišla pozdravit, sem k vam sigurno spadam, v forumu nosečnost ne vem kam se naj dam, ali september ali oktoberuser posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila pri G, je še prehitro da bi karkoli videlo, pregled imam spet 11. 02.

Še vedno stiskam pesti za vse vas

LP, Nina

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
28.1.2009 17:16:29   
nincika
Štajerke,
ste spet zaspale ali pridno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 45
28.1.2009 17:31:51   
Kepica83
evo še ena Štajerkauser posted image . Katera M ne pričakuje... danesuser posted image   ninčika iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 46
28.1.2009 21:25:04   
bejbibu
In še ena štajerka, ki ne pričakuje te dni do 29.!
Upam da bo user posted image /user posted image !!!
Miniko upam da se bova skupaj veselili!!!!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 47
29.1.2009 19:53:49   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

In še ena štajerka, ki ne pričakuje te dni do 29.!
Upam da bo user posted image /user posted image !!!
Miniko upam da se bova skupaj veselili!!!!

jaaaaa. upajmo. Moje M še ni. Danes je 33 danuser posted image

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 48
29.1.2009 19:58:30   
Nončika
o, kar nekaj štajerk je januark. miniko in bejbibu ma niti nista tak od daleč.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 49
29.1.2009 20:01:17   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: *csaje*

o, kar nekaj štajerk je januark. miniko in bejbibu ma niti nista tak od daleč.

hehe user posted image daleč pa res ne (GR)  user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.