koliko??? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

urši* -> koliko??? (5.4.2005 9:31:06)

tamalemu sem dvakrat dala riževo kašico z banano, rad je, sam me zanima kolk mora pojest?
js mu pač dajem dokler hoče, kar ni prav veliko, me zanima , če je to dovolj, nato mu dam še malo mleka, da vidim , če je še lačen, pa ga noče pit! se pravi , da se je najedel!??:zmeden2:

Anonimen -> koliko??? (5.4.2005 9:32:05)

Vi ste pa kmal začel. Zato se sploh ne obremenjuj, koliko bo pojedel. Če ni lačen, ne bo jedel in ne pil.

urši* -> koliko??? (5.4.2005 9:33:01)

ja, mi je sestra na posvetovalnici rekla, da lahko kako žličko, pa ker ga ne zvija , mislim, da mu paše!!!

ZARA -> koliko??? (5.4.2005 9:38:42)

...od zacetka so porcije res mikro,po zlicko,dve...Zara je precej hitro pojedla tud vec...Zdej pri 11mes poje na obrok od 100-200 vcasih tud vec,odvisno od dneva...

alisson -> koliko??? (5.4.2005 9:40:38)

Tudi sama imam podoben proble zato hčerki dajem dokler odpira usta.Predvidevad da sedaj ko je veliko zunaj je tudi otrok bolj lačen.:angel:moj sicer nij debela je pa zdrava.Po mojem nekateri otroci pojedo več nekateri pa manj.Čao:rozica:

maya1 -> koliko??? (5.4.2005 9:42:46)

tudi jaz mu že dam riževo kašico, pa poje 100ml, vendar se mi zdi, da se ne naje dovolj, saj mu dam potem še čaj in ga še pije. :duda: samega mleka je pa spil 80-100ml. zamotim ga tudi z dudo, saj pol kr zaspi. pomoje mu je tolk dobra kašica, da bi jo še kr jedel.
lp
maya1
:bravo::bravo::bravo::bravo:

Stran: [1]