|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
14.12.2008 21:56:01   
lillchy123
bajsa, user posted image  ful si lepo napisala za caco.
kar se pa tiče tegale tvojga deca, sem se pa jst pri postu kar mal nasmejala, ker je ČIST TKO kokr pr nama. sem že študirala, kdaj sem to napisala, pa sem vidla, da nisem. sej je čist za user posted image , ampak jst že zarad Lukca ne bom. Sva pa midva spet pri mojih starših, ker naju je gospod po treh dneh pripelju domov v ledeno hišo-18 stopinj, ene same samcate drve ni blo suhe, ker se mu jih ne da pokrit (nimam cajta, bom jutr!), naju pusti in gre nekam neki delat za službo. brez besed. pa nima službe ob sobotah.sem sam poklicala očija, k je bil v Lj, da naju je pršu iskat. in zdej se cartamo pri moji mami. HB da mam tolk zlate starše. in Luka kar zacveti, ker se SKOZ nekdo ukvarja z njim (pa ne tko, da gleda tv)
ko pršparam neki everčkov, grem k odvetniku se pozanimat kaj in kako. pa mi je ful hudo zarad ta malga, ampak saj itaq ne bo nič prikrajšan, ker tud zdaj od svojga očija nima NIČ. bomo vidli. če ne bi blo škratka, bi že šla, tko bom pa mal bolj pametna, pa bom dala času čas.ampak se že počas izteka.
je bil čist drugačen, ko sva živela pri meni. včasih se mi zdi, da so ga vesoljci ugrabli in zamenjali.

drugače pa hvala vsem za lepe besede. jst sem že tko mal smotana in me pač trpljenje in smrt in take stvari čist iz tira vržejo. tudi pri živalcah. že če vidim kakšno povoženo, se cel teden user posted image .

Luka je spet tak kot prej, z eno izjemo. na glavico so mu med testom dali elektrodico, ki ga je malo ožgala. in mislimo, da je nekdo za***, ker zgleda, kot bi mu jo prilepili s sekundnim lepilom. zadeva se še vedno drži las in kože, pa smo ga že umile, probale očistit z bencinom, oljem, milom, kremo... pa ne gre. lase smo mu postrigle kolikor se je dalo, zdej ma samo na debelo namazano s kremo, pa bomo vidli kaj bo. če se bo rana vnela, ga bom po moje kar nazaj peljala. sem dans klicala in govorila z med. sestro, pa je rekla, da je to prvič in da ne ve, kaj naj nardimo? za popuser posted image

in še najpomembnejša novica: danes je prvič pomahal pa pa user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 101
14.12.2008 21:56:55   
Februarka08
Čer.

Jaz grem kar v Savouser posted image 1 uro 15 sva se spet matrala da je zaspala... pa to ni resuser posted image sva jo pustila da se je drla, pa ni blo efekta, sčasoma je blo sam še slabšuser posted image jest res več ne vem kaj naj nardim, vmes sem že pop****** doblauser posted image

Grem vas mal prebrat, da sprostim jezo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 102
14.12.2008 22:00:52   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

Ma popravici povedano nisem bila že nekaj časa na moškem in ženskem oddelku in ne vem kako imajo trenutno ponudbo, drugače imava midva z mojim skoraj vse obleke iz H&Ma in tud za tamalga več ali manj tam kupujem. Men je Ok, drugače pa je še H&M v cntru Lj sam je samo za moške in ženske v Supernovi pa je samo ženski nosečniški in otroški, tko da....... je treba premislit kam boste šli.

če niso kaj spremenili prejšnji teden, pol je v supernovi na rudniku vse- od otroškega, ženskega, moškega, nosečniškega odd.
zakaj pa si mislila, da mamo februarčice srečanja ravno tam? Zarad šopinga!user posted image
pa še c&a je tam.
tam majo tud dost stvari.

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 103
14.12.2008 22:07:10   
Februarka08
Bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo tolko še skup spravim, sem zaspana da komaj gledamuser posted image itak vsak dan isti scenarij - uspavanje Larise ene 2 ure, potem pa sam še padeva v postlouser posted image user posted image

Ah, nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 104
14.12.2008 22:15:04   
lillchy123
februarka, user posted image

a se mi sam zdi, al ga je res kar neki user posted image  začel zdej neki biksat ponoč. Luka tud. zdej morš zaspat z njim, zvečer se zbuja, ponoč se zbuja in hoče kr v naročje.. user posted image
mogoče se pa zdej preveč pogost družmo, pa ga mali žurirajo ponoč?user posted image user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 105
14.12.2008 22:32:26   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo tolko še skup spravim, sem zaspana da komaj gledamuser posted image itak vsak dan isti scenarij - uspavanje Larise ene 2 ure, potem pa sam še padeva v postlouser posted image user posted image

Jaz sm včasih tud ful živce zgublala, ker na noben način ni hotla zaspat, zdej sem si pa mal bolj na izi to vzela in nimam težavDons naprimer je popoldne šla lepo spat, še mal je čvekala, pol pa sama zaspala, zvečer je zaspala že na flaši, pa se je prejle zbudila, sem jo vn vzela, k seb stisnla in je kuj nazaj zaspala. Včasih jo uspavam v najini pojstli, tko da se zraven uležem in jo crklam, včasih jo mal ponosim sem in tja, nardim pač kar ji tist trenutek odgovarja. Tud zvečer pač ne gre zmeri spat ob isti uri, mogoče je to napaka, ampak za enkrat se mi ne maščuje. Če vidim, da ni še zaspana je ne silim, sem jo že probala, pa sm jo tud pustila da se je drla, bz, je blo ponavad sam še slabše.
Zgleda da teli naši sončki res še ful rabjo našo bližino in toplino, pa dejmo jim jo, kdaj jih bomo pa k seb stiskale? Drgač pa sej vem, vsaka po svoje, jaz sem pač obrala taktiko, ki obema paše. Prej sem bla sam vsa živčna in znervirana, ker ni hotla spat, ko sem si jaz zamislna, pol me je ob živce spravlal, ko se je drla, no zdej je pa bolš. Včasih me že še znervira, k je tko čez dan že čist zaspana, pa še kr neki jokca in noče zaspat, men bi pa tko prov pršla ena urca miru, da lohk kej nardim. Sam takrat če ponorim, je sam še slabš.

No tko, zdej vse veste

Februarka, želim vam, da boste našl način kako se uspavat tko, da boste vsi zadovoljni!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 106
14.12.2008 22:33:05   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

čer,  user posted image

mi smo preživeli super nedeljo. Smo bili cel dan doma, se cartali, igrali in razvajali. user posted image  Zdaj pa ati kopa Lano, večerja in pančevo. Midva pa si vzameva še nekaj časa smo zase. user posted image

janey - ful luštne slike s sankanja user posted image

jencili - a vidva z dragim imata rota virus? user posted image   Upam, da vama bo kmalu bolje. Ne imeta slabe vesti, ker sta pikeca dala v varstvo, saj tudi naši malčki potrebujejo včasih, da si malo spočijejo od nas. user posted image

buči - z Aljažem pa sta naredila prečudovite okraske za smrekco user posted image  Dobra ideja, jo bom ponucala še jaz. user posted image

elma - ste pa prava športna družina user posted image  Na kakšnih tekmah pa ste bili?

SN moj sinek igra nogomet in ker nemorejo po zimi igrat na prostem , imajo pač zimsko ligo , pod balonem v Bežigradu v Ljubljani ...
Tko da vsako drugo suboto ga spremljamo tko kot drugi starši svoje otroke .user posted image user posted image
Je pa zabavno , stari so 10-11 let , najboljši občutek je ko otrok da gol in takoj pogleda kje so starši in roke  v luft dvigne ....YEEESSSSSSSuser posted image

Buči user posted image user posted image user posted image zelo lepi okraski , meni so všeč tisti z orehi in arašidi , domišljija pač .....pridna si user posted image user posted image

lilchy  za uspelo operacijo user posted image user posted image user posted image

bajsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaža si pa bila dones pridna user posted image user posted image user posted image , a lahko na kavico priletim user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 107
14.12.2008 22:34:26   
Bajsa
Punce hvala vsem za vzpodbudo, hvala ker me berete!

Lillchy kaj maš pa ti to za enga modela, z otrokom v mrzlo hišo? A se mu je skeglal??? Sori, sam tko močne pa še moj ne bi izvedu.

A ja drgač zdele spi na kavču, bogi bogi. ga sploh ne mislim budit za v spalnico, upam, da ma zutri šiht, da ga bo zaspal in da se bo čist polomlen zbudu!

< Sporočilo je popravil Bajsa -- 14.12.2008 22:41:41 >

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 108
14.12.2008 22:54:42   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Punce hvala vsem za vzpodbudo, hvala ker me berete!

Lillchy kaj maš pa ti to za enga modela, z otrokom v mrzlo hišo? A se mu je skeglal??? Sori, sam tko močne pa še moj ne bi izvedu.

tazga, k pr o stopinj v kratkih rokavih okrog skače.user posted image  ostali smo pa čudniuser posted image
kurmo sam na kamin in ker so bla mokra drva, ni dobr gorel oz sploh ni  in se je kr luštn shladil. sej je ful zakuru preden je šel in pršu čez 2 uri nazaj, s polnim avtom suhih drv. sam takrat je bil oči že pr men.
mene je bolj razuser posted image , ker ni poskrbu, da bi mel suhe drve (pa sam polivinil je blo treba čez vržt), pa to, da sploh ne zna ust odpret pa kej povedat. "Lubica, jst morm neki nujno v službo, pejta zdele magar na vrh al pa v gostilno, čez dve uri bom pa jst doma, pa bom suhe drve prpelu "  pa bi blo vse ok. on pa naj pusti in brez besed gre.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
14.12.2008 22:56:21   
lillchy123
srajco z dolgimi rokavi ma točno eno - belo, zaradi protokola.

Neposredna povezava do sporočila: 110
14.12.2008 23:06:23   
mlavla
čer...opažam,da imate nekatere težave s tem,da zaspijo..mi smo itak pogruntal,da Neža najlažje zaspi s flaško..še prej je pa na joški..jst sam upam,da ne bodo kake hude posledice na zobkih..al pa da je zelo dolgo ne bomo mogli odvadit od flaške...

mamo pa en drug problem..na noben način mi ne uspe,ker mi ne pusti očistit zob..imamo jih pa kar 8..in me res skrbi...mate kakšen nasvet...

za vse, ki se ne počutite ravno najbolje pa pošiljam en velik user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

Neposredna povezava do sporočila: 111
14.12.2008 23:08:11   
mlavla
pa še to me zanima a še kateri vaš user posted image zaspi s flaško mleka..kako je pa potem s čiščenjem zobk..jst sem mal zmedena..ker sploh nevem kaj naj naredimuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 112
14.12.2008 23:16:13   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Jaz sm včasih tud ful živce zgublala, ker na noben način ni hotla zaspat, zdej sem si pa mal bolj na izi to vzela in nimam težavDons naprimer je popoldne šla lepo spat, še mal je čvekala, pol pa sama zaspala, zvečer je zaspala že na flaši, pa se je prejle zbudila, sem jo vn vzela, k seb stisnla in je kuj nazaj zaspala. Včasih jo uspavam v najini pojstli, tko da se zraven uležem in jo crklam, včasih jo mal ponosim sem in tja, nardim pač kar ji tist trenutek odgovarja. Tud zvečer pač ne gre zmeri spat ob isti uri, mogoče je to napaka, ampak za enkrat se mi ne maščuje. Če vidim, da ni še zaspana je ne silim, sem jo že probala, pa sm jo tud pustila da se je drla, bz, je blo ponavad sam še slabše.
Zgleda da teli naši sončki res še ful rabjo našo bližino in toplino, pa dejmo jim jo, kdaj jih bomo pa k seb stiskale? Drgač pa sej vem, vsaka po svoje, jaz sem pač obrala taktiko, ki obema paše. Prej sem bla sam vsa živčna in znervirana, ker ni hotla spat, ko sem si jaz zamislna, pol me je ob živce spravlal, ko se je drla, no zdej je pa bolš. Včasih me že še znervira, k je tko čez dan že čist zaspana, pa še kr neki jokca in noče zaspat, men bi pa tko prov pršla ena urca miru, da lohk kej nardim. Sam takrat če ponorim, je sam še slabš.

No tko, zdej vse veste

Februarka, želim vam, da boste našl način kako se uspavat tko, da boste vsi zadovoljni!

se kar podpišem, je pri nas čist isto user posted image  

Čer!
Za nami super vikend, včeraj sva dala Janeza tašči v varstvo in sva šla zvečer na eno fešto, mater je pasalo, sva se naplesala, da imava dones oba muskalfiber user posted image  user posted image  Janez je brez težav zaspal brez zize in tud noč je bila čist taka kot zmeraj ... še vedno ne spimo oz. se zbujamo parkrat na noč, samo zarad dude ... no, sej ga zmeraj k seb vzamem, pa se je frajer zdej navadu, da me zrine dol z mojga povštra in se veselo zlekne čez celga, tko da bom jest pomojem kmal izseljena user posted image user posted image user posted image

Punce user posted image  za 8. del, nisem brala za nazaj, ker nimam časa... tud jaz več ne vem, kako naj si izborim kakšno urico zase, zvečer stojim zraven postlce, ker naš frajer sapi le če nekoga čuti zraven in posledično me mora vsaj za prst držat ...

Lilči user posted image  da je Lukec OK

Vse ki imate user posted image  dedce doma ... user posted image  pa po mizi udart. Tkole ko vas berem, se mal bolj zavem, kok je moj zlat, je en tak primerk kot od Blaže user posted image   Čeprav ga tud mal zanemarjam, ker včasih enostavno nimam energije več zvečer ... bom se mogla mal pomigat, pa mal NAJU nazaj oživet, včeraj sva se mela res super, sem že pozabila kako je bilo, ko sva bla še sama user posted image  Naju mal tale tehnika jeb****, ker se zvečer ko tamal končno zaspi vsak za svoj komp vrževa, pol greva pa itak sam še spat, pa je bolj mal muckanja user posted image  bo res treba neki narest v to smer ...
Zdej grem pa še mal pred tv (mava nov lcd user posted image , sam sva mal prevelizga kupila, pa ni lih najboljša slika user posted image ), mogoče pa še mojga z galerije zvlečem, da se pride mal stisnit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 113
14.12.2008 23:17:17   
Janey
mlavla jaka v vsakem primeru pol je flašo, ko ima zobe že umite...pri nas je bil velik problem z zobki, zdaj sem pa pugruntala da se postavima pred ogledalo in si jaz najprej kao umijem pol pa njemu, pa spet malo jaz pa spet malo njemu....in se mu zdi zabavno. jaz na sebi samo nakažem...umijem mu pa najprej s krtačko, potem pa še če ni fejst siten z zajčkom. pa tut zjutraj ko se najema isto.

obisk je šel, smo se imeli super, mi2 grema pa tut v posteljo.

nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 114
14.12.2008 23:18:55   
Bajsa
No pol te razumem zakaj razmišljaš o odhodu. Je pa res tko, da je treba dat čas, pa se je treba znat pogovarjat. Sam ko so enkrat vse možnosti ponucane...

Želim vam da se reši vse, pa da tvoj mal k pameti prid, sej ma majhnega otroka no!

Neposredna povezava do sporočila: 115
14.12.2008 23:20:51   
lillchy123
mlavla, nimam pojma. kaj pa če ji daš ščetko pa naj jo na začetku mal grize. drugač pa poklič magar v zd- zobozdravnika pa vpraši. zih so že mel kazga otroka, ki ni pustu zobke čistit.user posted image

grem jst tud nina nana

mirno noč

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 116
14.12.2008 23:23:58   
MetiLu
Mlavla, mi mamo šele 2 zobka, pa jih zaenkrat kar pusti čistit, čistiva jih zjutraj in zvečer po kopanju (to tko zgleda da mu z gumjasto krtačko podrgnem zobka, potem pa še dlesni, medtem ko sedi na previjalni), flaše pa naš ne mara, in se zvečer samo še mal pocrkljava na zizi, seveda po večerji user posted image  čez dan pije pa  iz nuby flaške, samo mu sokovi ne grejo, ima rajš vodo al pa kompot user posted image  tko da ti ne znam pomagat user posted image  user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 117
14.12.2008 23:26:14   
mlavla
Vse ki imate dedce doma ... pa po mizi udart. Tkole ko vas berem, se mal bolj zavem, kok je moj zlat, je en tak primerk kot od Blaže Čeprav ga tud mal zanemarjam, ker včasih enostavno nimam energije več zvečer ... bom se mogla mal pomigat, pa mal NAJU nazaj oživet, včeraj sva se mela res super, sem že pozabila kako je bilo, ko sva bla še sama Naju mal tale tehnika jeb****, ker se zvečer ko tamal končno zaspi vsak za svoj komp vrževa, pol greva pa itak sam še spat, pa je bolj mal muckanja bo res treba neki narest v to smer ...

tole bi pa tud jst lohka napisala..moj je res zlat.vsaj zadnje čase.upam,da se ne bo "pokvaril"..

drugače pa hvala za nasvete..bomo poskusili...še kaj novega..kar sta vidve omenili..smo že vse  probali..pa ne pali...mamo zajčka..ene tri različni ščetki..

mislim,da bo res najbolje da pokličem v Zd...

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 118
14.12.2008 23:27:47   
Janey
februarkauser posted image user posted image čimprej se nehaj sekirat...bo že čas ko bo sama zaspala brez joka..upam da čimprej.

bajsa in lilchyuser posted image user posted image vama pa želim da se vajina user posted image user posted image čimprej spravita v normalne tire. upam da se bosta,ker pač res ni fajn ostat sam z otrokom. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 119
14.12.2008 23:28:39   
mlavla
naša drugače pije po flaški..čez dan le vodo ali pa ne sladkan čaj(filter vrečka)..tko,da se mi to sploh ne zdi sporno..edino zarad mleka me skrbi..ki ga pa sedaj dobiva zjutraj pa zvečer po flaški..(zdej en teden.,..odkar se ne dojiva)

a katera slučajno uporablja dm mleko?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 120
14.12.2008 23:28:48   
Janey
aja metiuser posted image user posted image za super vikend. upam da tudi ti prideš v soboto na kavo...bi te bila zelo veselauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 121
14.12.2008 23:29:56   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

naša drugače pije po flaški..čez dan le vodo ali pa ne sladkan čaj(filter vrečka)..tko,da se mi to sploh ne zdi sporno..edino zarad mleka me skrbi..ki ga pa sedaj dobiva zjutraj pa zvečer po flaški..(zdej en teden.,..odkar se ne dojiva)

pomoje te nima zakaj skrbet, nam tut niso zobke umivali dolgo, pa smo imeli lih tak lepeuser posted image user posted image ti sam probaj kolko gre, mogoče malo tut čez dan z zajčkom in to je to...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 122
14.12.2008 23:32:34   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pomoje te nima zakaj skrbet, nam tut niso zobke umivali dolgo, pa smo imeli lih tak lepeuser posted image user posted image ti sam probaj kolko gre, mogoče malo tut čez dan z zajčkom in to je to...

veš jst imam zelo slabe zbe ..predvsem azradi tega, ker zanje moji starši niso ravno najbolje skrbeli...sama si pa želim,da res čimveč naredim v to smer..da se ne bom počutila krivo...

kdaj pa je zdaj srečanje?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 123
14.12.2008 23:45:28   
mlavla
upam,da jutri dobim odgovor...nočko

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 124
15.12.2008 7:48:40   
blaža
Dobro jutro! Prvauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?