ian/kaja
|
Živjo! Sem iskala nekaj o magneziju, pa sem našla ta forum, ga na hitro preletela in našla nekoga, ki poznam - Bredo76, za katero sem ravno včeraj izvedela, da pričakuje. Pa sem rekla, da se oglasim tudi jaz. Breda živjo, čestitam. Tudi jaz živim v "stari" Gorici. (ula) Vse pohvale za skrb na forumu in kup koristnih informacij. Sem skoraj pri koncu prve nosečnosti, PDP = 15.6., deset dni po mojem 30. rojstnem dnevu. Kako pripravno, haha! Vedno sem si želela fantka, celo ime imam izbrano že 10(!!!) let, pa še vedno ne vem, kaj bo. Pa ne zato, ker ne bi rada vedela, ampak zato, ker ni bilo še priložnosti videt. No, bomo videli v torek, 28.4. Do zdaj so mi skoraj vsi rekli, da jim niso pravilno napovedali spola, zato tudi jaz ne bom 100% verjela in ostala pri kupovanju nevtralnih barv. Sem rekla dragemu, da bova toliko časa delala otroke, dokler ne bova imela obeh spolov =) Te dni koristim mesec preostalega dopusta, do prejšnjega tedna sem delala. Na srečo se počutim v redu, torej lahko hodim okrog po trgovinah in kaščah v lovu za posteljicami, vozički, in seveda za informacijami v zvezi s samim porodom. Ufff... Lahko verjamete, da smo v šestih, katere poznam, da imamo rok 15.6. - no, ena ima 14.6.? Madona, bo gužva! ;) No, zdaj grem pa naprej (oziroma nazaj) brat vaše prispevke! LP, U.
|