Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 19:13:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ti pošljem MSN na ZS.
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 19:17:55
|
|
|
|
hrabra miška
|
Zdej pa še msn vklop
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 19:45:55
|
|
|
|
Nikita***
|
Za večino - Bon Jovi You give love a bad name Za - Zoran Predin Rad te imam Za očija - I am your father (Darth Vader) Za mami - Guns'n'Roses - Sweet child o'mine SMS: master yoda (mmmm, message from the dark side there is)
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 19:52:56
|
|
|
|
caillou
|
..."mami, oglas se, mi te kličemo, mami, oglas se, mi te kličemo,....."
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 20:36:06
|
|
|
|
tobajsi
|
Men pa teče voda... tak zvonenje k ti teče voda
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 20:54:00
|
|
|
|
lucika
|
hrabra miška, jaz imam tudi jesen stiže...pa ne dam gorana stran, ker ne najdem nobene boljše.
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 21:02:08
|
|
|
|
lex
|
za ožjo familijo šank rock - pravljica za mavrične ljudi za - mi je moral Aleks vpit v telefon - mami ati; mami ati za vse ostale - pa neki iz telefona nič zanimivega za uverturo - queen frends will be frends
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 21:41:28
|
|
|
|
hrabra miška
|
Hvala za odgovore, ste mi dale kar nekaj predlogov
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 12.12.2008 22:53:03
|
|
|
|
LoCa
|
js imam od dan d Čas :). al pa kak metal, da se v službi vsi malo prestrašijo
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 13.12.2008 19:05:22
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** SMS: master yoda (mmmm, message from the dark side there is) Meni se pa za SMS začne Jurij Zrnec dret:"Leeejga unga tmle greee."
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 13.12.2008 20:24:11
|
|
|
|
siskamiska
|
Telefon se mi dere: Ne bom se ti oglasil, ne ne ne ne ne ne , ne klič več k boš fasu...
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 13.12.2008 20:28:57
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska Telefon se mi dere: Ne bom se ti oglasil, ne ne ne ne ne ne , ne klič več k boš fasu... to ima moj mulc tud čaprav bi jaz tole z veseljem imela za uverturo
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 13.12.2008 23:26:44
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: Nikita*** SMS: master yoda (mmmm, message from the dark side there is) Meni se pa za SMS začne Jurij Zrnec dret:"Leeejga unga tmle greee." Dobra fora . Ampak jaz sem tak Star Wars freak in sem pop... od veselja, ko sem dobila Yodo
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 14.12.2008 11:21:40
|
|
|
|
LoCa
|
:O kje ste dobile Yodo? a mi lahko poveste?
|
|
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 14.12.2008 12:12:55
|
|
|
|
Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: LoCa :O kje ste dobile Yodo? a mi lahko poveste? Meni ga je poslal prijatelj. Nimam pojma, kje ga je dobil. Če bi ga rada imela, mi v ZS pošlji številko telefona, pa ti ga pošljem
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 14.12.2008 12:42:49
|
|
|
|
KBM
|
Bela snežinka
|
|
RE: Katero zvonenje imate? 14.12.2008 17:44:53
|
|
|
|
andie
|
Za family Savage Garden Santa Monica, za prijatle Galleon One Sign.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?