Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:30:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:30:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela? Kako podkupuje delavce. Ma jaz mislim, da mu vse kaj drugega diši. Ne vem kaj mi je, ampak čist znorim in ne prenesem, da on uživa jaz pa doma pedenam mulce Ju3 si bom pa jaz vzela cel dan off
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:31:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
juhu je katera tu?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:31:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? vse tako kaže
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:31:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj je, barbaw, a se me zdaj bojiš? Tako, Gregija je uspel spravit spat: seštevek celodnevnega spanja je 5+15+1=21 minut dober je tale tvoj falot da zdrži celi dan kaj pa ponoči bo potem spal?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:31:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni To mislim, da je glavni razlog zakaj ga še ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:31:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? no pa da malo popestrim ....tega si bomo verjetno vse prej, kot slej želele
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:02
|
|
|
|
Aurea
|
čau vidim, da je bilo zanimivo, spet ste se snele s ketne in nabile full postov Sesil, daj kakega deda gor, še je polna luna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? vse tako kaže niti tvoje konkurentke ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni A si mu verjela d aje šel za 5 minut ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:33
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni To mislim, da je glavni razlog zakaj ga še ni dedji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:36
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči karkoli bi se lotili,bi bil velik finančni zalogaj.Najlažje bi bilo prodati in iti drugam.Sploh sedaj,ko se na veliko gradi okoli nas,saj imamo že pravo industrijsko cono zraven Škoda. Zdaj če lahko prodaš ni panike, drugače pa zna bit problem. To, da gradijo industrijsko cono okrog pa sploh ni dobro. Saj na naši strani ne bodo zidali, ker je nezazidljivo,že mi imamo zazidljivo na nezazidljivem,na treh koncih imamo kmetijska zemljišča le pred nami je industrijska cona.Drugače smo doma blizu gozda, ful lepa lokacija, a je zaradi te cone postala ful prometna.Včasih komaj upam ven z vozičkom,ker tako divjajo s tovornjaki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:32:43
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** juhu je katera tu? a ti slončkaš al kaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:33:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika???? sej res, kaj je s tvojo aerobiko? a te treba brcnit v tazadjo da se boš zmigala in šla...pa ne se zgovarjat na edino. sej res, kje je pa ona? Moja aerobika je odpadla zaradi "kvazi " zabave Mateja Še vedno ga ni iz službe to je 15ur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:33:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči pa že šlafa na sedežni moj tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:33:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela? Kako podkupuje delavce. Ma jaz mislim, da mu vse kaj drugega diši. Ne vem kaj mi je, ampak čist znorim in ne prenesem, da on uživa jaz pa doma pedenam mulce Ju3 si bom pa jaz vzela cel dan off Enakopravnost ja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:33:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea čau vidim, da je bilo zanimivo, spet ste se snele s ketne in nabile full postov Sesil, daj kakega deda gor, še je polna luna estrelli sem jih poslala cel kup, naj ona zbere...so sami hot
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:33:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni A si mu verjela d aje šel za 5 minut ? Verjela glih ne, da ga pa tak dolgo ne bo si pa tudi nisem mislila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:34:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** juhu je katera tu? a ti slončkaš al kaj ss je multiopravilna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:34:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni A si mu verjela d aje šel za 5 minut ? Verjela glih ne, da ga pa tak dolgo ne bo si pa tudi nisem mislila. Dedci
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:35:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči karkoli bi se lotili,bi bil velik finančni zalogaj.Najlažje bi bilo prodati in iti drugam.Sploh sedaj,ko se na veliko gradi okoli nas,saj imamo že pravo industrijsko cono zraven Škoda. Zdaj če lahko prodaš ni panike, drugače pa zna bit problem. To, da gradijo industrijsko cono okrog pa sploh ni dobro. Saj na naši strani ne bodo zidali, ker je nezazidljivo,že mi imamo zazidljivo na nezazidljivem,na treh koncih imamo kmetijska zemljišča le pred nami je industrijska cona.Drugače smo doma blizu gozda, ful lepa lokacija, a je zaradi te cone postala ful prometna.Včasih komaj upam ven z vozičkom,ker tako divjajo s tovornjaki. Mogoče ti tvojega rata prepričat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:35:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika???? sej res, kaj je s tvojo aerobiko? a te treba brcnit v tazadjo da se boš zmigala in šla...pa ne se zgovarjat na edino. sej res, kje je pa ona? Moja aerobika je odpadla zaradi "kvazi " zabave Mateja Še vedno ga ni iz službe to je 15ur A dobi plačano?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:35:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? vse tako kaže kje pa se skrivaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:35:35
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!! Tudi moj je šel za 5 minut na pijačo pa ga še ni A si mu verjela d aje šel za 5 minut ? Verjela glih ne, da ga pa tak dolgo ne bo si pa tudi nisem mislila. a te še vedno ni izučilo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:36:06
|
|
|
|
Aurea
|
A gre kera pod tuš....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?