|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
18.12.2008 22:43:29   
Ni novih sporočil
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

user posted image user posted image user posted image   spet ste v nočni, ko grem jaz že spat

Ja, kdo pa ti je rekel, da že moraš it? A te user posted image podi v posteljo? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 501
18.12.2008 22:45:27   
Ni novih sporočil
Pandica
Pismo, jaz pa si ne morem zdaj odpret pol litrskega fruca - ledenega čaja user posted image
ne gre in ne gre user posted image ona plastika tak drži, da je joj. Ko bo mi uspelo bom ziher vse polila po tipkovnici, se že vidim user posted image
Tak sem si 1x polila coca colo po tipkovnico in pol mi je nekaj tipk zapikalo od sladokorja in so mi šle full težko tipkat user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 502
18.12.2008 22:46:05   
Ni novih sporočil
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Ja, kdo pa ti je rekel, da že moraš it? A te user posted image podi v posteljo? user posted image

saj bo revež počakaluser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 503
18.12.2008 22:46:35   
Ni novih sporočil
Vrtnica79
ne, saj me noben ne sili, samo zdaj če bi šla pred TV bi me zmanjkalouser posted image , če bom pa tu gori pa ziher nebom znala doluser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 504
18.12.2008 22:46:45   
Ni novih sporočil
arabela*

Pismo, jaz pa si ne morem zdaj odpret pol litrskega fruca - ledenega čaja user posted image
ne gre in ne gre user posted image ona plastika tak drži, da je joj. Ko bo mi uspelo bom ziher vse polila po tipkovnici, se že vidim user posted image
Tak sem si 1x polila coca colo po tipkovnico in pol mi je nekaj tipk zapikalo od sladokorja in so mi šle full težko tipkat user posted image user posted image user posted image

vzami brisačo

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
18.12.2008 22:47:34   
Ni novih sporočil
arabela*

ne, saj me noben ne sili, samo zdaj če bi šla pred TV bi me zmanjkalouser posted image , če bom pa tu gori pa ziher nebom znala doluser posted image

madona si skompliciranauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
18.12.2008 22:47:52   
Ni novih sporočil
Pandica

Vaše najljubše ime?
Katero ime pa je vam najbolj všeč?
Larisa
Sara
Lara

Saraya   tole anketo sem zdaj ravno videla tu na rr user posted image in veš, da sem mogla glasovat. 3x lahko ugibaš za katero ime user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 507
18.12.2008 22:48:06   
Ni novih sporočil
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ja, bo že moguuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 508
18.12.2008 22:48:19   
Ni novih sporočil
arabela*
vrtnica,,kaj dogaja v mestuuser posted image
Nisem že dolgo bilauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 509
18.12.2008 22:49:26   
Ni novih sporočil
Vrtnica79

madona si skompliciranauser posted image user posted image

vemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 510
18.12.2008 22:49:40   
Ni novih sporočil
Pandica

vzami brisačo

Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 511
18.12.2008 22:49:56   
Ni novih sporočil
arabela*
za Sarauser posted image user posted image user posted image
Meni ni to ime včečuser posted image
Mi je Larisa lepo,čeprav je iz istih črk sestavljenouser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 512
18.12.2008 22:50:46   
Ni novih sporočil
arabela*
Sem vzela škarje, uspela odpret in nisem nič polila, saj ne morem verjet user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,še bo nekaj iz tebe

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 513
18.12.2008 22:51:03   
Ni novih sporočil
botrca
Pandica to nočno zbujanje mi je znano, je Jan imel skoraj 14 dnevno zbujanje in sva seveda jedla. Zdaj tega hb ni.

Vrtnica79 veš da skrbim da ste na tekočem, saj ste moje frendice in imaste tudi ve otroke toliko stare. Tudi Jan gre okrog 20:30 spat in spi do 8-8:30 kak kdaj. Danes kot, da bi vedel da gre v vrtec se je zbudil ob 7:30, imela sva pa uro ob 8:30user posted image  prava faca je kaki dobrovoljček samo se smeji.

Saraya lepo da si mami kupila nekaj kar ji bo zagotovo všeč, če ne pa smolauser posted image . Zakaj pa ne pelješ A. in M. k P?

Gold fish Jan bo šel mogoče spomladi v vrtec, ne vem še. Službe nimam tak, da se mi ne mudi, pa to zimo ga nočem dat ker so same viroze.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

Neposredna povezava do sporočila: 514
18.12.2008 22:51:41   
Ni novih sporočil
Vrtnica79

vrtnica,,kaj dogaja v mestuuser posted image
Nisem že dolgo bilauser posted image

vse po starem, gužva v Millerjuuser posted image , pa nekaj stojnic imajo na trgu svobode,...........

ej, kaj se mi je zadnjič zgodilo v Millerjuuser posted image ...................

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 515
18.12.2008 22:52:24   
Ni novih sporočil
botrca

mora saj služba je služba user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 516
18.12.2008 22:53:01   
Ni novih sporočil
botrca

ej, kaj se mi je zadnjič zgodilo v Millerjuuser posted image ...................

kajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 517
18.12.2008 22:53:29   
Ni novih sporočil
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Saraya lepo da si mami kupila nekaj kar ji bo zagotovo všeč, če ne pa smolauser posted image . Zakaj pa ne pelješ A. in M. k P?

bo ji,saj ma rada take stvariuser posted image

Zakaj bi ju vozla k Puser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 518
18.12.2008 22:53:33   
Ni novih sporočil
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,še bo nekaj iz tebe

bravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 519
18.12.2008 22:53:33   
Ni novih sporočil
Pandica

Kaj? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 520
18.12.2008 22:54:17   
Ni novih sporočil
arabela*

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 521
18.12.2008 22:54:17   
Ni novih sporočil
botrca

Kaj? user posted image

isto sva napisali, kak sva radovedniuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 522
18.12.2008 22:54:20   
Ni novih sporočil
Pandica
Vrtnica79   a si že razmišljala kaj o tem, da bi šla delat v Mullerja, ker si itak vsak dan tam? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
18.12.2008 22:54:38   
Ni novih sporočil
botrca

Vrtnica79   a si že razmišljala kaj o tem, da bi šla delat v Mullerja, ker si itak vsak dan tam? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
18.12.2008 22:55:27   
Ni novih sporočil
arabela*

da bi se še ona tam gužvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zgodbe malih junakov: Nac in Edi
photo
Svet se mi je porušil, padla sem v nezavest. Zdravnik je možu še pojasnil, da za mene bo to sicer porod, ampak za njih s...

Določitev spola.
пеперутка16

Kako zanesljiva je določitev spola z ultrazvokom? Vaše izkušnje so: