Pogovor (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

christiana21 -> Pogovor (18.12.2008 8:36:46)

hej hoj!

8.12. sem imela 4 - hormonski test. Delali so mi UZ, nihče ni opozoril na nič nenormalnega ali čudnega, nato pa so mi vzeli še kri. Danes mi je zvonil telefon, kličejo iz porodnišnice...šok...radi bi, da pridem na pogovor zaradi krvi, ki sem jo dala. Pogovor imam šele čez 5 dni in me skrbi kaj bo, kaj hočejo.
Je imela katera takšne izkušnje? Zakaj so hoteli pogovor? Je to znak, da nekaj ni vredu, ali je to normalen postopek, ko dobijo rezultate v porodnišnico?
Hvala in pozdrav vsem.

Anonimen -> RE: Pogovor (18.12.2008 11:03:29)

Mene so sicer klicali zaradi vode, pa sem samo dobila antibiotik, ampak to sem morala priti nazaj še isti dan.

Ampak rekla bi, da če bi bilo pri tebi res tako hudo, oziroma nujno, bi te na pogovor poklicali isti hip, ne pa čakali skoraj en teden.

jakaracman -> RE: Pogovor (18.12.2008 11:11:34)

Ne to ni normalen postopek, žal.

lananai -> RE: Pogovor (18.12.2008 14:24:28)

Mogoče si slabokrvna, ti npr. v krvi primanjkuje železa... Bi sigurno ne čakali 5 dni, če bi bilo kaj nujnega.

christiana21 -> RE: Pogovor (18.12.2008 18:11:28)

Amm...saj v bistvu ni skoraj en teden, vmes je vikend, ko ne delajo. Danes je četrtek, jutri je petek, potem vikend, v ponedeljek sem pa itak naročena. Ta zdravnica dela v ambulanti v porodnišnici samo ob ponedeljkih, zato so mi verjetno rekli za ponedeljek. 
Strah me je kaj bo z mojim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

megamami -> RE: Pogovor (18.12.2008 20:24:00)

tudi mene so že poklicali nazaj pa sem bila slabokrvna.dobila sem tablete za železo pa še neke vitamine pa malo semmorala gledat na prehrano.po moje ni nič hudga

Anonimen -> RE: Pogovor (5.1.2009 12:35:36)

Christiana, kako je bilo na pogovoru?

christiana21 -> RE: Pogovor (26.1.2009 10:19:45)

Zdravnico je samo zanimalo kdo sem, ker me je tako mlado dala na 4 hormonski test, ji ni bilo jasno zakaj.

Stran: [1]