Miška2006 -> RE: Goriška 2009! (11.2.2009 13:08:02)
|
Ojla, jst sem že nazaj s pregleda. Zmatrana, kot da bi prekopavala celo njivo. Jap, tako je, če že dva meseca ležim in potem mi je tudi 14 km v eno smer kot sopotnik v avtu sedet kot potovanje okrog sveta. Še najhujše pa je, da dva meseca ležim in potem moram 2 ure sedet. Tako me šele zdaj vse dol tišči in križ boli, da ne vem, če bo teden dni dosti, da se odpočijem. No, povzetek o pregledu. Vzeli so mi kri za Toxo pa še za nekaj (mi je ušlo). Potem še CTG...je bilo tako luštno poslušat srček, gibov pa ni blo, ker je pancal.. Nekaj se mi pa je zgodilo, kar še nisem doživela v 34 letih. To, da je mene G čakal in ne jst njega. Zakaj? Namreč v bolnici me zdaj itak že vsi poznajo in me dajo zmeraj pred vrsto. No, G je opravljal preglede in sem bila (po prednostni listi) že jst na vrsti, ampak sem bila ta čas na CTG-ju. Pa je prišel do mene in sva kar nekaj časa debatirala in se je prav čudil, da še nisem parkirala v porodnišnici. No, ko sem opravila CTG pa sem šla še k njemu na pregled, kjer me je pregledal nekaj sva se še pogovarjala in potem........go home. Naslednji pregled 4.3, seveda če ne bomo prej pestvali.
|
|
|
|