|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke II. del
15.2.2009 19:39:20   
matcar
Pandica,tudi moj ne ve,kaj bi to lahko pomenlo. Ja,iz moje strani drži za torek.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
15.2.2009 19:40:45   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

V torek me ne bo...imam še vedno bolečine in k zdr.moram pa ne vem če bom v stanju...kdaj drugič, žal. user posted image

Botrca,drži se. Držim pesti,da bo vse ok.

Saraya,tebi pa veliko uspeha na izpitu.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
15.2.2009 21:04:29   
Pandica
Saraya   razturaj ju3 na izpitu user posted image bom mislila nate in ti držala pesti user posted image

Jaz pa sem se danes kopala skupaj z Zalo in, ko sem jo pol ven vzela in brisala mi je tak slabo ratalo in pajtlat sem se začela cela, da sem misla, da bom skup zlezla...komaj sem jo porihtala do konca, ji še dala za jest, zdaj pa mi že hb spi. Jaz pa bom tut šla kmalu ležat in gledat tv, ker se še vedno slabo počutim user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
15.2.2009 21:08:07   
Pandica
Glede napisala pri filmih "drsi"  pa sem dobila zaenkrat tole razlago, če bo tut vam kaj pomagalo user posted image

• To je ena skupina, ki film opremi z original slovenskimi podanapisi in podatki, itd.  Če že vlečeš film, je najboljši s to oznako.
  • Običajno to pomeni, da je ripanje z DVD-ja lepo gladko drselo, tako da sta zvok in slika usklajena.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
15.2.2009 21:20:15   
blackcoffee
"drsi" je skupina za ripanje in prevajanje dr.si
torej skupina folka pod tem imenom ki pedenajo filme poleg pa dajo pač ime za release.
torej nic takega. naj te ne skrbi. user posted image

drgač pa en lep pozdrav vsem skupaj od še ene mb-čanke.

user posted image

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
15.2.2009 21:25:48   
blackcoffee
vidim me je pandica prehitela.. pa kaj je s tem forumom? user posted image
tvoj post mi je prikazalo šele, ko sem svojega objavila..

Komaj čakam, da bo vročina sekala! :P

CEPLJENJE DA ali NE?
ARGUMENTI proti: http://www.svood.org/

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
15.2.2009 21:30:40   
matcar
Lep pozdrav nazaj!
Mi smo tudi otroke poštimali in zdaj spijo. HB!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu blackcoffee)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
15.2.2009 21:41:44   
Pandica
blackcoffee   dobrodošla še tu  pri nam user posted image  user posted image  user posted image
Daj še malo tukaj z nami sodeluj user posted image , jaz te tako rada berem in ne samo tam pri tvojih "pomagačih" user posted image
Kako je kaj mali mišek?
Lahko se nam tut kdaj pridružiš na kakšnem srečanju user posted image pa kakšno rečemo v živo ob kavici user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
15.2.2009 21:42:59   
Pandica
Aja, pa vidim, da se spoznaš na vse user posted image tak, da nam boš včasih kaj pomagala, a ne? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
15.2.2009 22:01:14   
matcar
Se popolnoma strinjam s Pandico!
Jaz pa vas za danes zapuščam. Lepo se še mejte. Lahko noč!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
16.2.2009 6:49:17   
Pandica
Dobro jutro user posted image

Kaj bomo pa danes zajtrkovale? user posted image

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
16.2.2009 8:27:18   
matcar
Hvala za zajtrk. Pa dobro jutro vsem skupaj. Upam,da ste se naspale.Jaz nisem spala nič. Sem čisto kaput.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
16.2.2009 8:56:08   
botrca
Dobro jutro, še ena ki ni spala...user posted image  pa Pandica tudi jaz sem doživela to kar si ti ko si Zalo spravljala spat ampak ponoči ko sem samo glavo na drugo stran obrnila. Še zdaj se mi vrti in ne vem če mi ni pritisk padel.

Zdaj sem klicala svojo zdr. in na vrsto pridem komaj naslednji ponedeljek, user posted image  kak sem jezna do takrat pa lahko crknem od bolečin. To je pa naše zdravstvo.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
16.2.2009 8:58:22   
botrca
Grem kavo do konca spit, upam da mi pritisk dvigne če ne pa grem k tašči ona je stokovnjak za take stvari user posted image  user posted image  user posted image .

Moram na Pesnico se prijavit na zavod...se tipkamo ko bom lahko.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
16.2.2009 9:38:57   
matcar
Boga!user posted image user posted image user posted image
Pa to mora nekaj v luftu bit,ker to ni več normalno,kaj se nam dogaja.
Porihtaj se čimprej!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
16.2.2009 12:24:03   
Pandica
Saraya   si že imela izpit? Kako je šlo? Danes imate vsi neke izpite, moja sestra je tut šla v Lj, ker ima izpit pa ena prijateljica ga tut ima danes...

Vrtnica79   kje pa te ti hodiš? user posted image   Si še med živimi? user posted image

botrca   kak si zrihtala na borzi? Kaj so ti rekli kaj? Katero srednjo šolo imaš sploh ti oz. kaj si po poklicu?

Matcar   kako pa si ti kaj? Kako je Maks, Lea in user posted image v trebuščku? Še malo ne, pa boste spet zibali, jeee user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
16.2.2009 12:26:43   
matcar
Maks je ok,mi je spet plavo oko naredo. Lea komaj čaka počitnice,user posted image  v trebuhu pa rogovili skozi nekajuser posted image . Malo še,ja,pa bom rešena. Kak pa si kaj ti? Pa Zala? Očka je že kaj boljša?

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
16.2.2009 12:28:37   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Saraya   si že imela izpit? Kako je šlo?

ne,zdaj smo iz posvetovalnice.
Ob štirih grem na izpit.najprej pisni,nato,če tistega naredim,pa še pisni.Pa zaključna ocena ,mama mija.....pa nimam se časa učituser posted image
se tipkamo zvečer....

ps.vrtnica  se bo javla,ko bo lahko,ima dost dela s pripravami in uvajanjem v vrtec in službo....user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 16.2.2009 12:29:38 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
16.2.2009 12:34:39   
matcar
Držim pesti!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
16.2.2009 12:43:41   
Vrtnica79
user posted image  se pokorno javljam. Ja, sploh nimam ne časa (in voljeuser posted image ) za RR. Ma, polno smo zaposleni z vsem živimuser posted image . Pa še v vrtec smo začeli hodituser posted image  in nam gre prav lepo. Že prvi dan je Vana ostala tam sama. Najprej sem kakih 10. minut bila tam z njo pa se je gospodična kar zamotila z novimi igračami in drugimi otroci. Je lepo sprejela novo okolje in se mi je prav kamen odkotalil od srca.

Pa tudi z hranjenjem nima problemov, saj že zjutraj za zajtrk poje kar 2 skodelici grisa (pred tem še doma spije flašo mleka). Tako da lačna ziher niuser posted image . Zakenkat ostaja v vrtcu do kosila in potem se sprehodima do doma pa gre potem spat.  Naslednji teden pa bo že tam  poskušala z spanjem.Je pa super fino ker imam vrtec dobesedno pred nosom, iz dnevne ga vidim. Tudi vzgojiteljici sta super.

Meni pa tudi zdaj malo paše da si dopoldan kaj postorim po stanovanju in v miru skuham. Toliko na kratko od mene, da me ne pozabiteuser posted image .

Črna kofetka- dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image !

Aja, da ne pozabim na srečanje. Naju ne bo ker je Vana tako v vrtcu.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
16.2.2009 12:45:36   
Vrtnica79
user posted image user posted image user posted image  Saraya vidim da imama prenos misliuser posted image

Pa srečno na izpituuser posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
16.2.2009 12:53:34   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Držim pesti!user posted image

Jaz tut user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
16.2.2009 12:55:21   
Pandica
Vrtnica79   ooo hello user posted image torej Vana hodi v vrtec zdaj? Kaj ti pa greš zdaj delat ali kaj? user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
16.2.2009 12:56:38   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Aja, da ne pozabim na srečanje. Naju ne bo ker je Vana tako v vrtcu.

Saj nima veze, če je Vana v vrtcu, pa prideš sama user posted image pa še v miru boš lahko kavo spila user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
16.2.2009 12:59:10   
Pandica
Srečanje ju3   jaz pa imam ju3 ob 9h en razgovor za službo user posted image pol pa še morem it nekaj nujno uredit kar sem pa tut naknadno zvedela oz. po tistem, ko smo se zmenile za dan in uro tako, da tut ne vem, če bo mi zneslo vse ju3 dop. oblaufat user posted image   user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 vprašanj, ki jih NE smeš postaviti mami ...
Preden novopečeni mami postavite katero od v članku navedenih vprašanj, raje dvakrat premislite. Ali še bolje - teh vpra...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?