Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:10:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kdo sta zadnji dve na levi? V zadnji vrsti? Šefica in organka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:11:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Hvala hvala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:11:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kdo sta zadnji dve na levi? V zadnji vrsti? Šefica in organka Kajjjj barbaw a mene ne poznaš?????Ja kile naredijo svoje Ma tebe spoznam kje češ. Pa za Naravo tzdu vem. Zadnja vrsta mi je nepoznana.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:12:01
|
|
|
|
barbaw
|
Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:12:05
|
|
|
|
Estrella*
|
Aurora je ta manjša, zraven pa je MARTINA25
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:13:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Špelin@ kdo sta zadnji dve na levi? V zadnji vrsti? Šefica in organka Kajjjj barbaw a mene ne poznaš?????Ja kile naredijo svoje Ma tebe spoznam kje češ. Pa za Naravo tzdu vem. Zadnja vrsta mi je nepoznana. Pa kaj se zdaj režite. Za tiste dve levo ne vem no.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:13:25
|
|
|
|
Estrella*
|
ZGORNJA VRSTA OD L PROTI D MARTINA25, AURORA, TAMARAJ EDINAOS IN NATY
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:13:33
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:14:46
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? oprosti res, ampak že dolgo se nisem tako smejala, kar solze lijejo...še dobro da moj trdno spi na kavču
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:14:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ZGORNJA VRSTA OD L PROTI D stojijo Estrella*, MARTINA25, AURORA, TAMARAJ EDINAOS IN NATY
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Ja teb je ker vse poznaš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:15:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? oprosti res, ampak že dolgo se nisem tako smejala, kar solze lijejo...še dobro da moj trdno spi na kavču ampak res ne vem zakaj ti je smešno??????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:16:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:16:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? kasso se je do solz, jaz bom pa mulce zbudila, ker komaj zadržujem krohot barbaw, pliiiiiiiiz, ne bit huda, ampak tako kraljevsko se pa že dooolgo nisem narežala!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:17:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ZGORNJA VRSTA OD L PROTI D stojijo Estrella*, MARTINA25, AURORA, TAMARAJ EDINAOS IN NATY Mene itak pozna, zato se nisem posebej izpostavljala A se katera spomni mojega prejšnjega nicka?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:17:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala. A si sploh videla kdaj Auroro????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:17:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? oprosti res, ampak že dolgo se nisem tako smejala, kar solze lijejo...še dobro da moj trdno spi na kavču ampak res ne vem zakaj ti je smešno?????? Zdaj pa me je ful sram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:18:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala. Ne, ne. Hec je v tem, ker prva z leve stoji šefica, potem zraven pa organka itd. Malo smo se zaštrikale vse skupaj, misunderstanding, ampak smeh je pa bil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:18:54
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala. zadnji dve levo sta estrella in martina...zaradiu estrelle mi tečejo solze, ker si napisala da jo poznaš kjer češ ma veš, ne bit jezna, ampak jaz sem tolk dobre volje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:18:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? oprosti res, ampak že dolgo se nisem tako smejala, kar solze lijejo...še dobro da moj trdno spi na kavču ampak res ne vem zakaj ti je smešno?????? Zdaj pa me je ful sram. Zakaj pa???Saj slika je res slaba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:19:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:19:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? Oprosti no, ampak Martine se res ne spomnim, Aurore pa nisem prepoznala. zadnji dve levo sta estrella in martina...zaradiu estrelle mi tečejo solze, ker si napisala da jo poznaš kjer češ ma veš, ne bit jezna, ampak jaz sem tolk dobre volje Jaz sem ji rekla, da jo spoznam sred LJ, ona pa je rekla, da mene sred LA-ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:20:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Še zdaj ne vem za zg. vrsta levo???? oprosti res, ampak že dolgo se nisem tako smejala, kar solze lijejo...še dobro da moj trdno spi na kavču ampak res ne vem zakaj ti je smešno?????? Zdaj pa me je ful sram. eh ma daj nehi no...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:21:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku anonimen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 19.12.2008 23:21:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A se katera spomni mojega prejšnjega nicka????? A je to kviz Milijonar?? Jaz sem včeraj zvečer ob pomivanju posode razmišljala o tvojem starem nicku O šit, ti je moral poa fejst slabo it
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
zanositevxtinchyV kolikšnem času ste prvič, ko ste se odločili, zanosili?v 3 mesecih (
65%)
čez pol leta (
11%)
čez 9 mesecev (
4%)
čez 12 mesecev (
3%)
več kot 12 mesecev (
11%)
s partnerjem ne moreva imeti otrok po naravni poti (
6%)
Število vseh glasov: 410Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!