Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:10:33
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes se lahko očitno posvetim knjigi in TV. Ne vem, če vas ne bom zapustila. Jutri bom pa spet brala pol ure. kot kaže, ne boš imela velikega dela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:10:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Tilči kako kaže z vašim bazenom? zaenkrat se je znižal na 10 cm. Samo smo črpalko izklopili,tako da bo zjutraj spet naraslo Kje pa vam vdira noter? iz tal,saj je klet pod zemljo To sem razumela, da imate klet v zemlji, samo nisem vedela, da so tla porozna. Mogoče bi bilo pa najboljše zalit z bazensko maso. Voda je ful hudič, ker se skozi vse "pregrize" in jo je težko zadržat. To bi ti mogli strokovnjaki svetovat, pa verjetno ne bo najbolj poceni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:14:00
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Tilči kako kaže z vašim bazenom? zaenkrat se je znižal na 10 cm. Samo smo črpalko izklopili,tako da bo zjutraj spet naraslo Kje pa vam vdira noter? iz tal,saj je klet pod zemljo To sem razumela, da imate klet v zemlji, samo nisem vedela, da so tla porozna. Mogoče bi bilo pa najboljše zalit z bazensko maso. Voda je ful hudič, ker se skozi vse "pregrize" in jo je težko zadržat. To bi ti mogli strokovnjaki svetovat, pa verjetno ne bo najbolj poceni. karkoli bi se lotili,bi bil velik finančni zalogaj.Najlažje bi bilo prodati in iti drugam.Sploh sedaj,ko se na veliko gradi okoli nas,saj imamo že pravo industrijsko cono zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:15:03
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally Tilči kako kaže z vašim bazenom? zaenkrat se je znižal na 10 cm. Samo smo črpalko izklopili,tako da bo zjutraj spet naraslo Kje pa vam vdira noter? iz tal,saj je klet pod zemljo uff, to pa ni fanj. ena dobra stvar krasa je ta, da ni nikjer vode, ko je dež.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:18:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes bo tuga???? no pa da malo popestrim ....tega si bomo verjetno vse prej, kot slej želele Kje si to najdla*? **** je pred časom napoala podobno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:18:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj je, barbaw, a se me zdaj bojiš? Tako, Gregija je uspel spravit spat: seštevek celodnevnega spanja je 5+15+1=21 minut Gregi je pa fenomen. Naša je spala danes 5h . Me pa zanima kaka bo noč Poje pa vsak dan manj. Danes le 800 Se mi je zdelo, da ne bo večno trajala njena požrtija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:19:35
|
|
|
|
Estrella*
|
Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:20:18
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:21:57
|
|
|
|
Estrella*
|
tilči: mogoče bi bilo res najbolje skliznit nekam drugam. Sanacije starih bajt so takšen zalogaj, da se redkokdaj splača.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:24:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" nichts No saj se mi je zdelo. A je polna luna vse odgnala od COMPA??? Sem ravno dobila sms od mojga. PRIDEM BOLJ POZNO grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kako se znajo moški potuhnit!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:25:06
|
|
|
|
Estrella*
|
A sedaj sem pa sama Pol pa grem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:25:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tilči: mogoče bi bilo res najbolje skliznit nekam drugam. Sanacije starih bajt so takšen zalogaj, da se redkokdaj splača. Ma jaz bi bila takoj za,samo in tašča se ne bi nikamor premaknila.No,tašča gre lahko k prijatelju,pa jo izplača,sa je lastnica mislim da 1 petine,Mi bi pa že našli kakšno fletno hiško.Tu imamo drugače veiko travnika in vrta, pa saj ne rabimo toliko,saj je sam del s tem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:26:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. Kam greš sedaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:26:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:27:11
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:27:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. Čmrliko že poznam Bi pa z veseljem spoznala še ostale majske štajerke ...sam zmeniti se je treba Res je, pa prekmurka bi tudi lahko prišla do nas. Lepo, da si se spomnila tudi name
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:28:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela? Ja pride ob 22.00.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:28:24
|
|
|
|
sesil
|
danes pa se tle nič ne dogaja... naša se prebuja, pa skačem k njej in nazaj estrella, kam pa ti? ti si pa ja tle taglavna...dadc bo pa že enkrat prišel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:28:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči karkoli bi se lotili,bi bil velik finančni zalogaj.Najlažje bi bilo prodati in iti drugam.Sploh sedaj,ko se na veliko gradi okoli nas,saj imamo že pravo industrijsko cono zraven Škoda. Zdaj če lahko prodaš ni panike, drugače pa zna bit problem. To, da gradijo industrijsko cono okrog pa sploh ni dobro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:28:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Kaj je, barbaw, a se me zdaj bojiš? Tako, Gregija je uspel spravit spat: seštevek celodnevnega spanja je 5+15+1=21 minut Gregi je pa fenomen. Naša je spala danes 5h . Me pa zanima kaka bo noč Poje pa vsak dan manj. Danes le 800 Se mi je zdelo, da ne bo večno trajala njena požrtija Tvoja je fenomen, ker toliko spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:28:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:29:16
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela? Ja pride ob 22.00. A pol se greš pa stiskat? pa že šlafa na sedežni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:30:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. Čmrliko že poznam Bi pa z veseljem spoznala še ostale majske štajerke ...sam zmeniti se je treba Res je, pa prekmurka bi tudi lahko prišla do nas. Lepo, da si se spomnila tudi name Do Mb ni tako daleč kot do Lj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:30:33
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj sem pa sama Pol pa grem. A tako hitro si obupala? Jaz bom še malo tukaj(beri še pol ure). A tvoj dela? Ja pride ob 22.00. A pol se greš pa stiskat? pa že šlafa na sedežni Ko bi se vsaj šla. Se bo verjetno na comp hotu prilimat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 21:30:38
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Moga šocla še vedno ni in sem komaj zrihtala obedva No sedaj sem redi "was gibt es neues?" aerobika???? sej res, kaj je s tvojo aerobiko? a te treba brcnit v tazadjo da se boš zmigala in šla...pa ne se zgovarjat na edino. sej res, kje je pa ona?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?