|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
19.12.2008 17:21:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81
no pol pa grem, me do jutri več ne viditeuser posted image
Grem ga dans zvečer žurat na RD, pa koooončno bom lahk spila kak kozarček prepovedanega.

Uživaaaaaaaaaj user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Glej, da ga ne boš preveč cuknila, ker potem boš mačkasta v kitajcuuser posted image

glede na to kak dolgo ga že nisem, mi bosta dost dva kozarčkauser posted image
Sicer pa klin se s klinom zbija ne?

Jana ti si kar danes privošči, bomo že našle v kitajco kaj za zbijanje klinauser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
19.12.2008 17:24:31   
Anonimen

Sem vprašala našo P za nasvet glede postavljanja na nogice in to, da Maja ful spodvija prste, in je rekla, da priporoča ortopedske copate z prožnim podplatom in močnim opetnikom (ciciban).

barbaw: moja mala sploh noče več sedetiuser posted image , za preobračanje po puzlah je mala rit prelenauser posted image , tako da večino časa stojimo, damica se oprime sedežne ali mize in samostojno stojiuser posted image , v hoduljci ji pa ni zanimljivouser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
19.12.2008 17:25:48   
Anonimen
Spet sama user posted image

nič zatouser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
19.12.2008 17:26:15   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Sem vprašala našo P za nasvet glede postavljanja na nogice in to, da Maja ful spodvija prste, in je rekla, da priporoča ortopedske copate z prožnim podplatom in močnim opetnikom (ciciban).

barbaw: moja mala sploh noče več sedetiuser posted image , za preobračanje po puzlah je mala rit prelenauser posted image , tako da večino časa stojimo, damica se oprime sedežne ali mize in samostojno stojiuser posted image , v hoduljci ji pa ni zanimljivouser posted image

Eni otroci so taki, da jim ni nič zanimivo in moraš skos plesat okrog njih. Žal je taklo. Moj prvu je že eden izmed takih, Maja pa HB ni. Bi se mi verjetno zmešalo, če bi bila, pa na RR me verjetno ne bi več videle, če bi bila taka, ker bi šla spat takoj ko bi mrknila. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
19.12.2008 17:26:17   
barbaw

Sobotne čveke:

1. edinaos
2. Estrella*

3. barbaw
4. hijenca
5. Katina
6. nina7
7. jana81
8. kasso
9. sesil
10. Soncnica Sandra ***
11. Naty*
12. špelin@
13. tally
14. katy82 
15. MARTINA25
16. *Tiana*

Pa še narava verjetno user posted image

Torej naj bi bila prisotnost zgoraj omenjenih dokončna user posted image

Počakajmo še do jutri. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
19.12.2008 17:27:13   
barbaw

Nisi sama. Daj mi povej kako ima Anja nogice, ko stoji. Stoji na prstkih ali celem stopalu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
19.12.2008 17:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Tako, govorila s P. Po opisu sodeč je rekla, da gre 100% za šesto bolezen, hodit nama tja ni treba, zdaj mali 1 mesec ne sme biti cepljen, zato moram sestro še 1x poklicat, da dobim drug datum za cepljenje.

identično je bilo pri nas
s tem, da brina sedaj še vedno ni 3. cepljena, ker sedaj P čaka na izvid EEG, ki pa je šele konec januarja user posted image

pa dobro jutro vsemuser posted image

mi še nismo kakali user posted image
imam skuhane kamilice, slive čakajo (prej ni hotela sploh jesti jabolk in sliv, ker je bila verjetno zaspana - sem jo dala kar spat)
zdaj pa pokličem še P, pa da vidimo, kaj bo rekla

tana: ste se pokakaliuser posted image

(odgovor članu tana7)
  Neposredna povezava do sporočila: 4282
19.12.2008 17:30:17   
Anonimen

Nisi sama. Daj mi povej kako ima Anja nogice, ko stoji. Stoji na prstkih ali celem stopalu?

na celem stopalu, noge ima pa trde kot kip ko stoji, sem poskušala da bi malo korake vadile pa no wayuser posted image user posted image , stoji pa čisto samo ob oporiuser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4283
19.12.2008 17:33:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella ti si pa dons nekam redkobesedna user posted image .

Ja ni ravno moj dan, sem kar lenauser posted image

če želiš popestritev dneva greve lahko na pijačo v gradauser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4284
19.12.2008 17:37:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Čau mačkice dons sem pa ubita user posted image user posted image user posted image

Od pol enih pa do pol šestih smo sedeli v postelci mal jokali in se smejali mogoče vmes malo zadremali,mislm da se mi bo kmalu zmešal.
Tko sem čist gotova zaspala okrog 6-ih ko naju je ob pol desetih zbudil telefon k me je klicala moja stara mama da je včeraj padla in da dons nč ne more.A bog ne daj k zdravniku.Sem na hitrco letela k njej pa ima ful zatečeno roko in vso v modricah pa še ob strani po trupu je vsa plava.Sem jo pol stuširala in ji umila glavo da se malo bolj sveže počuti jutri če ne bo boljše gre pa k zdravniku.Pol sem jo pa kr v pižamo naštimala in jo dala ležat in ji nažgala njene priljubljene telenovele brez katerih ne more.Mi je bla tko nebogljena videt v postelji sam mi je zagotovila da me pokliče če bo kej rabla itak so pa zdej že drugi domov prišli,da ne bo sama.

Laro sem tačas pustila pr sestri od mojga in ko sem pršla domov je bla katastrofa,ona je fasala skor živčnega k se je mala drla uro in pol k norc in ni ama nč pomagal da bi se pomirila.Jedla ni skor nč,HB je zjutraj spila 120 mleka pol sem ji pa skuhala krompirčka in zelenjavno kašico pa madam ni hotla jest.Pa skoz je imela rada zelenjavo ne vem kja ga to sračka zdejuser posted image

A je še kateri začel otrok zavračat zelenjavo čeprav jo je prej lepo jedel?

No za na finiš ima pa od sosede punčka kamor sem šla iskat zadnč cunce rotavirus in mi ni povedala takrat da ne bi male s sabo vlekla k dober ve da smo ble v bolnci zarad tega.Upam samo da je isti sev da mi ne bo še 1x zbolela.

Čestitke vsem obmesečnikom user posted image user posted image user posted image

grem mal sčekirat za nazaj kaj ste pisale,če se mi mala prej ne zbudi slučajno

katy upam, da se vam kmalu vse skupaj porihtauser posted image user posted image user posted image

Anja zavrača vso hrano, vse po vrstiuser posted image . Nimam kej, ponujam ji če pa dama ne želi poskusim čez kako uro spet, in tako gre cel dan mimo user posted image

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
19.12.2008 18:15:43   
špelin@
Anja zavrača vso hrano, vse po vrstiuser posted image . Nimam kej, ponujam ji če pa dama ne želi poskusim čez kako uro spet, in tako gre cel dan mimo user posted image

Ja, res nam živce parajo tile lumpi... user posted image  
Danes sem prvič videla Gregca, kako na stežaj odpre usta. Moja mami mu je dala za polizat bonbon in je zinil kot štirje!!! Drugače pa pač po sili razmer miceno razpre ustnice (za sadje, jogurt, skuto - če je sreča in se ne začne dret) ali jih drži zaprte in mu jih moram z žlico razpirat (za zelenjavo, mlečne kašice).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
19.12.2008 18:19:33   
Naty*
Ampak tole pa je eno zatišje user posted image user posted image , ne vem kolk že nism uspela tolk na hitro prebrat vse za nazajuser posted image .

katy upam, da bo današnja noč kej boljša user posted image  pa veliko user posted image user posted image user posted image  za tvojo staro mamo, da se čimprej pocajta.

Anitka očitno je neki v zraku, da so hroščki tolk nemirni ponoči user posted image . Upam, da bosta mela tud vidva dons kej bolš.

Oooo, Naty* je bila huda user posted image  A je bilo to slučajno v Zagorju? user posted image

jp v zagorju je blo user posted image , sm bla pa res takale user posted image user posted image user posted image !

kasso blagor ti, kmal ne bo treba več posebi za Varjo packat, ampak bo kr z vami pri mizi user posted image .

Ene mame sploh ne vedo, kaj vse jim je prišparano, če otrok hitro začne jest hrano, ki jo jemo mi.

Ja ene se pa prav dobro zavedamo, kolk hudo je, če otrok ne sme nič pojest user posted image ...

Naty ta trgovka ima srečo, da nisem bila s tabo takratuser posted image

Uuuu to bi ji blo žal, da je sploh kaj čivknila user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
19.12.2008 18:19:52   
Anonimen

Ja, res nam živce parajo tile lumpi... user posted image  
Danes sem prvič videla Gregca, kako na stežaj odpre usta. Moja mami mu je dala za polizat bonbon in je zinil kot štirje!!! Drugače pa pač po sili razmer miceno razpre ustnice (za sadje, jogurt, skuto - če je sreča in se ne začne dret) ali jih drži zaprte in mu jih moram z žlico razpirat (za zelenjavo, mlečne kašice).

enakouser posted image

eh saj bodo kmalu jedli sami in takrat bo lažjeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4288
19.12.2008 18:24:35   
Anonimen

Ampak tole pa je eno zatišje user posted image user posted image , ne vem kolk že nism uspela tolk na hitro prebrat vse za nazajuser posted image .

katy upam, da bo današnja noč kej boljša user posted image  pa veliko user posted image user posted image user posted image  za tvojo staro mamo, da se čimprej pocajta.

Anitka očitno je neki v zraku, da so hroščki tolk nemirni ponoči user posted image . Upam, da bosta mela tud vidva dons kej bolš.

Oooo, Naty* je bila huda user posted image  A je bilo to slučajno v Zagorju? user posted image

jp v zagorju je blo user posted image , sm bla pa res takale user posted image user posted image user posted image !

kasso blagor ti, kmal ne bo treba več posebi za Varjo packat, ampak bo kr z vami pri mizi user posted image .

Ene mame sploh ne vedo, kaj vse jim je prišparano, če otrok hitro začne jest hrano, ki jo jemo mi.

Ja ene se pa prav dobro zavedamo, kolk hudo je, če otrok ne sme nič pojest user posted image ...

Naty ta trgovka ima srečo, da nisem bila s tabo takratuser posted image

Uuuu to bi ji blo žal, da je sploh kaj čivknila user posted image user posted image user posted image !

to pa verjami, da bi kar po hitrem postopku zaprla kljunčekuser posted image .
Danes sem spet eno napizdila v Tušuuser posted image

Naty a je varuška že prispela?

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
19.12.2008 18:26:27   
špelin@

Da ni bila ista, ki je mene hotela na vsak način prepričat, da Plasmon piškoti ne obstajajo v brezglutenski izvedbi... No, mi je potem nina7 pojasnila, kako funkcionirajo stvari v DM in so jih čez 2 tedna imeli, ampak ni bilo tiste prodajalke, da bi ji pokazala, o čem sem prej spraševala user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
19.12.2008 18:44:47   
Naty*

Glih je šel jure po njo na železniškouser posted image . Js pa tolažim Žana, ker mamo ful štalo zarad zobkauser posted image . A me boš poklicala pol? Okrog devetih smo zmenjeni.

Da ni bila ista, ki je mene hotela na vsak način prepričat, da Plasmon piškoti ne obstajajo v brezglutenski izvedbi... No, mi je potem nina7 pojasnila, kako funkcionirajo stvari v DM in so jih čez 2 tedna imeli, ampak ni bilo tiste prodajalke, da bi ji pokazala, o čem sem prej spraševala user posted image

Bi skor trdila da je tista. Mi je rekla, da ma ona TISTO bolezen, pa menda ja veuser posted image . Če bi jo res mela bi rekla celiakijo, ne pa tisto, user posted image babji...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
19.12.2008 18:49:44   
Anonimen

Glih je šel jure po njo na železniškouser posted image . Js pa tolažim Žana, ker mamo ful štalo zarad zobkauser posted image . A me boš poklicala pol? Okrog devetih smo zmenjeni.

Bi skor trdila da je tista. Mi je rekla, da ma ona TISTO bolezen, pa menda ja veuser posted image . Če bi jo res mela bi rekla celiakijo, ne pa tisto, user posted image babji...

Če bom šla, te pokličemuser posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4292
19.12.2008 19:36:22   
aurora28

Eni otroci so taki, da jim ni nič zanimivo in moraš skos plesat okrog njih. Žal je taklo. Moj prvu je že eden izmed takih, Maja pa HB ni. Bi se mi verjetno zmešalo, če bi bila, pa na RR me verjetno ne bi več videle, če bi bila taka, ker bi šla spat takoj ko bi mrknila. user posted image

Tak je moj Gal in zato sem jaz na RR samo po večerih, ko gre spat. user posted image Žal ne gre. Jutri vam želim, da se boste lepo imele in teme o user posted image totalno izklopile.

Jaz bom tudi jutri imela gužvi, ker dopoldan je napovedan obisk, popoldan je napovedan obisk in zvečer zmenek z možekom. user posted image

Katy user posted image user posted image user posted image za tvojo mami, upam, da bo kmalu bolje in da ni kaj hujšega. Moj Gal je normalno zelenjavo. Zavračal je vso hrano tri dni, ko mu je zob prodiral ven.

Edinaos kaj pa jesta vidve z Anjo, če ti zavrača GH? A sam AM?

Jana jaz sem Yugo muziko ful poslušala v času študija, ker sem imela dve fajni cimri, ki sta radi feštali na njo in sta me zraven vozili na žurke user posted image . Kdaj pa kdaj si pa še zdaj zaigram Ceco, ker mi je ful dobra.

Danes sem prvič videla Gregca, kako na stežaj odpre usta. Moja mami mu je dala za polizat bonbon in je zinil kot štirje!!! Drugače pa pač po sili razmer miceno razpre ustnice (za sadje, jogurt, skuto - če je sreča in se ne začne dret) ali jih drži zaprte in mu jih moram z žlico razpirat (za zelenjavo, mlečne kašice).  Otroci vedo kaj je mnjami user posted image user posted image . Gal tudi odpira usta ko pijemo kavo in jemo kekse in zadnjič sem ga dala na mizo sedet in ta prvo se je zapodil v krožnik s keksi in enega zagrabil user posted image user posted image .

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
19.12.2008 19:56:30   
Anonimen
Danes je pa res gužva tukajuser posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4294
19.12.2008 20:00:37   
Estrella*

Ma jaz sem obupala nad RR in ne bom več sodelovala v čvekihuser posted image ker sam s seboj se res ne da zgovarjat. Sem drgač iz LJ in kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerjeuser posted image Ma naj gre v tri krasne.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
19.12.2008 20:00:45   
nia5
Zgleda da vsem rastejo zobki in rabijo user posted image več naše pozornosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
19.12.2008 20:01:01   
tana7
samo na hitro pišem, ker moram še pecivo peči danes
tašča vabi na predbožično kosilo, 8 nas bo, in je mojemu namignila, da bi bilo fajn, če bi jaz kaj spekla
je navajena, da ponavadi kaj novega spečem - saj kul, ampak danes RES ni pravi trenutek za touser posted image
zato bom spekla nekaj novega zanjo, ne pa zameuser posted image

Brina je malo kakala, dvomim, da je vse pokakala
mislim, da je 2x - vsakič sta ven prišla po dva oreha, čisto trdo, jokala je revicauser posted image
prva dva oreha sta prišla še preden je dobila svečko
prva svečka je potem naprej sama ven prišla, ko se je napenjala, skoraj cela, pa sem jo še enkrat dala noter in ni bilo nič skoraj 2 uri
zato sem potem dala še eno svečko, nakar čez pol ure druga dva oreha pokaka, in zraven še obe skoraj celi svečki
kako je to mogoče?!?!?!? saj piše, da se zadeva raztopi v črevesu v 15-45 minutah
pa sem ju porinila še palčko noter, po moje sta bili dovolj globoko - razen, če sem šla s palčko mimo svečke
ampak palčko, namazano s gladilno kremo, mi je svetovala v lekarni - sicer bi šla pa tudi s termometrom lahko mimo, če je bilo to narobe
res mi ni jasno, zakaj sta celi ven prišliuser posted image

in dvomim, da je vse pokakala, kar je imela, čeprav se sedaj zvečer več ni napenjala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
19.12.2008 20:05:09   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ma jaz sem obupala nad RR in ne bom več sodelovala v čvekihuser posted image ker sam s seboj se res ne da zgovarjat. Sem drgač iz LJ in kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerjeuser posted image Ma naj gre v tri krasne.
Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
19.12.2008 20:05:48   
tally

ja ful dejte mal nehat pisat user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
19.12.2008 20:08:31   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

samo na hitro pišem, ker moram še pecivo peči danes
tašča vabi na predbožično kosilo, 8 nas bo, in je mojemu namignila, da bi bilo fajn, če bi jaz kaj spekla
je navajena, da ponavadi kaj novega spečem - saj kul, ampak danes RES ni pravi trenutek za touser posted image
zato bom spekla nekaj novega zanjo, ne pa zameuser posted image

Brina je malo kakala, dvomim, da je vse pokakala
mislim, da je 2x - vsakič sta ven prišla po dva oreha, čisto trdo, jokala je revicauser posted image
prva dva oreha sta prišla še preden je dobila svečko
prva svečka je potem naprej sama ven prišla, ko se je napenjala, skoraj cela, pa sem jo še enkrat dala noter in ni bilo nič skoraj 2 uri
zato sem potem dala še eno svečko, nakar čez pol ure druga dva oreha pokaka, in zraven še obe skoraj celi svečki
kako je to mogoče?!?!?!? saj piše, da se zadeva raztopi v črevesu v 15-45 minutah
pa sem ju porinila še palčko noter, po moje sta bili dovolj globoko - razen, če sem šla s palčko mimo svečke
ampak palčko, namazano s gladilno kremo, mi je svetovala v lekarni - sicer bi šla pa tudi s termometrom lahko mimo, če je bilo to narobe
res mi ni jasno, zakaj sta celi ven prišliuser posted image

in dvomim, da je vse pokakala, kar je imela, čeprav se sedaj zvečer več ni napenjala....

Tana7 ko je Gal bil zaprt tri dni, sem mu dala tretji dan svečko zvečer in se je pokakal šele naslednje jutro, tak da mogoče bo pa pri Brini tudi malce kasneje. Svečka pa omehča blato in bo bolje kakala, malo še počakaj. Se mi pa smili revica user posted image user posted image user posted image

Ma jaz sem obupala nad RR in ne bom več sodelovala v čvekih ker sam s seboj se res ne da zgovarjat. Sem drgač iz LJ in kaj se zgodi, Alja noče jest pri Mateju večerje Ma naj gre v tri krasne.
Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Hrana.
пеперутка16

Kdaj ste začeli s kuhanim sadjem ali zelenjavo (riž, korenček, jabolka)?

Od 3. meseca. (10%)

Od 4. meseca. (20%)

Od 5. meseca. (10%)

Od 6. meseca. (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!