|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje smo avgustovke???
4.4.2005 21:51:39   
Jessy
Kaj je zdaj to, nosečke? A ni nič z vami al kaj? Ah, dajte no nehat samo lenarit, pa se kaj oglaste!!! Meni je doooolgčaaaas! :)-:)-:)-

Že kar nekaj časa se nismo slišale, zdaj je pa skrajni čas, da se!
Kako ste kaj? Vaši :duda: kaj brcajo ali so pridni?
Jaz sem full vredu in polna energije. Naš bebi je enkrat malce bolj aktiven, drugič malce manj. Kakšnih konkretnih brc še nisem bila deležna in je zaenkrat bolj nežno usmerjen. :bravo::bravo::bravo: Ko pa se kak dan nič ne "oglasi" v bušiju, me pa že zaskrbi, ampak če prej ne, pa zvečer malce pomiga, toliko, da me pomiri.
Se mi zdi, da prihajamo v tisto obdobje, ko punce pravijo, da prihaja do več plodovnice in so gibi nežnejši.
Aja...zdaj pa kilogrami. Jutri dopolnem 23. teden in sem vsega skupaj pridelala 6,3 kg (podatek od zjutraj). Mislim, da sem lahko kar zadovoljna glede na to, da res veliko pojem pa skoraj nič ne migam. Nič kaj pohvalno, a ne punce.

A že kaj pripravljate sobico, vozičke, oblekce, kozmetiko in druge stvari? Pri nas smo še bolj v dogovarjanju, da bomo nekje za prvomajske praznike. UPAM, drugače nas bo še bebi prehitel. :)-

No, pa fajn bodite!!!

pa pa
Jessy, 22t 6/7 (PDP 2.8.2005)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 0:51:02   
Seven*
Jaz se vedno na smrt utrujena. Za dnevno rekreacijo skrbi moj Jakob. Upam, da bo kmalu shodil.. :)-:)-:)-

Brce ze fajn cutim.. Ni tezko ugibat, glede na to, da je se 10 mesecev nazaj nekaj brcalo v mojem trebuscku. :bravo::bravo:

Seven, PDP 28.8.2005

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 6:46:33   
nanka
Čao, evo še mene.
Bila na UZ, po vsej verjetnosti je:roza:, tako da izbiramo ime.

Jutri se odpravljamo po nakupih v Ikeo in ostale trgovine. Komaj čakam.
Brcanje je OK, včasih več, včasih manj, samo, da je.

Veselo odštevam dneve do dopusta, ki sem si ga prišparala. Še malo pa bo.:bravo:

Kg se tudi držijo +5.
Sem v 22T.
Lp

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 7:13:43   
hugolina
Lep pozdravček še iz moje strani!
Buhi je že neverjetno viden in pomojem kar pokam od ponosa, ko hodim po cesti :)-
Drugače pa z brcikami prav tako kot Jessy (enkrat mal več, spet drugič komaj kaj). A ni to en fin občutek? Joj čist sem spet noter padla. 9nebesa
V petek sem bila pri G, vse bp., kg pa sem do zdaj pridelala 4-5. Pa sem ga vprašala in je rekel, da je to kar normalno. 15.4. me je pa naročil na morfologijo (upam, da bom dobila kakšno slikco).
Z nakupi "še ne pretiravamo" ampak voziček smo pa že nabavli.:bravo: Tolk mi je v oči padu, da nisem mogla mimo.
Me je pa ene parkrat že mal zvil, k sem začela premišljevat od poroda in to.... ampak sej vem, kot prvo je še daaallleeeč, kot drugo pa... ko mal tle gor poste preberem se kar pomirim. Tko da... bo že:zmeden:
Zdej pa :kava: popit pa brž ven na sončka, k je tko fino vreme! :bravo: za pomlad!
Lp pozdrav vsem:rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 8:01:31   
Tiamo
Evo še jaz...:bravo::bravo::bravo:

Počutim se fino, :duda: brca čez dan, tako, da kdaj skočim kot žaba, ker se ustrašim.

Trebuščka več ne morem skriti ;). Pridelala sem 6kg.

V četrtek imam pregled materičnega vratu v porodnišnici, naslednji četrtek pa G, in upam, da mi bo naredil UZ, da bomo videli ali je :modri: ali :roza:.

Kupila še nisva nič, ker sem jaz malo vraževerna. Kupovati bom začela konec maja. :bravo::bravo:

Glede imen imava čisto zmešnjavo, tako, da bova tudi s tem počakala.

Drugače imam samo povečan izcedek:zmeden2::((:zmeden2::(( Pravijo, da je to normalno.

Lp Tia74

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 8:32:30   
miševi
Pozdrav tudi od mene:rozica:!

Tudi moj :duda: brca, kot se mu zahoče, včasih bolj, včasih manj, pa še nič kaj invazivno zaenkrat.
Tia74, tudi mi še vedno izbiramo imena:(. Prvič je bilo tako lahko, sedaj pa kar ne najdeva skupnega jezika oz. ene pametne ideje.
Pridelala sem 5 kg, ravno danes se je tehnica prevesila iz 4 na 5 kg. Me pa zadnje dva dni daje taka čudna, ta požeruška:pujs:. Sem mislila, da bom do drugega tedna, ko imam pregled, na +4 zdržala.
Sobico opremljamo, vendar za prvo bejbo, da bo potem, ko bo naša nova :duda: na svetu, lahko v miru spala. Kupili bomo pa samo še kakšno malenkost, pa če se je kaj od prvič pokončalo, pa pokvarilo. Pa seveda kakšno novo oblekco:)-, mimo tega sigurno ne bom mogla it...
Poroda se pa nikar ne bojte. Vsaka bo imela svojo izkušnjo. Jaz sem sicer že napisala, da moja ni bila briljantna, pa sem vseeno spet tukaj in bom spet rodila. Ko prideš v porodno, ves strah izpuhti, pa če si še taka boječka. Mislite samo na izid - na malega :duda: v vašem naročju.

Pojdite na sončka in uživajte v 9nebesa!!!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

miševi, PDP 11.8.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 9:04:18   
zara3
Pozdravljene avgustovke!!!
Moji trije :duda::duda::duda: že kar veselo brcajo po trebuščku. Morfologijo smo tudi že dali skozi, vse je ok, pričakujemo pa dva :modri::modri: in eno:roza:. Trebušček je res že kar velik, glede na to da sem v 22 tednu...bogve kakšen še bo proti koncu nosečnosti.?!?!
Počutje še vedno odlično, me pa je malce zdravnik okregal, da moram malo več ležati in počivati. Ok, ga ubogam, ravnokar sem se zvlekla iz postelje.
Kar se tiče nakupov, kar dosti brskam po netu, nekako že vema kaj bova kje nabavila, s tem da greva v nabavo šele čez mesec ali dva-sem kar malo vraževerna in ne upam prehitevat.
Lep sončen dan vsem skupaj!!!!!
lp, Zara + :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 9:05:36   
Kety
Joj, kako hitro grejo tedni....:kuza:

Ampak se veselimo in komaj cakamo veseli trenutek ko bomo imeli nasega soncka v rokah. KG ne spremljam, ampak se mi zdi, da sem se do sedaj zredila kake 4kg. Bomo vidli naslednji teden na morfologiji in upam, da zvemo tudi za spol. Potem pa veselo v nakupovanje. Lepo pocasi, ker kupujemo za prvega in nimam nobenega, ki bi mi kaj posodil, da ne bomo imeli na koncu prevec stroskov.

Vceraj sem zacutila prve konkretnejse brcike in sem se kr malo ustrasila. Bile so ful nizko in sem cutila, ko se je kar bunkica naredila:sloncek:. Ampak ker sem vedla, da je to to, sem se hitro pomirila.

Koncno imam vec energije, ampak potem tudi bolj delam in sem zvecer spet fuuul utrujena. Zelim si it na plavanje na DIF, pa ze dva tedna odlasam,...zdej pa res grem. Ce ne drugega, da ublazim ta :hudicek: isias!!

Lepo se imejte na danasnji soncen dan!:rozica:

LP Kety, 19t 3/7

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 9:17:40   
Žani
Pozdravljene :nosecka::nosecka::nosecka: avgustovke!:rozica:

Res se že kar nekaj časa nismo slišale... Vsak dan je tko lepo vreme:bravo:, da sem več zunaj kot doma. Tudi jaz sem polna energije in se počutim vsak dan boljše. Moj/a :duda:tako aktivno brca in se premetava. Zgleda, da bo zelo živahnega karakterja(glede na naju z možem drugačen že ne more biti:)-).
Kilogrami...Vsega skupaj sem pridelala 3 kg.:sloncek: Zaenkrat sem zelo zadovoljna,ker sem sicer malo bolj izpopolnjena na bokih in zadnjici.;)
Za :duda: sva že nekaj kupila-avtosedež, oblekce, previjalno, čebriček,...Voziček pa čakamo, je naročen.
A za morje ste se že kaj odločile? Prejšnji teden sem bila v Portorožu na sprehodu...Tisti vonj po morju, sonce...Se z možem dogovarjava, da bi pa le šla za kakšen teden konec junija/začetek julija na morje v Medulin pri Puli. Mal me je strah, da nas ne bi :duda: prehitel/a.:zmeden:
Uživajte v teh prečudovitih sončnih dnevih in pazite na svoje sončke.

Žani, 22t 2/7

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 10:07:07   
Tiamo
Holja,

no vidim, da veselo napredujemo in da smo vse OK :bravo::bravo::bravo:

Morje....mene je kar mal strah, po eni strani se ful veselim morja, po drugi strani me je pa strah. Strah me je predvsem okužb, v kamp ne bi šla zaradi javnih wc-jev, v hotel :zmeden:, predlanskim sem fasala salmonelo. Verjetno je najbolje v kakšen apartma, kjer lahko sama kuham in kjer lahko sam čistim WC. :zmeden:

Kašne kopalke boste nosile? Enodelne ali dvodelne?

Miševi, ja imena? :bravo: Moj partner mi je dal pogoj, da ime ne sme vsebovati R in šumnikov. Pol pa on najde ime za punčko Patriša??? Tale ime sploh ne vsebuje R in šumnikov.... No meni tale ime ne potegne, ker je predolgo, mogoče Triša... upam, da bova kmalu našla kaj pametnega.

LP

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 10:55:52   
Teya
evo, še mene....res smo malo bolj lene kot naše sosede julijke in septemberke....tko, da vas je še lepša slišat, ko se oglasite ;):bravo:

glede na to, da vse čutite brce, jih verjetno tudi jaz :zmeden:....po trebušču se mi namreč full dogaja, a ker sem malo bolj previdne sorte...in me je malček strah, da bi se mogoče ne hvalila z aktivnosto svojega črevesja :)-....raje rečem, da nevem a čutim malija, ali ne:zmeden:....to je čist novo zame:ups:

v petek sem imela pregled, dobila cel kup napotnic za laboratorij, pa tudi morfologijo mi je že naredila...sicer malo zgodaj, a kaj ko imam naslednji pregled šele čez 6 tednov :zmeden:
zaenkrat kaže vse ok....:bravo::bravo::bravo: moje občutke, da je v trebuščku pupika :roza:, je tudi ona, a še z veliko rezervo, potrdila...ma jaz vem, da je tako! :)

o kg pa raje ne bi izgubljala besed :(!

shopinga tudi še ni bilo nič....:(

morje????? jst bi full, pa nevem, če si upam! :zmeden:

Tia, jaz sem tudi imela povečan izcedek...in sem tudi smatrala, da je to čist normalno, saj tako piše v vsaki reviji in knjigi:zmeden:...pa sem zadnjič G omenila in me je pregledala....baje, da imam rahlo vnetje in da je vsako vnetje dobro pozdravit pred porodom....tako, da mi je predpisala zdravilo....po 1 tednu bom pa šele lahko povedala, ali je kaj pomagalo, ali ne...

srečno vsem, uživajte v sončku in radi se imejte! :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kje smo avgustovke???
5.4.2005 12:50:26   
Olivija
Živjo,

se vam pridužujem.
Mene pa mal skrbi, ker otroka ne čutim skoraj nič. Pa se spomnim, da je bila najina prva pikica v tem času že zelo aktivna. Sumim malo zdravnika, da mi je narobe rok določil, zdaj me pa skrbi, da bi rodila kasneje in bom potem manj na porodniški :((. Imam pa jutri pregled, tko da bomo videl, če je vse ok.

Drugače se pa počutim ok, tudi v službi je zaenkrat fajn. Kile grejo gor, strij zaenkrat ni in upam, da jih tudi ne bo :ups:.
Zdaj pa premišljujem, kdaj se bom odpravil v Maribor (v Zaro), da najini starejši malo obnoviva garderobo. A katera ve, če imajo tam tudi kakšne fajn cunce za dojenčke?

LP

olivija

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?