|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   magnezij
5.4.2005 11:11:52   
Teya
G mi je svetovala 2x po 1 šumečo tableto magnezija na dan....ok, ni problema...čudno pa se mi zdi, da mi je skoraj da zabičala, da naj kupim v lekarni magnesol od krke in ne "kar nekaj" v trginah....ok...plačala sem 900 sit za en paketič, ki bo za 10 dni....:zmeden:
zdaj pa mi resnično ne gre v glavo, a je res kaj na tem, da so te tablete "boljše" ali gre le za komercialno potezo???? isto me je namreč že čas nazaj hotela prepričati v to, da iz folic+, presedlam na tifol....

pozdravček vsem! :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   magnezij
5.4.2005 11:28:21   
Kati S
Zna bit kaj na tem. Jaz sem bila ohripana in mi je nucal kalcij - ampak res samo tisti, iz lekarne. Verjemi, da sem poizkusila tudi takega iz trgovine, saj sem šparoven človek, a ni bilo haska. No, ne vem...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   magnezij
5.4.2005 11:34:57   
Grascakinja
Mislim, da je štos v obliki učinkovine, ki se v tabletah nahaja. V Magnesolu je magnezijev citrat "ki ga telo dobro prenaša in izrablja".
Če je v tabletah iz trgovine ista učinkovina, potem pomoje ni razlike. Ali pa tudi.
Samo jaz raje jem magnesol kot tisto iz trgovine, pa ne vem povedat, zakaj pravzaprav.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   magnezij
5.4.2005 11:38:55   
malika
Jaz ga moram tudi piti, ampak mi nihče ni rekel katero firmo.

No meni pa je čudno to; glede na to, da imamo nosečnice VSE zastonj, zakaj ga je potem potrebno kupovat. pa še poceni ni.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   magnezij
5.4.2005 11:43:04   
Luni
Oj, Kati S. Pozdravčke od tete Marte, kaj še delaš tukaj? Hitro rodit ;)

:muca:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   magnezij
5.4.2005 11:43:12   
Luni
Oj, Kati S. Pozdravčke od tete Marte, kaj še delaš tukaj? Hitro rodit ;)

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   magnezij
5.4.2005 11:53:19   
Skorpija
ne, ne - tele magnesoli so res boljši od ostalih tablet. res so dražje, ampak zelo fajn. moja mama je kar bolana pa še v meni in so ji tudi zabičali - točno te tablete! je probala že tudi druge, pa ni bilo isto... pomembno je koliko česa imajo notri - napiši si, pa potem preveri na tabletih v trgovini, če imajo iste vsebnosti.

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   magnezij
5.4.2005 11:56:19   
Kati S
ČE PA NOČE VEN!!!!!:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Že zdaj me ne uboga, kaj šele bo?:zmeden:
Lep pozdrav!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   magnezij
5.4.2005 12:26:27   
Luni
Kati S! Ne jokat ;) , saj bo in priden bo potem, noter je rad, on že ve zakaj! Drži se, vso srečo ti želim in čimmanj bolečin!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   magnezij
5.4.2005 13:26:40   
Anonimen
pojdi pogledat v muller-imajo svojo znamko sumecih tabletk in so za nosecke in dojece matere!:bravo:

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   magnezij
5.4.2005 13:30:58   
Teya
hvala vsem...:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   magnezij
5.4.2005 14:02:50   
Naja31
Ej, jaz sem se isto sprasevala ko mi je G rekla naj pijem Magnesol, pa so mi potem tu na RR punce razlozile, da je razlika v sestavi table. Magnesol naj bi imel manj sladkorja in naj bi bil boljsi, kot sumece tablete iz navadne trgovine. Jaz pijem Magnsol, ampak kaomaj cakam, da mi ga ne bo treba vec.

Lp, Naja :nosecka: se 6 dni

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   magnezij
5.4.2005 14:11:34   
Majči
Tudi moja g. mi je svetovala, da naj pijem Magnesol tablete od Krke v roza škatlici in tega se držim. Mi ravno ne ugajajo a eno na dan se že prisilim popit.

Nekaj je na tem in ni vsak Magnezij v tabletkah vredu.....nekje skoparijo z njim!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?