muška
|
Strah, česa? Poroke? Ma daj no, saj to je vendar veseli dan . Na moji/najini poroki so pomagali vsi! Tudi sosede so se same ponudile in nosile neke rože in kaj jaz vem kaj še vse, pa sem se jim samo veselo nasmihala in jim kimala. Saj včasih pojma nisem imela zakaj , ampak one so bile v oblakih. In verjameš ali ne, tudi če določene stvari prepustiš drugim, je poroka kljub temu sanjska je pa itak da TVOJA! Poglej, jaz imam svetovno taščo! Res kapo dol pred njo, nimam kaj slabega reči o tem! Imam dva otroka, torej sem skoz dala 2 nosečnosti. In me tudi nikoli ni vprašala kako se počutim. Ja zakaj bi me pa morala? Saj je izraz na mojem in moževem licu povedal, da je vse OK! Za spol je sicer gnjavila nekaj časa, ampak to samo zato, ker je bila sočasno z mano noseča neka njihova soseda in je že v 4 mesecu po celem bloku razglasila, kaj bo imela. Midva z možem nisva hotela vedet kaj bo, in ko sem ji povedala, da ne vem, ker nočem vedet , je nehala spraševat! Ja, pa še nekaj , nekateri starejši so tako "starokopitni" da v UZ napovedi ne verjamejo, ker jih v njihovem času ni bilo, čudno a ne? Torej, oprosti, ampak kaj bi ti sploh rada? Po eni strani bi rada čimveč njene pozornosti, po drugi pa ti gre na živce vse v zvezi z njo! Punca, veseli se! Poroka je vesel dogodek v prvi prsti zate in za tvojega bodočega, ampak v tem veselju bližnji niso izvzeti, tudi oni se veseljo in se bodo veselili skupaj z vama! Ne pozabi tega, in ne vzami jim tega z nerganjem, samo slabo luč nase boš prinesla!
|