Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:56:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: narava Cer! hej, jest sm tud bla na srecanju, bi tut slikce rada vidla. mene ste pozable? Aha Maš ZS Ne gre mi direktno iz albuma, ker ne morem dodajat kontaktov A ma še katera ta problem??? Meni izpiše kr neki: ADODB.Connection error '800a0e78' Operation is not allowed when the object is closed. /forum/address.asp, line 121
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:56:52
|
|
|
|
barbaw
|
2x isti post. Nič mi ni pokazalo, da je prvega objavilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:57:26
|
|
|
|
špelin@
|
Izraz đinđiminđi uporablja tudi moja mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:57:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Končnooooooo 200 tka 9 del že čaka na vas. Jaz grem kopirat naša čreva
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:57:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, krasne fotke mafi, mali je pravi cukr Rotavirus... Bogi mali mišek Srčno upam, da ni to - da je pač "samo" kakšna bolj nedolžna trebušna viroza tilči, pri nas je pred nekaj leti bioenergetik izmeril sevanje in imam postelje kar prav postavljene, samo eno električno dozo je bilo treba odklopit z napajanja. kasso, kaj ste ga pa potem še sračkale? buccka, za Lin. tally, tisti prepih pri kitajcu je tudi meni dvigal pokrovko... Poleg sitnega kelnarja, seveda In manjkajočih točno 3,8 EUR, za katere sem vedno bolj prepričana, da nas je tip gladko nategnil Sem še pred spanjem v mislih šla "čez" - izračunat točno, koliko je katera dala viška... Saj če bi imela čas, bi šla v nulo razdelat stvari z njim, pa če bi trajalo do enih Aja, ena lepa novica: Gregec od danes samostojno sedi No, do 200. strani vas bom menda ujela........ za Gregeca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:58:23
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka A lohk še meni kaka pošlje slikice? Da vas mal vidim, in prepoznam če vas kje srečam Še vedno javlja napako Jaz sem jih par dala kar direkt v post, par strani nazaj To men javlja že nekaj dni bo treba javit moderatorjem, ampam men se ne da Jaz pošljem prek ZS link od slikic, pa se tud da pogledat. Tam ko greš v albumu na pošlji prijatelju je spodaj vrstica z linkom do te strani, da jo lahko tudi komu npr. po mailu pošlješ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:58:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi men tud. sam mi je pa prov fajn ga slišat. pa kje si ti nisem te vidla 100 let, po slikah se nisi kej dosti spremenila, še vedno un navihan nasmeh ,a pa sem te najdla Nekdo bi rekel, čudna so pota gospodova. A gremo na 9.-ko ali ste že pobegnile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:58:24
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, v naslov teme dodaj 9. del!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:59:03
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil sem obljubla, da bom tle gor, ma je sprememba plana. grem na lepše... pa pa uživaj čao
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:59:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: buccka A lohk še meni kaka pošlje slikice? Da vas mal vidim, in prepoznam če vas kje srečam Še vedno javlja napako Jaz sem jih par dala kar direkt v post, par strani nazaj To men javlja že nekaj dni bo treba javit moderatorjem, ampam men se ne da Jaz pošljem prek ZS link od slikic, pa se tud da pogledat. Tam ko greš v albumu na pošlji prijatelju je spodaj vrstica z linkom do te strani, da jo lahko tudi komu npr. po mailu pošlješ. Jaz sem nad albumi na RR obupala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:00:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja. A si se tud ti nahladila včeraj v kitajski? Upam da bo kmalu bolje obema s tally
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:01:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja. A si se tud ti nahladila včeraj v kitajski? Upam da bo kmalu bolje obema s tally Ja, saj čudnega ni nič Pozdravita se obe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:02:58
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz. Kaj naj rečem, korenina ne pozebe Pa lepo, da si se s sestrama imela fajn. Jaz svoje nimam več in mi je dostikrat žal za vse tiste prilike, ki jih neisem izkoristila, da bi bila več časa z njo ti si že dosti dala skozi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:05:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz. Kaj naj rečem, korenina ne pozebe Pa lepo, da si se s sestrama imela fajn. Jaz svoje nimam več in mi je dostikrat žal za vse tiste prilike, ki jih neisem izkoristila, da bi bila več časa z njo Slikice s srečanja bom jutri dala gor, ker niti ne vem kje je fotoaparat trenutno. Tvoj fotoaparat je pa tako velik, da ga težko zgrešiš. Se je moje sklopocalo lahko skrilo Povej a imata obe sestri otroke? Ste bili vsi skupaj? Obe imata otroke in sta bile obe z otroci, ena je prišla z možem, druga pa brez, ampak je bil namesto njega od nečakinje fant. Jaka je bil ful navdušen, ker so se igrali z njim in je imel družbo. Ful jih ima rad in jih je komaj dočakal. Sem mu včeraj povedal, da pridejo danes in je moral takoj poklicati teto kdaj pride. Jaz sem mu razlagala včeraj, da pridejo jutri, se pravi danes, on pa meni nazaj, da je danes jutri. Ponoči je bil faca. Spal je pri atiju in se vležem k njemu in me objame in mi reče ti si ati, pa še enkrat pogleda pa reče ti si mami in me objame z obema rokama in spi dalje. Facko mali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:06:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ku ku ku, ku , a boš kaj notr prnašala??? A ste me kaj pogrešale?? Ja, smo mislile da boš mela samogovore Smo se pogovarjale o tem, če boš sama naklofala do 9. dela. Tiana ti si pa meni od nekod tako znana, pa ne vem od kod. Na katero SŠ si hodila? ekonomsko v kranju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 22:07:39
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, tiana, lepe fotke. pa dej estrella nehi, jaz bi lahko pol tudi zase rekla da nisem fotogenična. itak si na nobeni sliki nisem všeč. meni se zdiš pa prav fletna. mafi, tvoj pa že šiba. ga boš kmalu lovila. zdej grem še pod tuš, pol pa sem tle na rač. priklenjena, dokler ne grem v horizontalo. Tiana: dobila fotke, super ste , škoda da me ni blo. ma sej ga že zdej lovim šiba 100%, bom počasi mogla kar odmakn svoje đinđiminđi, ki jih imam po vitrini, ker jih že pikira . ampak mi pa ne sedi čist stabilno se maje k una ruska babuška Marsikateri prej puza kot sedi, sej ma še cajt. đinđiminđi??? đinđiminđi: kipci , školkice, svečke in vse ****rije po vitrini aaaaa, ok recmo da sm blond, se bom mogla začet barvat
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.