|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
16.12.2008 19:01:08   
nizy
odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: buči

lilči, kako ste? sem čisto za časom. Kaj novega glede ušesk? Ste že kaj naprej? No, mislim kar se zdravnikov tiče?

Luka je operacijo prestal čisto po moško, kar sploh ni čudno, ker je februarček. Odstranili so mu žrelnico in preverili kakšna je prevodnost obeh polžev in kako delata slušnaživca. Dobili so dobre rezultate, tako da naj bi dobil Pv februarja in sicer na desno uho (ta je bolj"pokvarjen"). tko da čakamo.... Po eni strani komi čakam, po drugi me je pa totalna groza. Mah res, dokler nisi na tem, da ti otroka odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že pozabla oz. si težko predstavljam, kok je grozno.
ampak pol bomo pa slišali! user posted image   sem mu glih včeri kupla cd maček muri- moja najljubša otroška pesmica in komi čakam, da jo bova skupi pela. user posted image

uuffff lilči to je res grozno , ko prepustiš otroka drugim v roke , ti pa z teževo sediš in čakaš kaj bodo odkriliuser posted image user posted image , ....... pa super , da bo Luka takrat lahko slišal ,  to bo čisto drugi otrok user posted image .

Nam je že na FT  napovedala drugačno obnašanje otroka , ko začnemo nosit očala , je rekla , da jo bo veliko več stvari zanimalo kot zdaj ,  ....

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.12.2008 19:42:42   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
Luka je operacijo prestal čisto po moško, kar sploh ni čudno, ker je februarček. Odstranili so mu žrelnico in preverili kakšna je prevodnost obeh polžev in kako delata slušnaživca. Dobili so dobre rezultate, tako da naj bi dobil Pv februarja in sicer na desno uho (ta je bolj"pokvarjen"). tko da čakamo.... Po eni strani komi čakam, po drugi me je pa totalna groza. Mah res, dokler nisi na tem, da ti otroka odpeljejo in rabiš podpisat vse tiste papirje. zdej sem tud jst že pozabla oz. si težko predstavljam, kok je grozno.
ampak pol bomo pa slišali! user posted image   sem mu glih včeri kupla cd maček muri- moja najljubša otroška pesmica in komi čakam, da jo bova skupi pela. user posted image

No, to je pa najlepši stavek, ki sem ga razbrala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . lilči, to me od vsega res najbolj veseli. Vse ostalo bo kmalu pozabljeno. Kako je pa potem z levim ušesom? Tudi na tega čisto nič ne sliši, ali bo operacija prav tako, le kasneje?

No, mi smo tudi iz Dedka Mraza. Moram povedat, da je Anaja prav uživala, saj je plesala in tudi ploskala user posted image user posted image user posted image . Je bila pa proti koncu tudi že fajn zmatrana in zaspana, da smo jo prav hitro ucvrli domov. Sva se takoj dali v pižamo, spili mleko in šli ninat. Je zaspala v momentu. Upam, da bo tako zdržala do jutra. Danes je odspala le 2 uri po kosilu.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.12.2008 19:47:34   
bamby
Sem na brzino malo k majčicam pokukala in so že na 106 strani. Ampak moram povedat tudi to, da imajo stalno neke sezname in grozne citate user posted image user posted image user posted image . No, na tak način pa lahko šibajo.
Meni je tak tempo po pravici povedano čisto OK, saj še tako porabim po več kot uro, da se prebijem skozi. Tako sem vsaj na tekočem, kaj se pod našo streho dogaja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.12.2008 19:50:31   
Janey
jaka spi...in upam da tako tudi ostane...jaz mam pa čas za rruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.12.2008 19:51:48   
blaža
pošteno povedano se mi ni dalo kej preveč klepetat, ma ko sem vidla kaj je lillchi napisala sem se morala javit.

user posted image user posted image user posted image lillchi za tvojega fantka, pa da je operacijo uspešno prestal, po moško. pa da bo slišal.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.12.2008 19:56:56   
itata
čer,
evo usposobljen internet ponovno - po ponovno naloženih driverjih karkol to že jeuser posted image  cel dan (9h do 15h) sem bila na seji senata. zanimivo sam skor mi je rit odpadla. pol smo šli še mal po nakupih v btc in to je to. zdej gremo pa počas spat.
včeraj je bila predstava res super tko da priporočam KDO JE PA VAM TO DELU igra v Špas teatru. pa še mali se je ponoč samo 2x zbudu!!

resno ? kako naj čist mlek ukinem? danes me mal špika joška leva in jo bom pol mogla mal dat na praznenje - k ni bla že 2 dni - tko da mleka mam res čist mal še... sam ne vem kako pol to kar nehaš pa če te še mal špika? zmer bolj poredko?

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.12.2008 19:59:46   
Janey
lilchy user posted image user posted image za operacijo

itata user posted image user posted image user posted image za super spanje. jaz ko sem nehala dojit (sam to je blo po mescu dni) ker mi je začelo mleka zmanjkovat, sem kar preprosto nehala in mi je zmanjkalo. je pa res da naprimer nikoli nisem imela polnih prsi in občutka da morem zdaj podojit, ker mi jih bo razneslouser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.12.2008 20:22:55   
Janey
a smrdim al kajuser posted image user posted image user posted image

ko mam jaz čas ni nobene, ko grem naflekate 20 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.12.2008 20:36:49   
listek1
čer,

janey- kako je bilo z ogledom stanovanja?
LIllchy - naš obožuje Mačka murija, vedno se začne full smejat user posted image
Jencili - jest sem za, da gremo skupaj. Pa ravnokar sva z mojim pojedla uno baggetko s česnom. Njamsi kok je dobra. kako je Taj?

ella, februarka - kje ste ble? V Tušu ane user posted image
Blacky - čimprej se pozdravi.
Mesečnica - user posted image  da so ti podaljšali porodniško. Kok bosta še uživali z Luno user posted image

Naš škratek pa že spi, smo danes smrekco postavili, pa v trgovini smo bli, smo imeli lep dan. Zdele bom pa še slikce dala gor od kuhinje in naše prve skupne smrekce.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.12.2008 20:37:35   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

ella, februarka- jest moram tud po fasngo, tako, da povejta kje bosta? Prosim user posted image  Da vaju saj vidim in rečem danuser posted image

šele zdaj sem vidlauser posted image zakaj naju pa nisi poklicalauser posted image jaz bi te tud že rada vidlauser posted image

Mlavla, na žalost nisva šle v BC da bi pogledala za plenice... pol sem mela pa slabo vest in sem poklicala tja in so rekli da je to že zdavnaj šlo ker je blo v akcijiuser posted image

Ella, Bajsa, lepo vaju je blo spet vidtuser posted image super je blo tam, bomo še šle a ne?user posted image

Zdej sem pa totalno nerazpoložena in slabe volje user posted image ne bom trosila svoje nejevolje tuki, zato vas zapuščam in želim lepo nočuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.12.2008 20:39:06   
Janey
listek hvala za vprašanje. so bili lastniki malo preveč vsiljivi, pa se jaz tega ne gremuser posted image user posted image da me bo nekdo preverjal..ni šans

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.12.2008 20:39:52   
blaža
Jaz vas tudi samo še pozdravim. se pripravljam na jutrišnjo predstavouser posted image .

No lepo spančkajte, pa vaši bubci tudi!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.12.2008 20:45:32   
mlavla
februarka hvala..da si se tako potrudila...a mate v KR drgač dva BC? ker so mi rekli v LJ..da v enem ziher majo..zdej pa nevem če sem jih prov razumela?user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.12.2008 20:46:27   
jencili
čer,

evo pa smo. Ati je mogu na šiht mal it neki zamenjat, Taj že skor eno urco spi, jst sm pa medtem smrečico sfiniširala in zdej vam dam še mal slikic oz. filmčkov, da boste vidle kako zgleda pri nasuser posted image

by day:
user posted image

by day:
user posted image

by night:
user posted image

pa upam, da bo delalouser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.12.2008 20:46:42   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

a smrdim al kajuser posted image user posted image user posted image

ko mam jaz čas ni nobene, ko grem naflekate 20 straniuser posted image user posted image user posted image user posted image

men se je dones tud to dogajal...user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.12.2008 20:48:44   
mlavla
jencili luštna smrekca...user posted image

pri nas jo bomo pa postavljai šele drug teden..pa jaslice tud...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.12.2008 20:50:20   
mlavla
pa še ?..kako pa vaše smrečice "zaščitite" pred vašimi živahnimiuser posted image ...
naša je tak firbec..da me prov skrbi kako bo tole zgledalo..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.12.2008 20:50:47   
mlavla
evo spet ni nikjer nobene..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.12.2008 20:52:35   
mlavla
nič se grem še mal stiskat..pa vas mogoče pridem še mal kasenje brat...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.12.2008 21:03:05   
listek1
jencili - iiiiiiiiiiiiii, uuuuuuuuuuaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu kako lepa smrekca user posted image user posted image user posted image  A maš nove bunkice user posted image user posted image
Februarka - upam, da se potem vsaj v petek vidimo. Povej nam kaj te je tako razžalostilo user posted image  Zato smo tukej, da poslušamo.
Janey - boste pa našli drugo boljše stanovanje user posted image

NO, jest sem tudi dala gor slikice.

Mlavla, midva sva jo dala čist v kot h kavču, pred smrekco mava pa tako stojalo za časopise. Upam, da bo to držal user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.12.2008 21:03:30   
Janey
mlavla jaz tut razmišlam kako bo to s smrekico...mene ni ker šnofam za stovanjemuser posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.12.2008 21:04:42   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: listek1

čer,

janey- kako je bilo z ogledom stanovanja?
LIllchy - naš obožuje Mačka murija, vedno se začne full smejat user posted image
Jencili - jest sem za, da gremo skupaj. Pa ravnokar sva z mojim pojedla uno baggetko s česnom. Njamsi kok je dobra. kako je Taj?

ella, februarka - kje ste ble? V Tušu ane user posted image
Blacky - čimprej se pozdravi.
Mesečnica - user posted image  da so ti podaljšali porodniško. Kok bosta še uživali z Luno user posted image

Naš škratek pa že spi, smo danes smrekco postavili, pa v trgovini smo bli, smo imeli lep dan. Zdele bom pa še slikce dala gor od kuhinje in naše prve skupne smrekce.

Matr, zdej bom pa že provizijo od teh bagetk zahtevala, k sm jim tako reklamo nardila. Ti si zdej že ene 4-tauser posted image

Taj je pa tko tko. Revež se res muči in kašla. Še vedno ful kašla in če v četrtek ne bo boljše, grem definitivno k P. Spi pa dons tud dosti več kot ponavadi in še vedno zeloooooo maloooo jeuser posted image . No ja, bo že.
Je pa dons sam zaspal, kar je pa tud superuser posted image user posted image

(odgovor članu listek1)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.12.2008 21:06:37   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

februarka hvala..da si se tako potrudila...a mate v KR drgač dva BC? ker so mi rekli v LJ..da v enem ziher majo..zdej pa nevem če sem jih prov razumela?user posted image

mamo dva BC-ja, ja

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.12.2008 21:07:21   
Janey
listek in jencili lepe smrekice, jaz jo bom mogoče zdaj ko mi jo moj prinese iz avta, ker gre še na eno pijačo in imam časuser posted image user posted image user posted image
listek kako imaš ti to kuhinjo? a to se vstavlja not, al kak?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.12.2008 21:08:17   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

pa še ?..kako pa vaše smrečice "zaščitite" pred vašimi živahnimiuser posted image ...
naša je tak firbec..da me prov skrbi kako bo tole zgledalo..user posted image

midva sva jo dala v kot, pa še miza pride tam, tko da recimo, da ne bo glih tok na izi tja prit. Se pa še vseeno da, kar mislim, da bo za nekoga veliko veseljeuser posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.