Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kako iz svojih otrok NE narditi maminega ... 12.12.2008 7:15:33
|
|
|
|
kepa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Mene najbolj skrbi za mlajšega. OK, vse zgraj prebrano velja tudi pri nas. Star je 3,5 let, gre sam lulat na stranišče, potegne vodo, zapre školjko, pripravi mizo za obede sam, mi pomaga obešat in zlagat prilo,.... skratka kaj se teh del tiče spravi se čisto vsaki stvari! Ampak, mali je tako cartljiv, da me je včasih groza. Ne smem se vsest, pa že "visi" na meni, me lupčka, boža, popravlja lase,... mi šepeta kako me ima rad , skratka .... ker od starejšega tega nisem vajena,... saj ne bo iz teh navad postal mamin sinek ne? Hm, moj malček je enak. Totalno cartljiv, skoz je ob meni, rad se ljubčka, milijonkrat dsnevno si poveva, da se imava rada, a še 1x nisem pomislila, da bo zato mamin sinček. To pa res ne more biti pogojeno z ljubeznijo!
< Sporočilo je popravil kepa* -- 12.12.2008 7:16:00 >
|
|
RE: kako iz svojih otrok NE narditi maminega ... 12.12.2008 12:47:32
|
|
|
|
ronja
|
hehe, ena metoda je, da maš same , pa nimaš s tem skrbi . Saj punčke so tudi lahko mamine maze, ampak vseeno ni tako hudo kot če so fantki. Druga možnost je, da jih imaš veliko, po možnosti naenkrat - potem nimaš časa, da bi kakega preveč razmazila . Tretja pa je, da ga pustiš, da raziskuje, spodbujaš radovednost in samostojnost, nisi posesivna. Pa čim prej mu zaupat v njegovih odločitvah - tudi če veš, da bojo prinesle določene slabe posledice - naj se uči na svojih napakah... Jaz Ronji dostikrat dovolim kaj, česar drugi starši ne - če ni ravno fejst nevarno oz. nezdravo. ampak če je pa mala stvar, pa tudi če vem, da jo bo zato prstek zabolel, pa ji dovolim, da proba. Pri fantkih je pa treba verjetno še bolj pazit... Pa da mu ne likaš in pereš in pospravljaš za njim v nedogled, ampak da mali pomaga zraven, kjer lahko tako kot če bi bil punčka.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?