rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: muška Mene najbolj skrbi za mlajšega. OK, vse zgraj prebrano velja tudi pri nas. Star je 3,5 let, gre sam lulat na stranišče, potegne vodo, zapre školjko, pripravi mizo za obede sam, mi pomaga obešat in zlagat prilo,.... skratka kaj se teh del tiče spravi se čisto vsaki stvari! Ampak, mali je tako cartljiv, da me je včasih groza. Ne smem se vsest, pa že "visi" na meni, me lupčka, boža, popravlja lase,... mi šepeta kako me ima rad , skratka .... ker od starejšega tega nisem vajena,... saj ne bo iz teh navad postal mamin sinek ne? moj mišek je tudi tak sicer ne tako ekstremno, je zelo suveren, ampak se zelo rad carta in mi govori, da me ima rad.....ampak to je pač posledica našega obnašanja....tudi sama mu tisočkrat povem, da ga imam rada do zvezdic in nazaj in ga carta in poljubčkam....ampak to v bistvu vsi rabimo.... če bo mamin sinek ali ne, se bo pokazalo pozneje, tudi zaradi karakterja.....ampak mislim, da glede na svoje obnašanje, bi ne smel biti prevelik sinek.... ampak nekaj pa je, s čemer se bo morala sprijazniti tudi potencialna snaha: on bo vedno moj otrok, vendno prvi v mojem srcu, vedno mu bom pomagala toliko, koliko bom lahko in koliko bo želel...upam, da ne bom gušila in resnično se bo morala s tem sprijazniti.....saj, snahe pridejo pa grejo.....čist prevečkrat