|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pogovor
18.12.2008 8:36:46   
christiana21
hej hoj!

8.12. sem imela 4 - hormonski test. Delali so mi UZ, nihče ni opozoril na nič nenormalnega ali čudnega, nato pa so mi vzeli še kri. Danes mi je zvonil telefon, kličejo iz porodnišnice...šok...radi bi, da pridem na pogovor zaradi krvi, ki sem jo dala. Pogovor imam šele čez 5 dni in me skrbi kaj bo, kaj hočejo.
Je imela katera takšne izkušnje? Zakaj so hoteli pogovor? Je to znak, da nekaj ni vredu, ali je to normalen postopek, ko dobijo rezultate v porodnišnico?
Hvala in pozdrav vsem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pogovor
18.12.2008 11:03:29   
Anonimen
Mene so sicer klicali zaradi vode, pa sem samo dobila antibiotik, ampak to sem morala priti nazaj še isti dan.

Ampak rekla bi, da če bi bilo pri tebi res tako hudo, oziroma nujno, bi te na pogovor poklicali isti hip, ne pa čakali skoraj en teden.

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2008 11:11:34   
jakaracman
Ne to ni normalen postopek, žal.

Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2008 14:24:28   
lananai
Mogoče si slabokrvna, ti npr. v krvi primanjkuje železa... Bi sigurno ne čakali 5 dni, če bi bilo kaj nujnega.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2008 18:11:28   
christiana21
Amm...saj v bistvu ni skoraj en teden, vmes je vikend, ko ne delajo. Danes je četrtek, jutri je petek, potem vikend, v ponedeljek sem pa itak naročena. Ta zdravnica dela v ambulanti v porodnišnici samo ob ponedeljkih, zato so mi verjetno rekli za ponedeljek. 
Strah me je kaj bo z mojimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.12.2008 20:24:00   
megamami
tudi mene so že poklicali nazaj pa sem bila slabokrvna.dobila sem tablete za železo pa še neke vitamine pa malo semmorala gledat na prehrano.po moje ni nič hudga

Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2009 12:35:36   
Anonimen
Christiana, kako je bilo na pogovoru?

(odgovor članu megamami)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2009 10:19:45   
christiana21
Zdravnico je samo zanimalo kdo sem, ker me je tako mlado dala na 4 hormonski test, ji ni bilo jasno zakaj.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?