|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
16.2.2009 13:00:59   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zdaj sem klicala svojo zdr. in na vrsto pridem komaj naslednji ponedeljek, user posted image  kak sem jezna do takrat pa lahko crknem od bolečin. To je pa naše zdravstvo.

Ja ne, to je res za razjokat user posted image
Zato pa imam jaz za svojo osebno zdravnico mojo teto, da nimam teh problemov user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
16.2.2009 13:03:55   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kak pa si kaj ti? Pa Zala? Očka je že kaj boljša?

Jaz kr vrei no, ne vem kaj mi je včeraj tak slabo ratalo, da sem skoraj skup zlezla v kopalnici user posted image pa danes se tut še vedno slabo počutim...
Zala pa je razbojink na kvadrat user posted image user posted image user posted image , očko pa še morama vedno mazat user posted image še ni čisto vredu.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
16.2.2009 13:08:30   
arabela*
zmente se glede srečanja,meni je vseeno kdaj,kak,bom že prilezla do ep.....user posted image user posted image

zdaj pa res šibam kosilo pojest,pol pa ........................user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.2.2009 13:09:43 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
16.2.2009 13:09:36   
arabela*
pandica,pa kaj user posted image je s tabo? vročinske valove še maš al je že bojše??

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
16.2.2009 13:32:40   
arabela*
kr nekaj blodim v tri dni...saj nevem,če je pametno jutri sploh user posted image ven peljat,ker je bila cepljena.....user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
16.2.2009 16:59:25   
Pandica
Saraya   kaj zdaj, kak je šel izpit? Jaz sem tako močno stiskala pesti user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
16.2.2009 17:01:44   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pandica,pa kaj user posted image je s tabo? vročinske valove še maš al je že bojše??

Ne vem kaj je to z mano user posted image
Ja, vročinski valovi so še user posted image celo soboto sem bila recimo samo v kr. majici, včeraj pa v flisu user posted image zdaj pa vedi user posted image danes pa v čisto tanki majčki z dolgimi rokavi...pa bodi pameten user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
16.2.2009 17:04:56   
matcar
Ne vem,kaj bi to lahko mela. Mogoče pa si user posted image ? Meni se je to dogajalo,ko se bila z M noseča.
Jaz jutri pridem,tak da se zmenite.  Pa ob 11-ih smo rekle baje. Razen če ste si premislile.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
16.2.2009 18:09:37   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

botrca   kak si zrihtala na borzi? Kaj so ti rekli kaj? Katero srednjo šolo imaš sploh ti oz. kaj si po poklicu?

Prijavila sem se, dobila datum kdaj imam prvi razgovor s svetovalko...Imam srednjo šolo-ekonomski tehnik sem. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
16.2.2009 18:10:51   
Pandica
matcar   eh, nea ga serji user posted image nisem noseča, to pa ne.
Za srečanje za ju3 pa sem jaz že napisala kam vse moram it in, da ne vem, če še bo mi pol zneslo do 11h v mesto prit user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
16.2.2009 18:14:45   
botrca
Mene 100% ne bo ta teden sem še v bolniški, kak bo pa naslednji teden pa vam javim.

Vrtnica79 user posted image user posted image user posted image  za Vano in vrtec, da se je tako hitro vklopila. Pa kot je Pandica rekla pridi brez nje saj bo kava bolj dobra boš vidla user posted image user posted image user posted image .

Saraya kak je bilo na izpitu? Mislim, da nisem edina ki to sprašuje...sem mislila nate.

Za vse nove dobrodošle (ne spomnim se imena) user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
16.2.2009 19:16:20   
arabela*
ja,hvala vsem,ki ste pestke držale.user posted image
jutri,mene je strah z user posted image it ven,ker je bila danes cepljena.Bi pa drugače fuuulll rada prišla,ma itak sem zajjj.......zdaj pa več sploh ne upam datuma  prestavituser posted image .Kaj pa v petek??pridem 1000001.%......

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
16.2.2009 19:19:46   
Pandica
Saraya in kak je šel izpit no? Nisi nam nič povedala...
V petek pa jaz ne morem ta teden, imam neke obveznosti spet.
Saj v bistvu bomo tak mogle prestavit, da nebo pol ju3 matcar sama na srečanju user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
16.2.2009 19:20:47   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Prijavila sem se, dobila datum kdaj imam prvi razgovor s svetovalko...Imam srednjo šolo-ekonomski tehnik sem. 

so ti sploh ponudili že sploh kako službo,glede na tvojo šolo?
Jaz tud ekonomsko delam zdaj....

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
16.2.2009 19:23:33   
arabela*
dajte,meni je res žal,da ni uspelo to srečanje,ampak enostavno sem pozabila,da imamo cepljenje....
pandica,pol pa ti določi nov datum,kaj pa zdaj ta tedn,meni je vseeno kdaj,samo jutri ne upam....it ven...user posted image

izpit je šel vreduuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
16.2.2009 19:27:42   
Pandica

dajte,meni je res žal,da ni uspelo to srečanje,ampak enostavno sem pozabila,da imamo cepljenje....

Pa daj no, saj pa ni panike user posted image no, jaz se nem jezla na tebe tak kot si se ti takrat na mene  user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
16.2.2009 19:28:39   
Pandica

pandica,pol pa ti določi nov datum,kaj pa zdaj ta tedn,meni je vseeno kdaj,samo jutri ne upam....it ven...user posted image

Ja, da boš pol mene spet kregala user posted image , če bo kaj narobe ne... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
16.2.2009 19:30:15   
arabela*

Ja, da boš pol mene spet kregala user posted image , če bo kaj narobe ne... user posted image

itakuser posted image user posted image

ne,te pa ta teden,žrebajte en dan......user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
16.2.2009 20:16:05   
matcar
Babe,se vam,žal,pridružujem. Mam tudi jaz jutri letanja. Pa v sredo. Drugače pa lahko in v četrtek in v petek. Tak,da se ne rabite bat,da bi bla tam samauser posted image .
Saraya,čestitke za izpit!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
16.2.2009 20:22:57   
blackcoffee

blackcoffee   dobrodošla še tu  pri nam user posted image  user posted image  user posted image
Daj še malo tukaj z nami sodeluj user posted image , jaz te tako rada berem in ne samo tam pri tvojih "pomagačih" user posted image
Kako je kaj mali mišek?
Lahko se nam tut kdaj pridružiš na kakšnem srečanju user posted image pa kakšno rečemo v živo ob kavici user posted image

opa, da bom komplimentov deležna, pa si nisem mislila... vsaj ne iz prve. user posted image jaja, saj vem.. dobiš kafe ob priliki. user posted image

naj povem, da sem vas šele pred nedavnim odkrila.. in včeraj tudi nekaj malega brala, saj se pri naših decembrkah rahlo dolgočasim - so tako orto resne, da je joj, pol pa vseke tolk eno off topic pljunem.. da malo razburkam monotonost - pa ne trzajo.. so hladne kot ribe al pa nimajo smisla za humor. user posted image kakorkoli..
vidim, planirate srečanje za jutri. štaba se žal ne bom udeležila - zagotovo pa in z veseljem kdaj v prihodnje.

pa dajte mi prosim razložit, kaj je to za ena šifra EP?? kje je to??! - za boga ne morem dešifrirat. user posted image user posted image a je to na ekonomski fakulteti? pa menda ja ne. user posted image
a se sestankov same udeležite ali vzamete s seboj otročičke? kr jaz brez Thora - ma ni da mrdnem! user posted image
no, da se predstavim.. imam 2 in pol meseca starega dečka. zdaj čakam, da se zbudi, da mu pripravim banjo in ga vržem vanjo. smradek mali, se je spet pokakal gor do pazduhe. user posted image
evo, sem šla prej v hofferja kupit plenice - da še te sprobam. berem, da so super!
pa tako sem bila nad lidlovimi navdušena - teden dni.  ko ni imel sračke. pol pa mi je jogi krstil, da sem skakala od veselja!! lol
ajde.. grem gledat, če še diha ali se morda spet ne utaplja v lastnem drekcu. user posted image

< Sporočilo je popravil blackcoffee -- 16.2.2009 20:27:31 >

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
16.2.2009 20:36:20   
arabela*
blackcoffe,pozdravljena,super da si se nam pridružila,sploh če maš smisel za humoruser posted image

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
16.2.2009 20:37:55   
arabela*
ep,gruntaj,nakupovalni center....user posted image
naše srečanje-samo z user posted image ,včasih nas je več,včasih malo,glavno da se dobimo in načvekamo,je prav fino.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
16.2.2009 20:38:47   
arabela*
matcar,daj določi datum ,kdaj se dobimouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
16.2.2009 20:45:13   
arabela*
pandica,trikrat lahko ugibaš,kaj jaz zijam ob večerihuser posted image ,ma ne zijam,obsedena  sem .....user posted image danes bo napeto.....

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
16.2.2009 20:45:17   
matcar
Evo,pa naj bo. ČETRTEK,19.02.OB 11-IH.
Bo vredu tak? Pa da nas bo barem(beri z user posted image )več kot dve.user posted image  Zdaj pa potrdila prosim!!!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?