Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:16:50
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Aja, še to, stare dojijle dajte mi pomagat: a je res kaj na tem, ko pravijo, da naše bebe začnejo kao lepo spati čez noč, ko jih nehamo dojit? Ne vem no, jaz glih ne verjamem...saj je ne mislim še nehat, dokler nama še obema paše in še malčica kaže interes še naj kar duda samo tak pač me zanima...ali pa mi zdaj spet nea lepo spi, ker je zraven mene in "voha" mlekeca in zizike, kaj? ker tisti čas, ko je bila v svoji sobi je že full lepo spala No, mogoče pa jo danes probam nest v njeno sobico, a probam in reskiram? ker, če se prebudi pol sem adijo za eno uro, da jo nazaj uspavam Ne vem če je res, moj Jan je skozi lepo spal nikoli dojen, je pa imel obdobje nočnega zbujanja in hranjenja. Ne vem kak bi bilo če bi bil dojen. Jaz je nebi nič mrdala.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:17:44
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya lahko noč vam želim vsem skupaj nočko, a že greš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:18:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki in se bodo vedno. Kaj si pa delala?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:18:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 nočko, a že greš grem malo cartat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:19:21
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res grem
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:19:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Jaz pa žejna, ko svinja, študiram zakaj Seveda, če sem prej doli žrla kraški zašinek, je bil tak lep, niti pikece ni imel onega belega, mastnega, pa sir in papriko pečeno, te pa ni čudno, da bom zdaj spet hin od žeje ne vem, če nem mogla it v špajzo kuj po 1, 5 l vode prava faca si, ponoči zgleda dosti piješ zato pa še imaš mleko
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:20:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zdaj pa res grem ja,ja mi je znano, papa
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:20:49
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish pa moraš kaj plačevat za mesto .... jaz sem pri prvem na Pobrežju morala..kao evidenčni vpis od aprila do jeseni... ne nič ne rabim plačevat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:22:05
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica a je res kaj na tem, ko pravijo, da naše bebe začnejo kao lepo spati čez noč, ko jih nehamo dojit? Ne vem no, jaz glih ne verjamem... nevem, moje 2 sta obedve spale ko sem ju še dojila. Res pa je da če spi zraven tebe pol nagonsko ve da se lahko priklopi in se zraven itak še bolj carta. probaj jo dat v posteljico, mogoče ti uspe. Saj zgubit nimaš kaj, razen tvojega spanca in živcev
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:22:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 babe radovedne ................. no, sem tam pri parfumih nekaj dooolgo gledala, valda da mi je bilo vroče, pa iščem in voham( sem za mojega iskala parfum) , pa se mi zdi da me ona varnostnica skoz čekira . Pa je nisem niti upala pogledat, sem si mislila ja kaj............ a misliš da si bom kaj v voz skrila No, pa grem do blagajne in ona okoli polic za mano...............pa se postavi pred kaso ................ res, nisem jo mogla niti pogledat od sramu kaj si misli o meni................. pol pa me pokliče po imenu, pa pogledam in moja sošolka iz OŠ si se počutila grozno, kaj? Jaz bi se v zemljo pogreznila od sramote.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:24:27
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem, ker se je Jan že 3x zbudil in nimam več živcev hodit sem in tja. lepo spite, predvsem mirno
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:24:50
|
|
|
|
Pandica
|
Joj, sem zdaj bla malo na FB, pa pridem sem nazaj in med tem že nakloftate celo stran a ste nore al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:25:19
|
|
|
|
Pandica
|
A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:25:51
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ooo, fiši ooooooo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:25:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje na fb
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:27:04
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki in se bodo vedno. Kaj si pa delala? Eh, po stopnicah sem padla in sem v rokah imela on glaž za vlaganje in mi je cel prst - mezinec visel še samo na nitki še hb so mi ga lahko nazaj prišili
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:27:27
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje na fb Na Facebook-u
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:27:39
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje to mi še treba, ja lahko pa si mojega dodaš
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:29:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki in se bodo vedno. Kaj si pa delala? Eh, po stopnicah sem padla in sem v rokah imela on glaž za vlaganje in mi je cel prst - mezinec visel še samo na nitki še hb so mi ga lahko nazaj prišili ja, ja, rajši reči glaž od vina..................... ne se zdaj ven mazat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:29:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje nisem in mi ni
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:29:26
|
|
|
|
Pandica
|
joj, vrtnica še dobro, da je bila sošolka, ker drugače bi jo poslala nekam , ne? ti pa verjamem, da ti je bilo neugodno in kateri parfum si mu pol vzela?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:29:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Sicer pa glede na to, da imam cel mezinec na desni roki zašit nazaj na roko, drugače bi že zdavnaj bila rez njega še predobro vem kaj se lahko zgodi, če si neroden Še zdaj se mi vse okrog prsta vidijo šivi kako je štuklan zraven k roki in se bodo vedno. Kaj si pa delala? Eh, po stopnicah sem padla in sem v rokah imela on glaž za vlaganje in mi je cel prst - mezinec visel še samo na nitki še hb so mi ga lahko nazaj prišili
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:30:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica A še je katera registrirana na FB? da si jo dodam med prijatelje jaz nisem, sem te pa nekaj vprašala na zs .. Aja, pa nočko...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:30:12
|
|
|
|
botrca
|
papa
|
|
RE: Mariborčanke II. del 18.12.2008 23:30:26
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 lahko pa si mojega dodaš a a , njega nea rabim, pridi še ti gor, veš kak je fajn daj no
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Določitev spola.
пеперутка16
Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: