|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vprašanje za Bety
5.4.2005 18:26:42   
Skorpija
Bety oprosti če bom zdajle drezala v rano, ampak nekaj bi te rada vprašala. Spodaj pri Tantri sem zasledila, da si imela ss zaradi herpesa. Jaz herpes imam, pojavil se mi je pred kakšimi 8 meseci, ker nisem vedela kaj je, sem šla na urgenco, dali so mi tablete in mazilo. Od takrat se mi je pojavil samo še enkrat, ampak sem se takoj ko sem začutila začela mazat in je bilo OK - se sploh ni razvil. Meni je moja g rekla, da to ni nevarno, da bom mogla samo pri porodu povedat za to, da mi bodo eventuelno delali CR.

Kako Bety je do tega prišlo??? Groza!!! Upam da boš čimprej zdrava in vesela:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   vprašanje za Bety
6.4.2005 7:33:06   
Bety
Hmmmmmmmmm....upam, da te prav razumem.....

JAZ NISEM DOBILA GENITALNI HERPES!!!!!!! Imela sem na obrazni spodnji ustnici...rezultat virusne okužbe...saj temu herpesu rečemo "ocvirk"...
Z eno skupino starejših sem sedela in ena gospa je hudo krehala, šmrcala in kazala na ocvirke po ustnicah...jaz, mona, se nisem spomnila, da bi to lahko bilo nevarno...že drug dan me je začelo nekaj srbeti in se je pojavil "ocvirk" velikosti 10 tolarjev ...slabo sem se tudi počutila... in to je bilo dovolj...zgodilo se ni nič drugega, kot to, da so znaki nosečnosti počasi izginjali in so se pojavile krvavitve....za njimi bolečine in ven je prišel v enem kosu naš :duda:...sva ga s partnerjem pod mikroskopom pogledala...oblika plodu ustreza 5. tednom nosečnosti ...košček posteljice, ki je ostal, pa so v bolnici počistili...

No, to je vse... Moj zdravnik je rekel, da so virusi zelo nevarni za zgodnjo nosečnost in poglavitni vzrok za splave...se jih ne da zdraviti, preprečiti... loterija...

Zakaj je tebi dravnica omenila CR, pa ne vem...

Srečno...

:rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   vprašanje za Bety
6.4.2005 10:07:58   
Skorpija
ne, ne - prav si me razumela - moj je bil genitalni. Tile virusi, ja to je pa groza!!!!

Zdaj si pa res zaslužiš eno mirno in zdravo nosečnost!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?