Bety -> vprašanje za Bety (6.4.2005 7:33:06)
|
Hmmmmmmmmm....upam, da te prav razumem..... JAZ NISEM DOBILA GENITALNI HERPES!!!!!!! Imela sem na obrazni spodnji ustnici...rezultat virusne okužbe...saj temu herpesu rečemo "ocvirk"... Z eno skupino starejših sem sedela in ena gospa je hudo krehala, šmrcala in kazala na ocvirke po ustnicah...jaz, mona, se nisem spomnila, da bi to lahko bilo nevarno...že drug dan me je začelo nekaj srbeti in se je pojavil "ocvirk" velikosti 10 tolarjev ...slabo sem se tudi počutila... in to je bilo dovolj...zgodilo se ni nič drugega, kot to, da so znaki nosečnosti počasi izginjali in so se pojavile krvavitve....za njimi bolečine in ven je prišel v enem kosu naš :duda:...sva ga s partnerjem pod mikroskopom pogledala...oblika plodu ustreza 5. tednom nosečnosti ...košček posteljice, ki je ostal, pa so v bolnici počistili... No, to je vse... Moj zdravnik je rekel, da so virusi zelo nevarni za zgodnjo nosečnost in poglavitni vzrok za splave...se jih ne da zdraviti, preprečiti... loterija... Zakaj je tebi dravnica omenila CR, pa ne vem... Srečno... :rozica:
|
|
|
|