|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   koliko???
5.4.2005 9:31:06   
urši*
tamalemu sem dvakrat dala riževo kašico z banano, rad je, sam me zanima kolk mora pojest?
js mu pač dajem dokler hoče, kar ni prav veliko, me zanima , če je to dovolj, nato mu dam še malo mleka, da vidim , če je še lačen, pa ga noče pit! se pravi , da se je najedel!??:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   koliko???
5.4.2005 9:32:05   
Anonimen
Vi ste pa kmal začel. Zato se sploh ne obremenjuj, koliko bo pojedel. Če ni lačen, ne bo jedel in ne pil.

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   koliko???
5.4.2005 9:33:01   
urši*
ja, mi je sestra na posvetovalnici rekla, da lahko kako žličko, pa ker ga ne zvija , mislim, da mu paše!!!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   koliko???
5.4.2005 9:38:42   
ZARA
...od zacetka so porcije res mikro,po zlicko,dve...Zara je precej hitro pojedla tud vec...Zdej pri 11mes poje na obrok od 100-200 vcasih tud vec,odvisno od dneva...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   koliko???
5.4.2005 9:40:38   
alisson
Tudi sama imam podoben proble zato hčerki dajem dokler odpira usta.Predvidevad da sedaj ko je veliko zunaj je tudi otrok bolj lačen.:angel:moj sicer nij debela je pa zdrava.Po mojem nekateri otroci pojedo več nekateri pa manj.Čao:rozica:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   koliko???
5.4.2005 9:42:46   
maya1
tudi jaz mu že dam riževo kašico, pa poje 100ml, vendar se mi zdi, da se ne naje dovolj, saj mu dam potem še čaj in ga še pije. :duda: samega mleka je pa spil 80-100ml. zamotim ga tudi z dudo, saj pol kr zaspi. pomoje mu je tolk dobra kašica, da bi jo še kr jedel.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?