Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
za tiste, ki me bolj pogosto kličejo imam "tematsko" izbrane melodije (Gas-gas, Dalmatinka-dalmatinka, Zovem, dati čujem glas, Ne guši me!, U-u-u-u-u, Prazan stan, Bela noč, Petak na subotu, ...) za vse ostale pa U izi
Kerensa z temle Acoustica MP3 Audio Mixer, sem si ga na netu dol potegnila, pa malo sprobavala in mi je ratalo. Ni nič zaribano. Če ti pa ne bo ratalo pa povej katero pesem bi rada pa ti jo bom jaz zrihtala.
Greš na www.planet.si, se registriraš (mislim, da moraš biti naročnica, no, nisem pa ziher), izbereš rubriko Uvertura, poiščeš željeni komad, klikšen "izberi", s tem plačaš 2€ ali 3€ za en mesec in ko te pokličem, mi bo namesto zvonjenja zapelo "Kako je lepo biti glup".
Greš na www.planet.si, se registriraš (mislim, da moraš biti naročnica, no, nisem pa ziher), izbereš rubriko Uvertura, poiščeš željeni komad, klikšen "izberi", s tem plačaš 2€ ali 3€ za en mesec in ko te pokličem, mi bo namesto zvonjenja zapelo "Kako je lepo biti glup".
Ne, ne mislim te za placat. Tiste, preko kabla. Al kaj sem narobe razumela?
Ne, ne mislim te za placat. Tiste, preko kabla. Al kaj sem narobe razumela?
Uvertura je tisto kar posluša tisti ko te kliče namesto pip, pip . Po moje da si mislila zvonenje.