|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
16.12.2008 8:56:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*
mafi
Ja k meni, sam so pa naredil prav neumno od 0-4let ima jutri, naslednji teden pa od 5let naprej, dobr ta let mi odgovarja tko
sam če bo tko nasledo leto bo pa za p***, ker bom mogla vsazga posebi voz tja .

Verjetno so hoteli dobro za otroke, ampak za starše z več otroci pa res ni v redu.

Če je preveliko št. otrok, je res kriza naenkrat naredit fešto za vse. Je pa zoprno, da takole razdrobijo... Lahko bi bili dovolj fleksibilni, da bi otroke iz iste družine ne glede na starost združili v isto skupino.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
16.12.2008 8:57:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro.

Najprej vse najboljše vsem user posted image  ki ste praznovali te dni.

Pa vse najboljše tudi Andražu za rojstni dan.

Naty teb pa še tuki vse naj naj za včerajšnji rojsti dan. Pa hvala za vse informacije,ki si mi jih dala user posted image user posted image user posted image .

Midve sva zdej velik pri moji mami, da ji mal družbo delava,je šla zdej na bolniško, da vsaj mal k seb pride,dokler ne dobi dokončne odpovedi. Bo pa šla 100% v tožbo. Bojo vidl oni user posted image . Sobica se bolj počas dela,ker sm bl mal doma,bo že..
Dons smo bolj ok spal,enkrat se je zbudila ob 3 in jedla. Zdej pa ne vem a je to zato,ker sm ji včeri dala AM 1,pa da ji dvojka ne odgovarja al kajuser posted image Bom probala dons še enkrat dat enko pa da vidmo.

Za vse bubančke pa za vse ki jih rabite pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Aja, mi bomo mel naslednjega user posted image  punčkouser posted image ,ker je Gaja začela govort ata atauser posted image

Nina kako se ti mami drži? Boga revcauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2377
16.12.2008 9:02:08   
špelin@
Midve sva zdej velik pri moji mami, da ji mal družbo delava,je šla zdej na bolniško, da vsaj mal k seb pride,dokler ne dobi dokončne odpovedi. Bo pa šla 100% v tožbo. Bojo vidl oni user posted image .
Mislim na tvojo mami in mi je res hudo, ker so tako podli... user posted image  Super, da sta z Gajo ob njej, ji je vsaj tako malo lažje pregurat dan user posted image user posted image
Sobica se bolj počas dela,ker sm bl mal doma,bo že..
Saj je še čas user posted image
Dons smo bolj ok spal,enkrat se je zbudila ob 3 in jedla. Zdej pa ne vem a je to zato,ker sm ji včeri dala AM 1,pa da ji dvojka ne odgovarja al kajuser posted image Bom probala dons še enkrat dat enko pa da vidmo.
Za poskusit je user posted image user posted image user posted image
Aja, mi bomo mel naslednjega user posted image  punčkouser posted image ,ker je Gaja začela govort ata atauser posted image
No, pa da vidimo, če je kaj na tem user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
16.12.2008 9:03:17   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

ss: user posted image user posted image user posted image  krasne fotke. Manca se je pa zapela na Erazmauser posted image  Zala je pa ful temna, a jo darmar vozi na kako visokogorsko smučiščeuser posted image

ja, čist je navdušena nad Erazmom user posted image  že zadnjič je čist popadla njegove igrače, donc pa še po njem user posted image  

user posted image user posted image user posted image ona gre lepo počasi, najprej nakaže, da se pobč ne ustraš, potem pa hopa naskokuser posted image user posted image A ma dobro inštruktorco??

A misliš mamico?  user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, to pa že ne user posted image user posted image user posted image  To ma sigurno po atiju user posted image

Samo še tole pokomentiram, potem moram mojo veliko tečnobo zrihtat.

user posted image user posted image user posted image Manca bi ga kr zajahala user posted image user posted image user posted image

Erazem se pa ne bi branil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
16.12.2008 9:03:17   
špelin@
eole, vidim, da si gor: kako kaj gre pri vas?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
16.12.2008 9:03:48   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Moja mala tečnobca in jaz se javljava na dolžnost user posted image  Od 4h do 7h je mali spal na mojih rokah, jaz pa napol sede. No, vsaj spala sva!!! Prej je bilo samo premetavanje, tečnarjenje, dretje,... user posted image

Pa kaj je s temi našimi majskimi hroščki, da morejo na čase spati na rokah user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
16.12.2008 9:03:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dobro jutro.

Najprej vse najboljše vsem user posted image  ki ste praznovali te dni.

Pa vse najboljše tudi Andražu za rojstni dan.

Naty teb pa še tuki vse naj naj za včerajšnji rojsti dan. Pa hvala za vse informacije,ki si mi jih dala user posted image user posted image user posted image .

Midve sva zdej velik pri moji mami, da ji mal družbo delava,je šla zdej na bolniško, da vsaj mal k seb pride,dokler ne dobi dokončne odpovedi. Bo pa šla 100% v tožbo. Bojo vidl oni user posted image . Sobica se bolj počas dela,ker sm bl mal doma,bo že..

Za vse bubančke pa za vse ki jih rabite pa velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nina kako se ti mami drži? Boga revcauser posted image user posted image

Zdej je že kr bolš,ni več tok čustveno prizadeta, zdej je bolj jeza prisotna in misli na tožbo firme in upam da se bo dal tud osebno uni kuri maščevat za vse .user posted image user posted image user posted image  babji.
Hvala

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2382
16.12.2008 9:04:18   
špelin@
user posted image user posted image user posted image Manca bi ga kr zajahala user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
16.12.2008 9:05:16   
hijenca
Dobro jutro!

Jaz pa sem danes čisto povožena. Ker je Videk včeraj zaspal že ob 19.30, je imel danes budnico že ob 4.30, meni se je malo mešalo. Sem ga vzela k sebi v postlo, potem pa me je celo jutro vlačil, cukal, mama bi spala, on pa bi se igral. In tako sma cumala do 8 ure. Spala pa mogoče vse skupaj pol ure. Ne gre več spat tako zgodaj, ne ne ne.

Z branjem sem nekje na 78 strani, tako da moram malo prebrat, da bom vedla, o čem se gre. Najprej pa si grem skuhat eno velikoooooo kavo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
16.12.2008 9:07:37   
Soncnica Sandra ***

Aja, sem videla, da je boj med Roziko in Ta sončno kar krepko razplamtel user posted image  Tista, ki bo do sobote premočno vodila, dobi častno mesto pri kitajcu user posted image

user posted image user posted image user posted image
a rdečo preprogo tudi dobi ?
user posted image user posted image user posted image

to si mi jo pa še itak dolžnauser posted image user posted image

ne ti si jo men, ker sem jaz prišla v Logatec na čvek user posted image

OKI DOKI BEJBIuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
16.12.2008 9:07:47   
Soncnica Sandra ***

ss: user posted image user posted image user posted image  krasne fotke. Manca se je pa zapela na Erazmauser posted image  Zala je pa ful temna, a jo darmar vozi na kako visokogorsko smučiščeuser posted image

ja, čist je navdušena nad Erazmom user posted image  že zadnjič je čist popadla njegove igrače, donc pa še po njem user posted image  

user posted image user posted image user posted image ona gre lepo počasi, najprej nakaže, da se pobč ne ustraš, potem pa hopa naskokuser posted image user posted image A ma dobro inštruktorco??

A misliš mamico?  user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, to pa že ne user posted image user posted image user posted image  To ma sigurno po atiju user posted image

Samo še tole pokomentiram, potem moram mojo veliko tečnobo zrihtat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
16.12.2008 9:09:29   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca
Jaz pa sem danes čisto povožena. Ker je Videk včeraj zaspal že ob 19.30, je imel danes budnico že ob 4.30, meni se je malo mešalo. Sem ga vzela k sebi v postlo, potem pa me je celo jutro vlačil, cukal, mama bi spala, on pa bi se igral. In tako sma cumala do 8 ure. Spala pa mogoče vse skupaj pol ure. Ne gre več spat tako zgodaj, ne ne ne.

Mi smo takrat šele dobro zaspali... user posted image  Boš morala prej v posteljo, da boš ujela Vidkov ritem user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
16.12.2008 9:10:42   
Soncnica Sandra ***
Jz grem pa v četrtek ali pa v petek prvič letos na večerno
user posted image

Če bo le vse po sreči!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
16.12.2008 9:11:05   
Anonimen

Midve sva zdej velik pri moji mami, da ji mal družbo delava,je šla zdej na bolniško, da vsaj mal k seb pride,dokler ne dobi dokončne odpovedi. Bo pa šla 100% v tožbo. Bojo vidl oni user posted image .
Mislim na tvojo mami in mi je res hudo, ker so tako podli... user posted image  Super, da sta z Gajo ob njej, ji je vsaj tako malo lažje pregurat dan user posted image user posted image
Sobica se bolj počas dela,ker sm bl mal doma,bo že..
Saj je še čas user posted image
Za poskusit je user posted image user posted image user posted image
No, pa da vidimo, če je kaj na tem user posted image user posted image

Špelin@ hvala tud teb user posted image . Je res da ji je full lažje,ker ji vsi stojimo ob strani,družina,prijatelji....

Ja pa da vidmo če je res kej na temuser posted image .

Grem Gaji jest dat ker je sitna za po.pi.z.d.it

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
16.12.2008 9:12:18   
špelin@

user posted image

Če bo le vse po sreči!!!

user posted image  Pa previdno smučaj, da boš v soboto lahko prišla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2390
16.12.2008 9:16:18   
Anonimen

user posted image

Če bo le vse po sreči!!!

o superuser posted image user posted image user posted image . Jest bom šla pa mogoče dru tedn na dnevnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2391
16.12.2008 9:18:12   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Hoj, sem že nazaj, zdaj pa nizki štart do 1000 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

jst sem danes v namen odstavljanja kupila tomee tipie flaško, ki je baje bolj podobna zizi, ker bi rada da greva od zize stran, in da lahk normalno zadiham ponočiuser posted image

Jana, obvezno poročaj, kako bo šlo!

Anitka, a vi mate namen še AM dajat???

Mhm, kakšne flaške pa so to od TT? a od 6m +?

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 1000.

Ja začeli bomo z AM, saj še rabijo naši hroščki mlekeca.

TT=Tommie Tippee in imajo flaške od 0+ naprej.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
16.12.2008 9:18:28   
špelin@
Estrella*, dobro opravita pri P!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
16.12.2008 9:19:20   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Mi smo takrat šele dobro zaspali... user posted image  Boš morala prej v posteljo, da boš ujela Vidkov ritem user posted image

Pa saj sem včeraj šla zelo zgodaj v postlo in me je okrog 21.30 že vzelo, ampak takega prebujanja sredi noči nisem več navajena in je bil pravi šok za mene. Me je Videk razvadil, sedaj pa ima, razvajeno mamo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
16.12.2008 9:23:10   
Anitka
Sicer pa dobro jutro, ki je spet bolj tako tako.
Naš lump je ponoči spet rogovilil in ni mogel spati - se je zbudil ene štirikrat - pa ne zaradi dojenja - pač mu ni bilo za spanje in je gledal kot sovica. Je bil pokoci med 0.15-1.40 in potem od 4-ih do pol petihuser posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Aurea

Aurea; a še vedno likaš???user posted image user posted image user posted image

ko bi vsaj user posted image  pa smo uspavali, vmes naredili še malo voščilnic, jedli... sedaj pa spančka user posted image  

user posted image user posted image user posted image pridni ste to vi bili. In kakšne voščilnice delate?

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
16.12.2008 9:24:18   
Anitka

user posted image

ZA DOPOLNJENIH 7 MESECEV

VSE NAJ NAJ

EVI in SUZY85!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še od nas

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
16.12.2008 9:25:40   
Anitka

Dobro jutrouser posted image za enkrat vidim le Kodrani. Kodrana kak ste spali? Kako mala miška?

Mi smo spali krasno od 20h-6h brez bujenjauser posted image user posted image user posted image Zdaj smo papale 150ml mlekca+50ml frutkauser posted image , zdaj bomo šli pa še malo pančkatuser posted image no miška bo šla, mami pa ne.

ANDRAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN
user posted image

Edina čimprej mi priskrbi tvoj plan in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Andražu pa tudi mi voščimo ob njegovem rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
16.12.2008 9:31:20   
Anitka

Dobro jutrouser posted image za enkrat vidim le Kodrani. Kodrana kak ste spali? Kako mala miška?

Mi smo spali krasno od 20h-6h brez bujenjauser posted image user posted image user posted image Zdaj smo papale 150ml mlekca+50ml frutkauser posted image , zdaj bomo šli pa še malo pančkatuser posted image no miška bo šla, mami pa ne.

ANDRAŽ VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 6. ROJSTNI DAN
user posted image

O edina, Anji se je pa totalno odtrgalo, odkar se ne doji več user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za voščilo mojmu 6 letniku. Pred 6 leti sem bila ob tej uri že zdavnaj rešena muk porodauser posted image user posted image user posted image (0.53h)

Jaaaaaaaaaaauser posted image veš sej vsaka zase najbolje ve, ampak jaz vem da od tistega mučenja z dojenja ne ona ne jaz nismo imela prov nič. Anja je bila podnevi sitna, ker je bila neprespana, jaz pa prav takouser posted image Tako dojili smo se 6,5 mescev in mislim, da je bilo dovolj.

Torej v nedeljo se ga napijeve??

Ju3 bi prišla kuhat obarco, kaj na prinesem?

Ja v nedeljouser posted image  Jaz sem tudi tvojega mnenja glede dojenja. Če se ćlovek matra tko kot smo se mi2 že od rojstva mislim, da je najnji 6,5m ZMAGAuser posted image user posted image user posted image

Ju3 pa pinesi Sebe in Anjouser posted image user posted image user posted image

ne resno a prinesem meso ali ne vem kaj še rabive?

Velja tam okrog 11h?

Ma stara moja zmago bove mi2 še dobro zapileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pridno kuhajta. Ko zmagam pa jaz pa bomo še mojo, a velja?user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
16.12.2008 9:32:04   
Anitka

Jutro!

Naša noč je bila obupna, no comment...user posted image

Aurea, hvala za linke, super bo user posted image

Moj mali že spi prvo rundo, jaz se mu grem pa pridružit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
16.12.2008 9:34:56   
Anitka

Dobro jutro user posted image

Moja mala tečnobca in jaz se javljava na dolžnost user posted image  Od 4h do 7h je mali spal na mojih rokah, jaz pa napol sede. No, vsaj spala sva!!! Prej je bilo samo premetavanje, tečnarjenje, dretje,... user posted image

Ahjej, vidim, da ste imeli tudi vi naporno nočuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?