Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:01:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Drugače je imel danes Videk srečanje z dedkom mrazom, je bil zelo priden, slike pokažem jutri ko pridem domov. o , komaj čakam Šele ju3
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:01:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally čer! O mengeška madam, dober večer, kaj je novega na vašem koncu??? dež dež in še enkrat dež. Men se bo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:02:02
|
|
|
|
darmar
|
čer tally. Jaz se tud ful veselim zapravljanja, zameeeeeee! Grem jutri mal v Urkota. Majo tud fine čevlje v Mercatorju na Primskovem, pa privlačen 35% popust. Ker men te cune drgač niso glih pocen. Upam, da kaj dobim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:02:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 estrella, a glicerinske svečke se kar tako dobijo v lekarni al kako?? zjutraj ji bom zihr sicer še dala slive... močno upam, da uspe!!! edinaos, zdaj si me pa fino prestrašila - popokala?? uboga Anja omenjate sladke kamilice - koliko tega pa naj bi popila? ker imamo probleme s pitjem - bo kar težka ji tole dat sicer pa vsak dan je sadno kašo, jabolko ali hruško z bananami smo nehali mogoče jo je krompir tudi dodatno zaprl, pa krompirček? zdaj bo na rižu in kvinoji aurora, mlečnih izdelkov ji še ne dajemo, čakamo 8. mesec - a smo edini?? nam je tako P naročila, pa patronažna tudi - upam, da res nismo zadnji bimboti, ki bomo čakali na 8. mesec no, upam, da ne za brezveze!!!! Ja v lekarni brez recepta. Včasih so namesto tega dali v ritko košček mila in je enak učinek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:02:18
|
|
|
|
Anonimen
|
[ quote]IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: **** Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten. Pa ti imaš celo lekarno doma Ej a zdej me razumes??? Za vsak skatlo ti razlozim kaj je... ampak aje res vse to treba? Nic mi ni jasno, zato si pa zelim zdrave otroke, ker itak ne vem kaj je prav in kaj ne...moram verjet Pediatrom ampak se mi pa zdi res too much, samo tuki se pa vsem zdi cist normalno... Ce si bolan prides domov z vreco zdravil. Pa se nikoli nisem prisla od zdravnika z manj kot 5 mi proizvodi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:03:06
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten. Pa so oni normalni?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:03:25
|
|
|
|
špelin@
|
Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:04:43
|
|
|
|
tally
|
A jutri kofetek v domžalah odpade? A ste se kaj zmenile?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:04:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem malo Trenja gledala in so za tista otroka zbrali 21 365 eur. Vsaj 1x se ni tja v 3 krasne glasovalo in se je zbral konkreten denar za dva resnična otroka. Ampak meni je tako zelo hudo ob misli na to, kar sta doživela Tega pa žal ne bosta nikoli pozabila, pa še narazen bi ju radi dali, ker ena rejniška družina, ki je že bila izbrana ne bi mogla imeti oba. Se mi zdi skrajno neprimerno, da ju dajo narazen. Samo še drug drugega imata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:04:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Joooj, kako vaši veliko pojedo!!!!! Naš poje od od 500 do 750g GH (v najboljšem primeru), spije pa čez dan 2-3 deci razredčenega soka, ponoči pa tudi. Mleka v nobenem primeru niti povoha ne, sem mu dala tudi navadno kravje mleko v flaško in je bil efekt isti kot pri AM: potegnil, potem pa pljunil in se razjezil. Se pa vidi, da ne je toliko kot prej, ko je pridno pil mleko: ostaja dolgin, klobasice pa izginjajo nič bat špelin@ tudi me2 sva tukaj, moja Anja je danes pojedla celih 420 ml vsega skupaj, in to s tako borbo in izigravanjem budale od sebe , sam da mine to obdobje , moja mami pravi, da jaz več kot pol leta nisem hotla nič jesti, samo kruh in navaden jogurt kolk se je morala presekirati, s tem da sem bila sama kost pa koža, pri 8 letih sem imela 15 kg A si ziher, da nisi imela več kot 15kg. To je ful premalo. Sicer pa naša tudi malo je, sploh zdaj ko je prehlajena. 100 % prepričana!! Me niso v šolo sprejeli sem morala še eno leto ostati v mali šoli , pravi mami da se je bala najhujšega, boga moja mami Si lahko predstavljate, da niti sladkarij nisem hotla S tabo je pa res bilo nekaj narobe, če nisi jedla sladkarij.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:05:01
|
|
|
|
barbaw
|
**** ti imaš pravo amublanto doma. Res je, da pediatri najbolje vedo kaj delajo. da boste čimprej zdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:05:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Frizura ni mi usojeno, danes mami zbolela, mi je frizerka obljubila da me pride ju3 spadenat Pejte se solit vse skupaj - zdaj bom jaz edina ostala z narastkom ****, tvojo ruto bi rabila, tole je kriiiiza Špelinček, ti si tolk zgovorna in simpatična oseba, da človek še opazi ne kako barvo imaš/nimaš. Ti prinesi s seboj tako kot vedno, polno optimizma in dobre volje. To nam je najbolj važno Se bom potrudila Se že fajn veselim Aja, z nataso34 sva bili na vezi in sem izvedela, da nima varstva za Evo (je nekaj prišlo vmes ), zato je v soboto ne bo. No, več mi bo povedala na kofetku jutri. Tako da se bom zdaj sama odvlekla v LJ, kaj pa čem Če bo sneg, grem na vlak Te jaz poberem, ker Čmrlika ne gre.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:05:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moje šele zdle z malo v naročju lahko malo pišem k me več kot pol dneva ni blo doma,ko pa sem bila mi pa mala ne da dihat.Samo mami je popularna in noben drug men se pa že kr blede. Zdle pa zaspana in že 1 uro noče zaspat,igrat tud ne tko da se mi bo kmal skeglal.Se že dere jo grem pospat Nekaj bo treba ukrenit, ker postajaš sužnja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: darmar Špelin - prespali bodo v vrcu. Aurora, ja saj jaz tud to uporabljam, ji dam kar v AM in gasa v flašo zvečer in zjutraj (od 5-8 ure enkrat ko se zbudi). Jaz temu le ne rečem kosmiči, zato mi ni blo jasno. Naši so ful dobri npr. kar kornfleksi, ko jem ji mal dajem v ustka. Odpira kot en ptiček mali. Morem rečt, da naša tok rada je. Tud če je ravno jedla, bo sitnarila, če bi mi 3je ob njej jedli. Je obvezno treba dat kak špagetek v usta, al pa tud solato v roke. jaz bi tudi Edina, a se spomniš kak dober mesec nazaj, ko sem jaz jamrala , da noče jest, tvoja pa je mlatila vse po vrsti???Te časi se bodo kmalu vrnili ooo se spominjam. Saj vem, da je to trenutno obdobje, ki traja že dobrih 14 dni , in vem da je zdrava, samo trenutno imam hujšo borbo in to so moji živčki , Anja pa verjamem da bo kmalu začela normalno papat, samo potrpežljivost mi je trenutno šibka točka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:06:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Tu vidim 2-3 potencialne kandidatke za odpoved Ja ne vem kaj mi je danes: i am sitting on the lemon tree
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:06:26
|
|
|
|
špelin@
|
Da vam še nekaj povem: a se spomnite, ko sem v začetku tedna jamrala, da ima Gregi vročino? Od noči na nedeljo do torka. No, včeraj zvečer so se mu spustile po trebuščku pikice, ki ga ne srbijo in niso dvignjene nad kožo, če me razumete. Danes se mu je to razširilo še za ušesa in na hrbet. A je možno, da gre za 6. bolezen?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:07:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten. Pa so oni normalni? Ne vem??? Pa tud mozu ne morim razlozit da to ni uredu... Pa kje si se to vidu da moras vrocino zbijat v kombinaciji s tremi sirupi ... pa se svecke??? Jaz res ne vem... me ma da bi pisala spet mal Pediatru v Slovenijo za mnenje, ker men se zdi to cist narobe. Samo tuki me imajo pa vsi za cudno...ces a noces zdravega otroka da ne bos poslusala pediatra... Res sem cist zmedena..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:07:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem malo Trenja gledala in so za tista otroka zbrali 21 365 eur. Vsaj 1x se ni tja v 3 krasne glasovalo in se je zbral konkreten denar za dva resnična otroka. Ampak meni je tako zelo hudo ob misli na to, kar sta doživela Tega pa žal ne bosta nikoli pozabila, pa še narazen bi ju radi dali, ker ena rejniška družina, ki je že bila izbrana ne bi mogla imeti oba. Se mi zdi skrajno neprimerno, da ju dajo narazen. Samo še drug drugega imata. Ne, res ju ne smejo ločiti!!!!!!!!!!!!!!!!!! A so nori?!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:07:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: darmar Špelin - prespali bodo v vrcu. Aurora, ja saj jaz tud to uporabljam, ji dam kar v AM in gasa v flašo zvečer in zjutraj (od 5-8 ure enkrat ko se zbudi). Jaz temu le ne rečem kosmiči, zato mi ni blo jasno. Naši so ful dobri npr. kar kornfleksi, ko jem ji mal dajem v ustka. Odpira kot en ptiček mali. Morem rečt, da naša tok rada je. Tud če je ravno jedla, bo sitnarila, če bi mi 3je ob njej jedli. Je obvezno treba dat kak špagetek v usta, al pa tud solato v roke. jaz bi tudi Edina, a se spomniš kak dober mesec nazaj, ko sem jaz jamrala , da noče jest, tvoja pa je mlatila vse po vrsti???Te časi se bodo kmalu vrnili ooo se spominjam. Saj vem, da je to trenutno obdobje, ki traja že dobrih 14 dni , in vem da je zdrava, samo trenutno imam hujšo borbo in to so moji živčki , Anja pa verjamem da bo kmalu začela normalno papat, samo potrpežljivost mi je trenutno šibka točka Punca kar priznaj, ne jaz ne ti je nimava, ampak ne samo trenutno, kar ves čas je prisotna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:07:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno Tu vidim 2-3 potencialne kandidatke za odpoved Ja ne vem kaj mi je danes: i am sitting on the lemon tree ???????????
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:08:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Edinaos boga tvoja mami. Pa se zej poglej kok si fletna. Pa tok sekirancije si ji povzročila. thanks Saj vem, da se jaz po vsej verjetnosti za BZ sekiram, samo meni je vedno prvi znak neješčosti - bolezen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:09:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Da vam še nekaj povem: a se spomnite, ko sem v začetku tedna jamrala, da ima Gregi vročino? Od noči na nedeljo do torka. No, včeraj zvečer so se mu spustile po trebuščku pikice, ki ga ne srbijo in niso dvignjene nad kožo, če me razumete. Danes se mu je to razširilo še za ušesa in na hrbet. A je možno, da gre za 6. bolezen? Glede na potek, ki si ga opislala, skoraj 100%
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:09:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: **** Na sobni temperaturi: V hladilniku: Samo eno zdravilo je enako,ker imam dva enga v hladilniku pa enga na sobni temperaturi ostalo pa.... Sedaj pa bodi pameten. Pa so oni normalni? Ne vem??? Pa tud mozu ne morim razlozit da to ni uredu... Pa kje si se to vidu da moras vrocino zbijat v kombinaciji s tremi sirupi ... pa se svecke??? Jaz res ne vem... me ma da bi pisala spet mal Pediatru v Slovenijo za mnenje, ker men se zdi to cist narobe. Samo tuki me imajo pa vsi za cudno...ces a noces zdravega otroka da ne bos poslusala pediatra... Res sem cist zmedena.. Mah ne vem, verjetno je za njih to normalno, jaz pa vem da svojemu otroku ne bi upala dat toliko zdravil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 18.12.2008 22:10:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Sobotne čveke: 1. edinaos 2. Estrella* 3. barbaw 4. hijenca 5. Katina 6. nina7 7. jana81 8. kasso 9. sesil 10. Soncnica Sandra *** 11. Naty* 12. špelin@ 13. tally 14. katy82 15. MARTINA25 16. *Tiana* Pa še narava verjetno
|
Energijske pijačeMichonne RRAli svojim otrokom do 10 let dovolite piti energijske pijače?Da (
30%)
Ne (
65%)
Občasno (
5%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!