fixies ali pampers (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

aneja1 -> fixies ali pampers (5.4.2005 10:56:25)

Pozdravljene

Katere pleničke so boljše za novorojenčka, Fixies-ki imajo odprtino za popek ali Pampers?

LP

malika -> fixies ali pampers (5.4.2005 11:15:22)

Fixies.

pamperske so za en d...; tudi večje št.

Vredu pleničke so tudi Baby love od DM. Cenovno tudi ugodne :bravo:

ZARA -> fixies ali pampers (5.4.2005 11:16:13)

Men so od Pampersa dobre samo activ-fit!!

Kati S -> fixies ali pampers (5.4.2005 11:25:24)

Ja, se strinjam z maliko. Pamperske so res za en DREK. Tudi jaz ne vem, katere kupit. Pri Erazmu uporabljam Lumpijeve in so prav fajn, žal nimajo tako majhnih številk. Glede popka je pa tako: jaz sem bila 8 dni v porodnišnici in ko sem šla domov, je bil popek že zaceljen - tako da ni nujno, da boš imela delo in probleme z njim. Čimbolje se odloči! Čau!

malika -> fixies ali pampers (5.4.2005 11:34:35)

ja pa še to.Pleničke ne rabijo imet odprtine za popek. Enostavno jo zavihaš navzdol in rešiš problem. tako sem jaz delala in je bilo čisto vse v najlepšem redu :bravo:

dory -> fixies ali pampers (5.4.2005 12:10:11)

Pamperske so dobre le nemske..te pa pri nas dobis le v mullerju...mi imamo zdej active fit k so res zakon :)

ČITA -> fixies ali pampers (5.4.2005 12:18:04)

Kaj a PAMPERSKA je plenička?!?
Jaz ji že dolgo ne rečem tako, ampak en navaden DREK.

Olivija -> fixies ali pampers (5.4.2005 12:40:59)

zanimivo, meni so se zdele pa Pampers (Made in Germany) od 2-5 kg prav super - imajo eno tako noro mrežco, kjer vse ponikne, tamala ni imela niti enkrat vnete ritke. Poljske so ble potem res bolj tko, tko in sva uporabljala Huggies. Zdaj sva pa spet na Pampers, ker so ji trenutno edino te prav, pa je tudi ok, nimamo nobenih težav.

Za naprej bomo pa videl.

LP

dory -> fixies ali pampers (5.4.2005 12:44:06)

Ja nemske so res najboljse in se ne dajo primerjat s poljskimi..te so res za en drek :)

Olivija -> fixies ali pampers (5.4.2005 13:09:16)

a potem so active fit v redu? So to tiste, ki jih slečeš kot hlačke? Ker zdaj je počasi skoz več na kahli in sva zdaj razmišljala, da bi prestopila na to varianto.

LP

Annny -> fixies ali pampers (5.4.2005 15:19:53)

Mi smo preizkusili vse znamke na tržišču, pa smo bili zadovoljni samo z DM Babylove.

lp

ZARA -> fixies ali pampers (5.4.2005 18:40:22)

Ne Olivija,tistim se rece easy-up,pomoje te mislis...activ-fit so z lila obrobo...

Olivija -> fixies ali pampers (5.4.2005 23:52:33)

verjetno res, bom morala bolj paziti, ko vrtijo reklame po TV ;)
Acitve fit so tiste za bolj "aktivne" otroke. No v glavnem bomo počasi vzel tiste za gor in dol potegnit. In zelo upam, da bo tamala do septembra brez plenic, drgač bomo laho dvojno kupoval:)-

Stran: [1]