Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: loredana IZVIRNO SPOROČILO: Misek Ko si prvic kot pubertetnica naredila napako in ne poslusala starsev, bi bilo najbolj prav, da te zavrzejo. Ker ce bi ih imela rada, zagotovo ne bi naredila nic, kar bi ih prizadelo. Točno tako, delala sem vse mogoče, ne glede na to kaj so mi straši govorili,jih na nek način izkoriščala , ker sem vedela da me ne bodo spodili z bajte, ne glede na to kaj naredim. In pazi, bila sem stara maksimalno 17 let, ko se mi je fučkalo zanje. Delala sem kar sem to kar sem hotela, nisem se vadila na neke napake. Glavno, da si ti faca, ki je zmozna spoditi lastne otroke, iz tebe pa le ne bodo norca delali. Njim se ni ****alo za tebe, oni te imajo verjetno se vedno radi. Tebi je pa ocitno vseeno - dobi se vtis, da imas ti rada samo sebe. Glede na to, ni niti cudno, da lahko brez trenutka razmisljanja odvrzes ljudi, do katerih bi ti moralo biti najvec. In to je to, tako vaši partnerji vedo da ste tako razumevajoče da ga ne bote načevljale, ne glede na to ali vas prevara enkrat, dvakrat ali petnajstkrat. A ne da? Fučka se jim za vas, in to pri bistveno bolj zrelih letih. Jaz sem zelo razumevajoca in precej trezna oseba, ki sebe ne postavlja za center sveta. Vem, da bi moj partner naredil vse v primeru ce bi ga prevarala, da najin zakon obdrziva in resiva - ne enkrat sva se pogovarjala o tem. In zanimivo, na pamet mi ne pada, da bi ga prevarala. Ceravno po tvojem, bi se mi lahko ****alo za njega ( pa nisem v nobenem pogledu niti najmanj od njega odvisna - stanovanjskem, financnem....). Ce bi pa mislil, da je mojega zivljenja vladar in mi postavljal pogoje kdaj sem primerna, da sem z njim in kdaj ne in kaj moram narediti, da sem z njim in kaj ne smem narediti ce zelim biti z njim.... Najin zakon se zdalec ne bi bil tako trden, najin odnos se zdalec ne bi bil tako intimen in iskren, kot je sedaj.