Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:14:46
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, tiana, lepe fotke. pa dej estrella nehi, jaz bi lahko pol tudi zase rekla da nisem fotogenična. itak si na nobeni sliki nisem všeč. meni se zdiš pa prav fletna. mafi, tvoj pa že šiba. ga boš kmalu lovila. zdej grem še pod tuš, pol pa sem tle na rač. priklenjena, dokler ne grem v horizontalo. Tiana: dobila fotke, super ste , škoda da me ni blo. ma sej ga že zdej lovim šiba 100%, bom počasi mogla kar odmakn svoje đinđiminđi, ki jih imam po vitrini, ker jih že pikira . ampak mi pa ne sedi čist stabilno se maje k una ruska babuška [/quote] No pa je spet eno pravilo, ki potrjuje pravilo. Pravijo, da je trno sedenje predpogoj za plazenje Ja đinđiminđi pa kar posprav, saj itak nobenem ne korist, se sam prah nabira to maš pa tud prov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:15:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Ojla punce! Vidm, da ste se mele super, da ste si mal možgančke razluftale. Se že po slikah vidi, da je blo the best. Upam, da se vam naslednjič pridružim. Kot sem domnevala, js sem ozdravla-nekak, razen prehlada, mi je pa Lin zbolela in ma visoko vročino, pa smrka. Smo šli danes prvič po 14 dneh ven, mal do obija, ker rihtamo eno sobo in je bla ves čas sitna. No in ko smo domov prišli pa je še zakuhala. Sedaj po 2 svečkah je mal boljše, spi, sam se skoz zbuja. Upam, da bo kmal mimo, ki je prav boga. Tko da bomo zgleda da še za vse praznike notr, skoz je kak bolan, men se bo že . Tilči kok maš luškan avtar. Sesil upam, da nisi huda, ma mi je res žal, sam zgleda da z najinim pohajkovanjem ne bo nič. O boga Lin, daj ji enega lupčeka in velikooo , da jo vroćina spusti iz svojih krmpljev Je pa pasalo brez kričačev, mal počvekat in definitivno bi bilo treba to mal ponavljat. Služba bo kmalu tu in moramo maximalno izkoristiti čas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:16:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Ojla punce! Vidm, da ste se mele super, da ste si mal možgančke razluftale. Se že po slikah vidi, da je blo the best. Upam, da se vam naslednjič pridružim. Kot sem domnevala, js sem ozdravla-nekak, razen prehlada, mi je pa Lin zbolela in ma visoko vročino, pa smrka. Smo šli danes prvič po 14 dneh ven, mal do obija, ker rihtamo eno sobo in je bla ves čas sitna. No in ko smo domov prišli pa je še zakuhala. Sedaj po 2 svečkah je mal boljše, spi, sam se skoz zbuja. Upam, da bo kmal mimo, ki je prav boga. Tko da bomo zgleda da še za vse praznike notr, skoz je kak bolan, men se bo že . Tilči kok maš luškan avtar. Sesil upam, da nisi huda, ma mi je res žal, sam zgleda da z najinim pohajkovanjem ne bo nič. za Lin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:17:08
|
|
|
|
buccka
|
A lohk še meni kaka pošlje slikice? Da vas mal vidim, in prepoznam če vas kje srečam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:17:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally - zakaj si pa ti slabo? Ma neki sem prehlajena glava me boli in grlo. da ne boš takole .hitro počivat Hvala upam da ne bom čisto obležala pazi nase ja tally, ne ga sračkat, ker rabimo zdravo pomagačico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:17:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka Sesil upam, da nisi huda, ma mi je res žal, sam zgleda da z najinim pohajkovanjem ne bo nič. ma kaj čem bit huda, ni panike. vi se sam pozdravite.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:18:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: buccka A lohk še meni kaka pošlje slikice? Da vas mal vidim, in prepoznam če vas kje srečam Še vedno javlja napako Jaz sem jih par dala kar direkt v post, par strani nazaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:18:38
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally - zakaj si pa ti slabo? Ma neki sem prehlajena glava me boli in grlo. da ne boš takole .hitro počivat Hvala upam da ne bom čisto obležala pazi nase ja tally, ne ga sračkat, ker rabimo zdravo pomagačico Ma tista vrata pri kitajcu so me zj.....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:24:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tally - zakaj si pa ti slabo? Ma neki sem prehlajena glava me boli in grlo. da ne boš takole .hitro počivat Hvala upam da ne bom čisto obležala čajček limonca septolete pa dragija zraven pa bo bol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:26:09
|
|
|
|
sesil
|
sem obljubla, da bom tle gor, ma je sprememba plana. grem na lepše... pa pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:33:43
|
|
|
|
barbaw
|
Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:33:50
|
|
|
|
Estrella*
|
Pa ja ne boste sedaj skliznile, še slabe 2 strani nam ostajata, ve pa udarite štrajk
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:34:48
|
|
|
|
barbaw
|
Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:34:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja. Joj, a še ti????Pol pa res fejst se nafilat z arcnijam in v posteljo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:36:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja. Joj, a še ti????Pol pa res fejst se nafilat z arcnijam in v posteljo!!! A probave do 9 dela vžgat,samo jaz ga nimam volje pripravljat. Res se ne počutim ok. Me glava v predelu sinusov boli od tega brisanja nosu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:36:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz. Kaj naj rečem, korenina ne pozebe Pa lepo, da si se s sestrama imela fajn. Jaz svoje nimam več in mi je dostikrat žal za vse tiste prilike, ki jih neisem izkoristila, da bi bila več časa z njo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:37:01
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: narava Cer! hej, jest sm tud bla na srecanju, bi tut slikce rada vidla. mene ste pozable? Maš ZS Ne gre mi direktno iz albuma, ker ne morem dodajat kontaktov A ma še katera ta problem??? Meni izpiše kr neki: ADODB.Connection error '800a0e78' Operation is not allowed when the object is closed. /forum/address.asp, line 121
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:37:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz. Kaj naj rečem, korenina ne pozebe Pa lepo, da si se s sestrama imela fajn. Jaz svoje nimam več in mi je dostikrat žal za vse tiste prilike, ki jih neisem izkoristila, da bi bila več časa z njo Slikice s srečanja bom jutri dala gor, ker niti ne vem kje je fotoaparat trenutno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:37:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Čer! Malo bom pomagala kaj dosti pa ne, ker se mi je prehlad poslabšal za 300 procenov. Ležim na sedežni in sem čisto gotova od smrkanja. Joj, a še ti????Pol pa res fejst se nafilat z arcnijam in v posteljo!!! A probave do 9 dela vžgat,samo jaz ga nimam volje pripravljat. Res se ne počutim ok. Me glava v predelu sinusov boli od tega brisanja nosu. Zgleda, da ne bove imele backup-a Bom jaz nahitro naštimala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:38:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči Danes sva prestavila Tilnovo posteljo na drugo stran,ker nama je en meril,da ravno tam,kjer je spal in nad najinima glavama poteka negativno sevanje .Pa da vidimo,če bo kaj spremembe da bo bolje. Se podpišem pod Estrello. Kdo vama je meril??? Jaz bi tud to izmerit dala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:38:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: narava Cer! hej, jest sm tud bla na srecanju, bi tut slikce rada vidla. mene ste pozable? Maš ZS Ne gre mi direktno iz albuma, ker ne morem dodajat kontaktov A ma še katera ta problem??? Meni izpiše kr neki: ADODB.Connection error '800a0e78' Operation is not allowed when the object is closed. /forum/address.asp, line 121 Ja enako, spet ga RR nekaj štrajka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:39:30
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella a boš dala kako božično varianto, glede na to da je že countdown do božiča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:39:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: narava Cer! hej, jest sm tud bla na srecanju, bi tut slikce rada vidla. mene ste pozable? Maš ZS Ne gre mi direktno iz albuma, ker ne morem dodajat kontaktov A ma še katera ta problem??? Meni izpiše kr neki: ADODB.Connection error '800a0e78' Operation is not allowed when the object is closed. /forum/address.asp, line 121 Ja enako, spet ga RR nekaj štrajka meni isto napiše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:40:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Kosilo s sestrama je odlično uspelo, imeli smo se res fino, pa nič nisem utrujena od včerajšnje noči. Ta zadnja doma sem pa verjetno bila kar jaz. Kaj naj rečem, korenina ne pozebe Pa lepo, da si se s sestrama imela fajn. Jaz svoje nimam več in mi je dostikrat žal za vse tiste prilike, ki jih neisem izkoristila, da bi bila več časa z njo Slikice s srečanja bom jutri dala gor, ker niti ne vem kje je fotoaparat trenutno. Tvoj fotoaparat je pa tako velik, da ga težko zgrešiš. Se je moje sklopocalo lahko skrilo Povej a imata obe sestri otroke? Ste bili vsi skupaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 21:41:17
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: sesil Estrella, tiana, lepe fotke. pa dej estrella nehi, jaz bi lahko pol tudi zase rekla da nisem fotogenična. itak si na nobeni sliki nisem všeč. meni se zdiš pa prav fletna. mafi, tvoj pa že šiba. ga boš kmalu lovila. zdej grem še pod tuš, pol pa sem tle na rač. priklenjena, dokler ne grem v horizontalo. Tiana: dobila fotke, super ste , škoda da me ni blo. ma sej ga že zdej lovim šiba 100%, bom počasi mogla kar odmakn svoje đinđiminđi, ki jih imam po vitrini, ker jih že pikira . ampak mi pa ne sedi čist stabilno se maje k una ruska babuška Marsikateri prej puza kot sedi, sej ma še cajt. đinđiminđi???
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.