lino
|
Pozdravljene punce. Čestitam za . Upam, da bo z vašimi vse o.k. Rada bi rekla le to, da sem tudi sama noseča 13 tednov in sem že pridobila cca. 2kg. Moram pa reči, da sem bolj drobne postave (sedaj imam cca. 50-51 kg) in se mi trebušček že zelo dobro vidi, tako, da se v stare kavbojke niti slučajno ne stlačim...imam nosečniške ali trenerko. Za sabo imam že eno nosečnost (pred 10 leti, takrat sem imela 20 let) in sem se v celi nosečnosti zredila le za 9 kg. Ko sem šla rodit sem imela 58 kg in po 3 mesecih že 47 kg. (rojstvo-izguba teže zaradi otroka, plodovnice, krvi,..., dojenje, prebedele noči...) Kakorkoli že, rada bi vam le rekla, da malo se je pa tudi potrebno nazaj držati, predvsem pri nezdravi hrani, ki nam lahko povzroči povišan holesterol, sladkorno, povišan krvni tlak in še cel kup problemov, ki jih boste na koncu verjetno obžalovale, kajti vaše telo ne bo dovolj fit-s tem ne mislim na kg, ampak na kondicijo in zdravlje in na porod, ki si ga boste še otežile...tudi na otroka slabo vplivate z junk hrano zato se ne tolažiti, da bodo kg izginili, ali pa tudi ne, ker le ti sploh niso bistveni. Le te namreč z določeno disciplino lahko prav vsaka normalna (ne kakorkoli bolna) ženska izgubi, če ne drugače, pa obstaja tako imenovana telovadba, ples, joga, pilates...ni da ni, samo voljo pa res potrebuješ. Prav tako bi vsem, ki menite, da sem glavna ... in ste že vse penaste, ker si upam nabijati o kg, zdravi prehrani in prepotrebnem gibanju tako v nosečnosti, kot tudi na splošno v vsakdanjem življenju rada rekla le, da morda še enkrat premislite in si morda namesto, da se medsebojno pomilujete in se redite in jeste haburgerje ... (sej ga jst tut, ampak ni na vsakdanjem jedilniku) pošljite kakšen cool recept za kakšno solato s sestavinami, ki so za rast in razvoj vašega otroka nujno pomembne, za vse tiste, ki pa kljub temu mislite, da je solate že v haburgerju dovolj in da lahko kečap nadomesti paradižnik...pa želim res vso srečo.
|