smigli -> RE: Kdaj je varanje varanje? (9.1.2009 13:02:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA IZVIRNO SPOROČILO: smigli IZVIRNO SPOROČILO: loredana IZVIRNO SPOROČILO: smigli Smo samo ljudje in vsi smo krvavi pod kožo, z vsponi in padci. In med drugim imamo vsi v glavi tudi eno reč, ki se ji reče možgani. Koliko jih kdo uporablja je pa druga reč. Mislim, da smo si ljudje zelo različni, kar velja zame, ne velja za nekoga drugega. Jaz vidim življenje v barvah... po moje obstajajo neki vzorci, ki se ponavljajo, vendar mislim, da ne moremo metati vsega v en koš. Mladamamca, sori, ma hvala bogu, da ne razmišljamo vsi kot ti... malo globine, včasih ne škodi vzorci, kako varat ali kako priznat, al kaj? ma dej smigli, jst ne mislim razmišljat na rr. so pomembnejše stvari na svetu. o globokem razmišljanju pri prevari pa itak ne bom več razlagala, k zame (kot že miljonkrat rečeno) ni nobenih vzorcev zakaj me je varal in jih nit slišat nočem. prevara je in bo - konec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Mladamamca, tudi zame je varanje nedopustno, ne pravim, da ga odobravam in iščem razloge, da lahko oprostim. Izhajam iz tega, da je razpravljanje o tem kako bi odreagirali v hipotetični situaciji, brez veze, oz biti pokončen in načelen v teoriji,je lahko.
|
|
|
|