MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Bajsa Samo tolko še skup spravim, sem zaspana da komaj gledam itak vsak dan isti scenarij - uspavanje Larise ene 2 ure, potem pa sam še padeva v postlo Ah, nočko Jaz sm včasih tud ful živce zgublala, ker na noben način ni hotla zaspat, zdej sem si pa mal bolj na izi to vzela in nimam težavDons naprimer je popoldne šla lepo spat, še mal je čvekala, pol pa sama zaspala, zvečer je zaspala že na flaši, pa se je prejle zbudila, sem jo vn vzela, k seb stisnla in je kuj nazaj zaspala. Včasih jo uspavam v najini pojstli, tko da se zraven uležem in jo crklam, včasih jo mal ponosim sem in tja, nardim pač kar ji tist trenutek odgovarja. Tud zvečer pač ne gre zmeri spat ob isti uri, mogoče je to napaka, ampak za enkrat se mi ne maščuje. Če vidim, da ni še zaspana je ne silim, sem jo že probala, pa sm jo tud pustila da se je drla, bz, je blo ponavad sam še slabše. Zgleda da teli naši sončki res še ful rabjo našo bližino in toplino, pa dejmo jim jo, kdaj jih bomo pa k seb stiskale? Drgač pa sej vem, vsaka po svoje, jaz sem pač obrala taktiko, ki obema paše. Prej sem bla sam vsa živčna in znervirana, ker ni hotla spat, ko sem si jaz zamislna, pol me je ob živce spravlal, ko se je drla, no zdej je pa bolš. Včasih me že še znervira, k je tko čez dan že čist zaspana, pa še kr neki jokca in noče zaspat, men bi pa tko prov pršla ena urca miru, da lohk kej nardim. Sam takrat če ponorim, je sam še slabš. No tko, zdej vse veste Februarka, želim vam, da boste našl način kako se uspavat tko, da boste vsi zadovoljni! se kar podpišem, je pri nas čist isto Čer! Za nami super vikend, včeraj sva dala Janeza tašči v varstvo in sva šla zvečer na eno fešto, mater je pasalo, sva se naplesala, da imava dones oba muskalfiber Janez je brez težav zaspal brez zize in tud noč je bila čist taka kot zmeraj ... še vedno ne spimo oz. se zbujamo parkrat na noč, samo zarad dude ... no, sej ga zmeraj k seb vzamem, pa se je frajer zdej navadu, da me zrine dol z mojga povštra in se veselo zlekne čez celga, tko da bom jest pomojem kmal izseljena Punce za 8. del, nisem brala za nazaj, ker nimam časa... tud jaz več ne vem, kako naj si izborim kakšno urico zase, zvečer stojim zraven postlce, ker naš frajer sapi le če nekoga čuti zraven in posledično me mora vsaj za prst držat ... Lilči da je Lukec OK Vse ki imate dedce doma ... pa po mizi udart. Tkole ko vas berem, se mal bolj zavem, kok je moj zlat, je en tak primerk kot od Blaže Čeprav ga tud mal zanemarjam, ker včasih enostavno nimam energije več zvečer ... bom se mogla mal pomigat, pa mal NAJU nazaj oživet, včeraj sva se mela res super, sem že pozabila kako je bilo, ko sva bla še sama Naju mal tale tehnika jeb****, ker se zvečer ko tamal končno zaspi vsak za svoj komp vrževa, pol greva pa itak sam še spat, pa je bolj mal muckanja bo res treba neki narest v to smer ... Zdej grem pa še mal pred tv (mava nov lcd , sam sva mal prevelizga kupila, pa ni lih najboljša slika ), mogoče pa še mojga z galerije zvlečem, da se pride mal stisnit