|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   fixies ali pampers
5.4.2005 10:56:25   
aneja1
Pozdravljene

Katere pleničke so boljše za novorojenčka, Fixies-ki imajo odprtino za popek ali Pampers?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   fixies ali pampers
5.4.2005 11:15:22   
malika
Fixies.

pamperske so za en d...; tudi večje št.

Vredu pleničke so tudi Baby love od DM. Cenovno tudi ugodne :bravo:

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   fixies ali pampers
5.4.2005 11:16:13   
ZARA
Men so od Pampersa dobre samo activ-fit!!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   fixies ali pampers
5.4.2005 11:25:24   
Kati S
Ja, se strinjam z maliko. Pamperske so res za en DREK. Tudi jaz ne vem, katere kupit. Pri Erazmu uporabljam Lumpijeve in so prav fajn, žal nimajo tako majhnih številk. Glede popka je pa tako: jaz sem bila 8 dni v porodnišnici in ko sem šla domov, je bil popek že zaceljen - tako da ni nujno, da boš imela delo in probleme z njim. Čimbolje se odloči! Čau!

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   fixies ali pampers
5.4.2005 11:34:35   
malika
ja pa še to.Pleničke ne rabijo imet odprtine za popek. Enostavno jo zavihaš navzdol in rešiš problem. tako sem jaz delala in je bilo čisto vse v najlepšem redu :bravo:

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   fixies ali pampers
5.4.2005 12:10:11   
dory
Pamperske so dobre le nemske..te pa pri nas dobis le v mullerju...mi imamo zdej active fit k so res zakon :)

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   fixies ali pampers
5.4.2005 12:18:04   
ČITA

Kaj a PAMPERSKA je plenička?!?
Jaz ji že dolgo ne rečem tako, ampak en navaden DREK.

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   fixies ali pampers
5.4.2005 12:40:59   
Olivija
zanimivo, meni so se zdele pa Pampers (Made in Germany) od 2-5 kg prav super - imajo eno tako noro mrežco, kjer vse ponikne, tamala ni imela niti enkrat vnete ritke. Poljske so ble potem res bolj tko, tko in sva uporabljala Huggies. Zdaj sva pa spet na Pampers, ker so ji trenutno edino te prav, pa je tudi ok, nimamo nobenih težav.

Za naprej bomo pa videl.

LP

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   fixies ali pampers
5.4.2005 12:44:06   
dory
Ja nemske so res najboljse in se ne dajo primerjat s poljskimi..te so res za en drek :)

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   fixies ali pampers
5.4.2005 13:09:16   
Olivija
a potem so active fit v redu? So to tiste, ki jih slečeš kot hlačke? Ker zdaj je počasi skoz več na kahli in sva zdaj razmišljala, da bi prestopila na to varianto.

LP

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   fixies ali pampers
5.4.2005 15:19:53   
Annny
Mi smo preizkusili vse znamke na tržišču, pa smo bili zadovoljni samo z DM Babylove.

lp

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   fixies ali pampers
5.4.2005 18:40:22   
ZARA
Ne Olivija,tistim se rece easy-up,pomoje te mislis...activ-fit so z lila obrobo...

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   fixies ali pampers
5.4.2005 23:52:33   
Olivija
verjetno res, bom morala bolj paziti, ko vrtijo reklame po TV ;)
Acitve fit so tiste za bolj "aktivne" otroke. No v glavnem bomo počasi vzel tiste za gor in dol potegnit. In zelo upam, da bo tamala do septembra brez plenic, drgač bomo laho dvojno kupoval:)-

(odgovor članu aneja1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?