furlica -> RE: Goriška 2009! (28.2.2009 11:39:26)
|
Pozdravljena goriška, še sem z vami, fragola, tudi jaz mislim nate in si mislim, kdaj bo čas, da se končno spoznamo... joj mi je res žal, a imam skozi kaj. Malo me ni bilo na netu, ker sem bila par dni brez pc in sem bil odrezana od sveta. Če se sem ok, edino nekaj me lovi. Prehlad mislim, malo me boli grlo in nos imam vsako tolko zamašen. Danes imam dan počitka, tako da se kar crtam doma s čajčki in limončki. Otročiček rase, ne čutim ga preveč ker zgleda da se mi je kaj obrnil, me haba zelo globoko... Bo?!? upam da je tako. Če ne tudi mene se malo zadebeli trebuh, rata trd, a pole ko se malo vležem je boljše. Malo se bom bolj ahtala, k verjetno ta dobri staž v nosečnosti mene ne ustavi pri vsakdanjem delu. Moram se malo ahtati. V četrtek sem bila v pikapolinici in presneto mi je všeč tisti voziček od quinny buzz. Zgleda da bom prou tistega vzela. Edino moram malo vprašat katero k ga ima-imela, da slišim kako novičko. A bo kera hodila k telovadbi s 3. marcem? preko zavoda? no grem zdej se malo pocrtat. Lep vikend furlica
|
|
|
|